تصویر لیک شده از لوگوی بازی بعدی بتمن

• Thread starter Thread starter Léon
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Léon

کاربر سایت
تصویر لیک شده از لوگوی بازی بعدی بتمن و زمان انتشار آن (تاپیک اپدیت شد)

مطمئنا اکثر شما این خبر را شنیده اید که بازی جدید بتمن در راه است.همیچنین این بازی هم جزو سری ارکهام است و توسط راک استیدی ساخته میشود.

چند ماه پیش کوین کانروی که وظیفه صداپیشگی بتمن در بازی های سری ارکهام را به عهده داشت در توییترش گفت که در حال کار بر روی بازی دیگری از سری ارکهام است و این بازی ارکهام اوریجینز نیست!

حال تصویری از لوگوی بازی بعدی سری ارکهام بتمن منتشر شده است که به احتمال زیاد حقیقت دارد. یکی از فروشندگان این تصویر را منتشر کرده است که به احتمال زیاد لوگوی واقعای بازی بعدی بتمن است ولی اسم بازی در پوستر نوشته نشده است!

شما چه فکر میکنید؟ ایا این لوگوی بعدی بازی بتمن است؟

تصویر لیک شده:
20140228-121417.jpg

اپدیت 2 (مهم):

یکی از کارمندان gamestop در kotaku تایید کرد که این تصویر حقیقت دارد ولی تا قبل از هفته اینده اطلاعات بیش تری منتشر نخواهد شد:

We’ve heard from GameStop employees saying this big ol’ Batman banner isn’t to be hung up until the week of March 3. There’s a lot of secrecy revolving around these materials, and GameStops are receiving a poster called “Zeppelin” that’s also linked to Batman, according to an employee who asked not to be named.

ترجمه ( با تشکر از WANDΞR عزیز بابت ترجمه):
ما از کارکنان GameStop شنیده ایم که گفتند قرار است اون "بنر" بزرگ بتمن رو در ماه مارس رونمایی و نصب کنن، در مورد این قضیه هم پنهان کاری های زیادی کردن، حتی یک پوستر دیگه هم دریافت کردن به نام "Zeppelin" که گفته شده اونهم به BATMAN ارتباط داره ! این کارمند همون کسی بوده که گفته نمی خواد اسمی ازش برده بشه !

اپدیت 3:

همین الان تصویری منتشر شد که حاکی از زمان منتشر شدن این بازی است. این تصویر زمان انتشار این بازی رو لیک کرده است :

تصویر زمان لیک شده:

82107622875311508336.png

با توجه به تصویر در تاریخ 8 اکتبر سال جاری (میلادی) با این که اسم عنوان نوشته نشده ولی به احتمال بسیار قوی بازی در این تاریخ منتشر میشود.

منبع

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
Azrael همونی بود که وقتی بتمن توسط بین شکسته شده، mentality بتمن رو به دست گرفت و باعث نجات بروس وین شدش. اگه قراره این پایان تریلوژِی باشه، به نظرم میتونن خیلی کارا بکنن. Titan ـی که دست کیلر کراک افتاد، Two-Face، هاش و از همه مهم تر هارلی کوئین.

من که بیصبرانه منتظر بازگشت باشکوه Scarecrew تو این نسخم:bighug: ... همه شواهد حاکی از اینه که مترسک خودشو داره برای یه کار خفن و بزرگ آماده میکنه!:d

اون Easter Egg توی Arkham City که یکی از قایقای مترسک بود که داشت محموله حشرات زنده رو برای اهداف
Medical Research منتقل میکرد!:d​
توی فاکتور قایق نوشته بود که کلی دیگه ازین قایق ها در راهه ، معلوم نیست مترسک چه نقشه ای داره میکشه تو این همه مدت ...

نکته بعدی اینکه با رمزگشایی یه سری از اعدادی که تو بعضی از فرکانسای رادیویی بتمن میشه شنید این جمله ها بدست اومده :
I Will Return Batman
You Will Pay for what you have done To Me
...Fear Will Tear GothamCity To Shreds

میندازنش توی Lazarus Pit و زنده میشه ! :دی
البته یادم نیست Lazarus Pit توی AC چطور بود و چی به سرش اومد ، فقط یه چیزایی توی ذهنم هست که توی بازی حضور داشت ! :دی
ولی در مجموع من بدم نمیاد یه نسخه بدون Joker باشه. دیگه چقدر Joker ؟! :دی 3 نسخه از بازی اومد و توی هر 3 تا هم Joker نقش اساسی داشت. بد نیست این بار یه villain دیگه رو روی کار بیارن.
اشاره ش به لازاروس پیت این بود که آخر AC که راس الغول از بالای Wonder Tower میفتاد رو چنتا نرده و می مرد و بتمن تو بیسیم خطاب به Oracle میگفت راس الغول باید یه سر به لازاروس پیتش بزنه :d
در مورد جوکر هم واقعا موافقم؛ خیلی جو بدی شده که همه فقط جوکر رو به عنوان villain درست درمون حساب میکنن!
کاش Court of the Owls تو بازی حضور داشته باشه!

