Fratos کاربر سایت Feb 28, 2011 #1 با دورد اولین تصویر official از SS3 در Facebook منتشر شد. ظاهرا بخشیهای از بازی در خاور-میانه میگذرد. Reactions: GENE
با دورد اولین تصویر official از SS3 در Facebook منتشر شد. ظاهرا بخشیهای از بازی در خاور-میانه میگذرد.
Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Mar 1, 2011 #16 خواهشا این sam بیچاره ی مارو ترول نکنید !
J JJ-Thomson کاربر سایت Mar 1, 2011 #17 نوشته شده توسط Thomas_Anders: من خیلی خاطره با این بازی دارم...گیمر های قدیمی از اینجور بازی ها خوششون میاد:d بیشتر... من هم گیمر قدیمیی هستم دوستم به نظر شما من خوشم میاید از این بازی ؟ آخرین ویرایش: Mar 1, 2011
نوشته شده توسط Thomas_Anders: من خیلی خاطره با این بازی دارم...گیمر های قدیمی از اینجور بازی ها خوششون میاد:d بیشتر... من هم گیمر قدیمیی هستم دوستم به نظر شما من خوشم میاید از این بازی ؟
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 21, 2011 #19 فقط یه سوال برام پیش اومده اونم اینکه چرا زاویه دوربین تو عکس هایی که اومده یه جورررررییه.
amirhosein s.a کاربر سایت Apr 25, 2011 #21 خوب به اسکرین شات نمیشه اعتماد کردولی باوجود سیستم بلورهیجان بازی بالا میره .نورپردازی خوبی داره البته اونم وجود خاورمیانه است. باس های توپ باعث هیجان بیشترمیشوند ولی سازندگان حتما باید سبک گیمپلی قدیمی عوض کنند وگرنه گیم پلی ضعیف میشود.
خوب به اسکرین شات نمیشه اعتماد کردولی باوجود سیستم بلورهیجان بازی بالا میره .نورپردازی خوبی داره البته اونم وجود خاورمیانه است. باس های توپ باعث هیجان بیشترمیشوند ولی سازندگان حتما باید سبک گیمپلی قدیمی عوض کنند وگرنه گیم پلی ضعیف میشود.
Captain Bl4ck3 کاربر سایت May 19, 2011 #23 نوشته شده توسط Captain Bl4ck3: تصاویر جدید :d بیشتر... خلبان ازجان گذشته ژاپنی ها :d:d
hosein me کاربر سایت Aug 12, 2011 #28 عجب بکش بکشی راه انداخته [TABLE="width: 1, align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE] :d
عجب بکش بکشی راه انداخته [TABLE="width: 1, align: center"] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [TR] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [TD="bgcolor: #eeeeee, align: center"] [/TD] [/TR] [/TABLE] :d
hosein me کاربر سایت Aug 19, 2011 #29 [TD="class: font-small, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] چه چیزی شده بازی >:d<
[TD="class: font-small, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] [TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"] [/TD] چه چیزی شده بازی >:d<
SLASH1 کاربر سایت Aug 19, 2011 #30 نمی خوان یه سری دشمن جدید اضافه کنن؟:d امیداوارم دیگه فقط بکش برو نباشه بالای 6 بار نسخه های مختلفش رو تموم کردم دیگه رسما یکنواخت شده
نمی خوان یه سری دشمن جدید اضافه کنن؟:d امیداوارم دیگه فقط بکش برو نباشه بالای 6 بار نسخه های مختلفش رو تموم کردم دیگه رسما یکنواخت شده