Trunks کاربر سایت Feb 8, 2011 #1 اولین و تنها تصویر منتشر شده از دومین قسمت این بازی زیبا! Reactions: Mr.Death and VahiD_ST
amir1365 کاربر سایت Dec 6, 2011 #32 یاد زمانی افتادم که با pc p2 می نشستم blood بازی می کردم ، واسه اول شخص بازا و عشاق سبکای بزن بکش برو جلو مناسبه...
یاد زمانی افتادم که با pc p2 می نشستم blood بازی می کردم ، واسه اول شخص بازا و عشاق سبکای بزن بکش برو جلو مناسبه...
CAP\MortezA63 کاربر سایت Dec 6, 2011 #33 نوشته شده توسط amir1365: یاد زمانی افتادم که با pc p2 می نشستم blood بازی می کردم ، واسه اول شخص بازا و عشاق سبکای بزن بکش برو جلو مناسبه... بیشتر... همچین هم بکش برو جلو نیست..!بازی Darkness از اون دسته بازیهای است که واقعا داستان قشنگی داشت هنوز بعد از4 3 سال داستانش قشنگ یادمه تو این سبک بازی, ما بازیهای خیلی کمی داریم که داستانشون خوب باشه که Darkness از اون دسته بازیهاست.
نوشته شده توسط amir1365: یاد زمانی افتادم که با pc p2 می نشستم blood بازی می کردم ، واسه اول شخص بازا و عشاق سبکای بزن بکش برو جلو مناسبه... بیشتر... همچین هم بکش برو جلو نیست..!بازی Darkness از اون دسته بازیهای است که واقعا داستان قشنگی داشت هنوز بعد از4 3 سال داستانش قشنگ یادمه تو این سبک بازی, ما بازیهای خیلی کمی داریم که داستانشون خوب باشه که Darkness از اون دسته بازیهاست.