واقعا بازی بعدی پتانسیل بهترین بازی تاریخ شدن رو داره (البته اول باید از GTA رد کنه:d) .
اینطور که دوستان گفتن واقعا بازی بزرگی میشه و البته از نظر من جوکر نباشه بهتره و به جاش هارلی که هست! هارلی با جمع کردن چند ویلین یا آدم بد دیگه دور خودش میاد برای انتقام گیری از بتمن! اونقدر سر بتمن شلوغه و بعدشم هارلی هم اینطوری بیاد دیگه...!:d:x

من که بیصبرانه منتظر بازگشت باشکوه Scarecrew تو این نسخم:bighug: ... همه شواهد حاکی از اینه که مترسک خودشو داره برای یه کار خفن و بزرگ آماده میکنه!:d

اون Easter Egg توی Arkham City که یکی از قایقای مترسک بود که داشت محموله حشرات زنده رو برای اهداف
Medical Research منتقل میکرد!:d​
توی فاکتور قایق نوشته بود که کلی دیگه ازین قایق ها در راهه ، معلوم نیست مترسک چه نقشه ای داره میکشه تو این همه مدت ...

نکته بعدی اینکه با رمزگشایی یه سری از اعدادی که تو بعضی از فرکانسای رادیویی بتمن میشه شنید این جمله ها بدست اومده :
I Will Return Batman
You Will Pay for what you have done To Me
...Fear Will Tear GothamCity To Shreds
قبلا به گمونم سازنده ها گفته بودن به زودی Scarecrow تشریفشو میاره. :دی
اون آمپولایی که به دستش وصله منو جیزه کرده:bighug:

We’ve heard from GameStop employees saying this big ol’ Batman banner isn’t to be hung up until the week of March 3. There’s a lot of secrecy revolving around
these materials, and GameStops are receiving a poster called “Zeppelin” that’s also linked to Batman, according to an employee who asked not to be named.
خب اینجا گفته شده که :
ما از کارکنان GameStop شنیده ایم که گفتن قراره از اون "بنر" بزرگ بتمن رو در ماه مارس رونمایی و نصب کنن، در مورد این قضیه هم پنهان کاری های زیادی کردن، حتی یک پوستر دیگه هم دریافت کردن به نام "Zeppelin" که گفته شده اونهم به BATMAN ارتباط داره ! این کارمند همون کسی بوده که گفته نمی خواد اسمی ازش برده بشه !

خب اینجا گفته شده که :
ما از کارکنان GameStop شنیده ایم که گفتن قراره از اون "بنر" بزرگ بتمن رو در ماه مارس رونمایی و نصب کنن، در مورد این قضیه هم پنهان کاری های زیادی کردن، حتی یک پوستر دیگه هم دریافت کردن به نام "Zeppelin" که گفته شده اونهم به BATMAN ارتباط داره ! این کارمند همون کسی بوده که گفته نمی خواد اسمی ازش برده بشه !

واقعا ممنون :دی نمیدونی این گوگل ترنزلیت چه اعصابی از من خرد کرد سر ترجمه این :دی

پ.ن: دوستان تاپیک دوباره اپدیت شد که در اپدیت جدید زمان لیک شدن بازی مشخص شده. حتما ببینید.

- - -ویرایش - - -

دوستان این لازاروس پیت که Clay Face هم افتاد توش، پس اولین کسی که باید برگرده اونه!:d

والا افتاد توش که بدتر شد :دی فک کنم همین تکنولوژی لازاروس پیت با بدن clay face سازگار نبوده!!

دوستان شرمنده فقط همین دیروز من داشتم ارکهام اسایلوم رو میرفتم یه جایی بود که پره این علامت هایی بود که عذراییل تو ارکهام سیتی واسه بتمن میذاشت! من اسکن کردم نشون داد کسی که اونا رو کشیده! یه پیر مرد ظاهرا دیوانه بود! :دی جدی میگم . وقتی دیدن از ارکهام اسایلوم و ارکهام سیتی استقبال شد مگه میشد اینو نسازن! اینو هم ببینن استقبال میشه ادامه میدن سری ارکهام رو... فقط امیدوارم به جز سری ارکهام بازی دیگه ای از بتمن نیاد!

