تصاویر Project CARS

Mehrdad

کاربر سایت
آخرین ویرایش:
من یک بازی می گیرم 18 فریم هستش پرتش می کنم دور چطوری شما می تونی روی 10 فریم بازی کنی باو:d

چه بازی ای رو رو 18 فریم بازی کردی؟؟؟؟؟؟گرافیکش خوب بود؟
راستش من قدیما با ایمولیتور بازی کشتی کج 2003 بود فکر کنم تازه اومده بود با 4 فریم بازی کردم:d ایمولیتور PCSX تازه تو مراحل اولیه بود و بیشتر از این فریم نمیداد:d

اینا از همون عکس های فوتو مده که توی فورزا و گرن توریسمو هم بود. کیفیت مدل ها و کلا بازی بالا رفته ولی توی طراحی کاکپیت اسلایتی مد یعنی نظیر نداره
جزییاتش طوری هست که میشه از بازی به عنوان نرم افزاری تبلیغاتی تست ماشین واسه فروش استفاده کرد :دی

چه بازی ای رو رو 18 فریم بازی کردی؟؟؟؟؟؟گرافیکش خوب بود؟
راستش من قدیما با ایمولیتور بازی کشتی کج 2003 بود فکر کنم تازه اومده بود با 4 فریم بازی کردم:d ایمولیتور PCSX تازه تو مراحل اولیه بود و بیشتر از این فریم نمیداد:d
me3 بود روی ps3 واقعا فریم ریت چرتی داشت یک pc باید برای این بازی تهیه کرد

دوستان هر کی اطلاعاتی از این بازی داره بیاد بگه فکمون افتاد.تریلری ازش نیومده؟؟؟؟
الان اگه اسم این بازی gt یا forza بود همه میومدن زمینو زمانو به هم میریختن
سایت بازی چیه؟؟؟

آخرین ویرایش:
cars_banner.png

...PROJECT CARS represents THE ULTIMATE DRIVER JOURNEY

FRANCHISE MODE allows you to carve out a personalized career starting in the Karting world and then progressing on to whichever motorsport specialization you prefer including Rally, Touring Cars, Open-Wheel, GT, Le Mans, and many more!
----------------
Play CO-OP with a friend as Driver/Co-Driver
----------------

FULL TEAM MANAGEMENT... Have a large number of friends? Create, manage, and compete together
----------------
Experience the excitement of PIT STOPS like you've never seen before
----------------

Revolutionary PIT-2-CAR RADIO gives you the strategic advantage
----------------

DYNAMIC Time Of Day & Localized Weather make every race unique and challenging
----------------

10+ GAME MODES covering every form of motorsport
----------------

CLOUD-BASED SOCIAL NETWORK allows you to connect with friends, compare times & scores, compete and challenge each other, and share content
----------------

USER-GENERATED CONTENT - Create your own liveries, decals, tuning setups, and even events! Then share them with the world - either for free, in-game credits or even real money!
----------------

PUSHING TO THE LIMITS - Advanced physics, lighting, and AI

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 4, align: left"]...PROJECT CARS is due for release on the following platforms[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: left"]Wii U[/TD]
[TD="align: left"]PC[/TD]
[TD="width: 150, align: left"]PlayStation 3[/TD]
[TD="width: 150, align: left"]Xbox 360
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