تصاویر Project CARS

Mehrdad

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
اینجاست که pc قدرتشو نشون میده عمرا کنسول دارا بتونن یه همچین کیفیتی رو تجربه کنن ناگفته نماند خودمم کنسول دارم
ولی واسه این باید pc رو ارتقا داد

این عکس های بالا فکر کنم برای کنسول های این نسل هستند ، اگر عکس هارو بزرگ ببینید متوجه میشید که بافت ها کیفیتی که تو عکسهای قبلی از این بازی دیدیم رو ندارند ! برای دیدن عکس های بیشتر و دسته بندی شده میتونید برید تو صفحه فیـــــــسبوک بازی ، که با وجود اینکه تعداد لایک های پیج خیلی پایینه ، پیج خیلی فعاله !

این رو به آخر آدرس اصلی سایت فــــــــیسبوک اصافه کنید :
pages/Project-CARS-Community-Assisted-Race-Sim/278995465464722?ref=ts&fref=ts

نمونه :

74581709036335854757.jpg

04883883559682453675.jpg

آخرین ویرایش:
این عکس های بالا فکر کنم برای کنسول های این نسل هستند ، اگر عکس هارو بزرگ ببینید متوجه میشید که بافت ها کیفیتی که تو عکسهای قبلی از این بازی دیدیم رو ندارند ! برای دیدن عکس های بیشتر و دسته بندی شده میتونید برید تو صفحه فیـــــــسبوک بازی ، که با وجود اینکه تعداد لایک های پیج خیلی پایینه ، پیج خیلی فعاله !

این رو به آخر آدرس اصلی سایت فــــــــیسبوک اصافه کنید :
pages/Project-CARS-Community-Assisted-Race-Sim/278995465464722?ref=ts&fref=ts

نمونه :

74581709036335854757.jpg

04883883559682453675.jpg

درود.

این تصاویری که قرار داده اید برای کنسول های این نسل هستند؟ اگر آری باید گفت فوق العادس .

درود.

این تصاویری که قرار داده اید برای کنسول های این نسل هستند؟ اگر آری باید گفت فوق العادس .

امکان نداره کنسول های این نسل بتونن همچنین گرافیکی رو اجرا کنن ! این شات ها برای نسخه PC هستند ! حتی تو پیج فیــــسبوک بازی هم زیر این شات ها مردم کامنت گذاشتن که این شات ها Optimize شده هستند !

فن های ایکس باکس لطفا اون تصاویر bullshit مال forza 4 رو با این مقایسه نکیند! این بازی واقعا همچین گرافیکی داره و خیلی بهتر هم خواهد شد حدود یک سال تا عرضه اش مونده! خودتون فکر کنید تا یک سال دیگه چی میشه

فن های ایکس باکس لطفا اون تصاویر bullshit مال forza 4 رو با این مقایسه نکیند! این بازی واقعا همچین گرافیکی داره و خیلی بهتر هم خواهد شد حدود یک سال تا عرضه اش مونده! خودتون فکر کنید تا یک سال دیگه چی میشه

خواهیم دید رو 30 فریم به فورزای 60 فریمی خواهد رسید یا خیر.البته من که از خودامه خیلی بهتر شه ولی فکر نکنم.

یک سری تصویرجدیدمنتشر شده واقعا خیلی بی نظیر هست تا الان ببه نظرم بالاترین کیفیتی بوده که دیده بودیم
بی خود نبود که تاخیر خوده دارن روش خیلی خوب کار می کنن
[h=5][/h]
[h=5][/h]

[h=5][/h]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or