تو آرکام سیتی که آخرش Joker مرد =(((:d) بتمن هم بدون جوکر که معنی نمیده :| دیگه چه سوژه مناسبی برای ادامه بازی هست؟ :| امیدوارم اگه نسخه بعدی رو میسازن یه جوری جوکر رو به بازی ربط بدن، یا اصلا ً خود جوکر رو بیارن :|

وقتی تو یه بازی مثل Mortal Kombat صد بار یکی را میکشی و بعد در مراحل بعد دوباره ظاهر میشد، این هم مثل اون بالاخره یه Quan Shi پیدا میشه که Joker را از اون دنیا به این دنیا بر گردونه! :d

درسته، اما MK یه بازی کاملاً تخیلی ــه! و با Batman ــی که اسم یه بازی "دنیایی با درون مایه واقعیت" رو به یدک می کشه فرق داره، الان به نظرم دوباره جوکر رو زنده کنن به نظرم خیلی مسخره میشه اینطوری. (هر چند اگه سازندگان نشون بدن اون جوکر تقلبی بوده و جوکر واقعی هنوز زندست!)

میندازنش توی Lazarus Pit و زنده میشه ! :دی
البته یادم نیست Lazarus Pit توی AC چطور بود و چی به سرش اومد ، فقط یه چیزایی توی ذهنم هست که توی بازی حضور داشت ! :دی
ولی در مجموع من بدم نمیاد یه نسخه بدون Joker باشه. دیگه چقدر Joker ؟! :دی 3 نسخه از بازی اومد و توی هر 3 تا هم Joker نقش اساسی داشت. بد نیست این بار یه villain دیگه رو روی کار بیارن.
اصلا فکر نکنم نیازی به زنده کردن جوکر داشته باشن چون احتمالا داستان را از جایی شروع کنن که جوکر هنوز نمرده باشه :d
ولی در مجموع من بدم نمیاد یه نسخه بدون Joker باشه. دیگه چقدر Joker ؟
خواهشا اینجوری نگید :| فقط به به این دیالوگ توجه کنید:
batman: dark knight
THE JOKER: you complete me batman! what should I do without you. you are all the fun.
همه دشمنای بی- من یه طرف، جوکر یه طرف. رابطه بی- من و جوکر یه چیزی فراتر از این حرفاست که بشه فقط تو یکی دو بازی بهش پرداخت ;)

کاش Court of the Owls تو بازی حضور داشته باشه!
Court of Owls و Talon ها رو به شدت موافقم ! هم گروه اسرارآمیز و جالبی هستن ، هم میتونن تنوع خوبی به دشمن های بازی بدن. کلاً پتانسیل خیلی خوبی برای حضور توی نسخه بعدی دارن.

خواهشا اینجوری نگید
yahoo_22.gif
فقط به به این دیالوگ توجه کنید:
batman: dark knight
THE JOKER: you complete me batman! what should I do without you. you are all the fun.
همه دشمنای بی- من یه طرف، جوکر یه طرف. رابطه بی- من و جوکر یه چیزی فراتر از این حرفاست که بشه فقط تو یکی دو بازی بهش پرداخت
yahoo_3.gif
افراط توی هیچ چیزی خوب نیست ! :دی درسته که Joker شخصیت پردازی فوق العاده ای داره و محبوبیتش هم به شدت بالاست ، ولی دنیای Batman پر از villain های درجه یک هست و فقط وابسته به Joker نیست. خود من به شخصه از کاراکترهایی مثل Two Face و Riddler و Mr. Freeze در حد Joker یا حتی بعضی جاها بیشتر از اون خوشم میاد. (البته شاید یکی از دلایلش همین افراط توی حضور Joker در همه جا باشه که باعث شده در حد قبل عاشق کاراکترش نباشم)

