Trunks کاربر سایت Feb 8, 2011 #1 اولین و تنها تصویر منتشر شده از دومین قسمت این بازی زیبا! Reactions: Mr.Death and VahiD_ST
hosein me کاربر سایت Aug 19, 2011 #17 [TABLE="align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
[TABLE="align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE]
hosein me کاربر سایت Oct 11, 2011 #19 [TD="class: font-small, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD] خوب بلاخره 4 تا عکس درست از گیم پلی امد
[TD="class: font-small, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"][/TD] خوب بلاخره 4 تا عکس درست از گیم پلی امد
arash gh کاربر سایت Nov 27, 2011 #26 ته بازیه خیلی باید باحال باشه فکر کنم از موتور گرافیکی استفاده کردنborderlands استفاده کردن یه چیزی تو همون مایه هاست!
ته بازیه خیلی باید باحال باشه فکر کنم از موتور گرافیکی استفاده کردنborderlands استفاده کردن یه چیزی تو همون مایه هاست!
Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Nov 28, 2011 #27 نوشته شده توسط arash gh: ته بازیه خیلی باید باحال باشه فکر کنم از موتور گرافیکی استفاده کردنborderlands استفاده کردن یه چیزی تو همون مایه هاست! بیشتر... موتور بازی Evolution Engine هستش [TABLE="class: infobox vevent"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]
نوشته شده توسط arash gh: ته بازیه خیلی باید باحال باشه فکر کنم از موتور گرافیکی استفاده کردنborderlands استفاده کردن یه چیزی تو همون مایه هاست! بیشتر... موتور بازی Evolution Engine هستش [TABLE="class: infobox vevent"] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE]