در اینکه serious sam در زمان خودش عنوان محبوب و موفقی بود شکی نیست, اما حالا اون گیم پلی که مخصوص اون موقع بود دیگه منسوخ شده ,اگر هم بیان تغییرات بنیادی در هسته گیم پلی ایجاد کنن خوب اون روح اصلی سری از بین میره . من امیدوارم به سرنوشت duk دچار نشه. به نظر من بهتره این بازی ها رو ادامه نداد تا همون طور خوب در خاطرات گیمر ها بمونن و اونو با یک ادامه ضعیف خراب نکنن.

در اینکه serious sam در زمان خودش عنوان محبوب و موفقی بود شکی نیست, اما حالا اون گیم پلی که مخصوص اون موقع بود دیگه منسوخ شده ,اگر هم بیان تغییرات بنیادی در هسته گیم پلی ایجاد کنن خوب اون روح اصلی سری از بین میره . من امیدوارم به سرنوشت duk دچار نشه. به نظر من بهتره این بازی ها رو ادامه نداد تا همون طور خوب در خاطرات گیمر ها بمونن و اونو با یک ادامه ضعیف خراب نکنن.
باید عرض کنم اینا صداشون از اون پایین در میاد.مگه نشنیدی میگن یه روز قزنفر میره دکتر میگه دکتر جون کاری کن از دهن نفس نکشم از اون پایین نفس بکشم تا هر وقت دزدی چیزی اومد شب خفم کنه نتونه.دکترم این کار رو میکنه.اما یه روز تو سف اتوبوس یکی انگشتش رو..... خفه میشه:dیه سوال دارم و به هرکی تونست جواب بده جایزه میدم:
یه دشمنایی تو بازیش بودن که کله نداشتن و دو تا بمب تو دستاشون بود؟ بگین خوب,
خوب اینا که سر نداشتن چه جوری داد میزدن و میومدن جلو؟
این سوالیه که منو از بچگی حیرون کرده.
ولی خداییش بازیه خوبیه برای سرگرمی