افراط توی هیچ چیزی خوب نیست ! :دی درسته که Joker شخصیت پردازی فوق العاده ای داره و محبوبیتش هم به شدت بالاست ، ولی دنیای Batman پر از villain های درجه یک هست و فقط وابسته به Joker نیست. خود من به شخصه از کاراکترهایی مثل Two Face و Riddler و Mr. Freeze در حد Joker یا حتی بعضی جاها بیشتر از اون خوشم میاد. (البته شاید یکی از دلایلش همین افراط توی حضور Joker در همه جا باشه که باعث شده در حد قبل عاشق کاراکترش نباشم)
شاید شما درست میگید ;) اما به نظر من بقیه villain های دنیای بی-من به اندازه جوکر، برا بتمن دردسر ساز نبودن، و البته که هیچکدومشون هم به اندازه جوکر آشوب طلب و دارای فلسفه عجیب و غریب و پیچیده نبودن.
نمیدونم، شاید درست نباشه توی این فروم که مربوط به رابطه جوکر و بی-من نیست زیاد در موردش صحبت کنیم! اما من میگم بقیه villain های دنیای بی-من شاید با یه بازی بشه پرونده شون را بست اما جوکر را نه ;)

Court توی Arkham Origins یه Easter-egg ه جالب داشت که نمی دونم دیدید یا نه :d عاشق این Courtـم امیدوارم ببینیمشون توی بازی بعدی RS ولی بدون حضور Owlman !
فکر کنم احتمال حضور Scarecrow حتمی باشه تو بازی بعدی, از اون ور امیدوارم شخصیت هایی که تو این سری بهشون ظلم شد (two face, Deathstroke و Blackmask) هم باشن به عنوان villain های فرعی!
Riddler م مگه می شه نباشه؟ :d فقط امیدوارم اون معماهایی که با Scan حل می شدن برگردن به بازی! کمبودشون توی AO بدجور احساس می شد! Harley Quinn رو هم امیدوارم پروندشو با اون DLCـه نصفه نیمه نبسته باشن.
اما Freeze, بکی از بهترین شخصیت های سری, قراره 22 آپریل هم یه DLC مختص خودش داشته باشه! (جالبه تو فروم خبرشو ندیدم اصلا! تو یوتوب می تونید ببینید تیزرش رو) ولی بازم امیدوارم Freeze رو ببینیم تو قسمت بعدی!
در کل امیدوارم تعداد شخصیت هاش به اندازه تو بازی قبلی باشه, ولی بیشتر روشون کار شده باشه.

آخرین ویرایش:
Court توی Arkham Origins یه Easter-egg ه جالب داشت که نمی دونم دیدید یا نه :d عاشق این Courtـم امیدوارم ببینیمشون توی بازی بعدی RS ولی بدون حضور Owlman !
فکر کنم احتمال حضور Scarecrow حتمی باشه تو بازی بعدی, از اون ور امیدوارم شخصیت هایی که تو این سری بهشون ظلم شد (two face, Deathstroke و Firefly) هم باشن به عنوان villain های فرعی!
Riddler م مگه می شه نباشه؟ :d فقط امیدوارم اون معماهایی که با Scan حل می شدن برگردن به بازی! کمبودشون توی AO بدجور احساس می شد! Harley Quinn رو هم امیدوارم پروندشو با اون DLCـه نصفه نیمه نبسته باشن.
اما Freeze, بکی از بهترین شخصیت های سری, قراره 22 آپریل هم یه DLC مختص خودش داشته باشه! (جالبه تو فروم خبرشو ندیدم اصلا! تو یوتوب می تونید ببینید تیزرش رو) ولی بازم امیدوارم Freeze رو ببینیم تو قسمت بعدی!
در کل امیدوارم تعداد شخصیت هاش به اندازه تو بازی قبلی باشه, ولی بیشتر روشون کار شده باشه.

خود راک تایید کرد که سیستم مخفی کاری و همین حل کردن معماها عین ارکهام سیتیه :دی والا من این ایستر اگی که میگی نرفتم :|
در ضمن هنوز نمیشه درست تصمیم گیری کرد! معلوم نیست داستانش بعد از ارکهام سیتی باشه:-"
به قول جوکر mister freeeeeeze :دی من بازم دلم میخواد جوکر باشه به عنوان شخصیت اصلی :| راک که تو هارلی کویین ریونج بازی رو داغون کرد :| یه دقیقه تست بارداری هارلی کویین مثبته یه دقیقه منفی =)) من بازم بعید میدونم جوکر مرده باشه چون معروف ترین دیالوگ سری بتمن اینه:

جوکر: زندگی بدون من برای تو معنایی نداره و من بدون تو هیچ سرگرمی ندارم!!

جوکر اگه حذف بشه داستان کلا نابود میشه :| ولی دوستان یه نکته رو فراموش نکنید راک استیدی هر چی بزنه شاهکاره :دی حتی اگه بدون جوکر بزنه :)
باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or