تصاویر Need for Speed: Rivals

اصلا NFS بازی کردن زیر 60 فریم حرامِ :d

فقط نگرانم با اين گرافيك غولي كه بازي ميخواد نشه رو 60 فريم بازي كرد ! :-s
لعنتي قسمت سيستم پيشنهاد شده ش براي گرافيك نوشتن 3GB يا بالاتر ! :| به نظرتون با گرافيك 2 DDR 3 ميشه رو تنظيمات بالا بازي كرد !؟ :-/

والا برای بتل 3 هم که انجینش با این nfs rivals یکیه میگفتن 3 گیگ vram میخواد ولی الان من روی ultra تو رزولوشن 1080 p دارم اجراش می کنم نهایتا 1620mb از رم کارت استفاده می کنه تازه اون بتلفیلده این که فقط ی ریسینگ سادس و افکت هاش اصلا قابل قیاس با bf نیست
این سیستم ها پیشنهادی در اکثر موارد واقعی نیست .

پیشرفت؟ کرایتریون فقط NFS HP 2010 رو خوب ساخت و دلیلش هم این بود که نه داستان داشت و نه هیچی. مثل نسخه قدیمی HP تمام مانورش روی گیم پلیش بود. سر MW 2012 که رسما گند زد و گیم پلی افتضاح و نبود داستان و تیونینگ و خیلی چیزای دیگه ناتوانیشو نشون میده نه تواناییش رو. بازی رو کاملا Burnout کرده بودن ولی بازم به همون نزدیک هم نمیشد.
پس بلک باکس خوب بود که آندرکاور رو داد وسط بازی پلیس با SUV میومد میپیچید جولو بوگاتی؟! :|
NFS نسل پیش هرچی داره از کرایتریون داره ... کاملا بازی رو برگردوند به ریشه هاش...ریشه هاشم همون NFS HP2 بود که فک کنم 2004 یا 2006 اومده بود نه داستان داشت و نه تیونینگ , جاده ی خارج از شهر با پلیسای رو مخ :دی این NFS ئه نه شیفت و آندرکاور !
همون کربن ام داستان خیلی شاهکاری نداشت , سبک ریسینگ داستان نداشته باشه بهتره ... MOST WANTED چون داستان کلیشه ای نداشت , از نظر داستانی مورد قبول واقع شد و گرنه حتی اگه داستان ام نداشت با همون گیم پلی خالی خیلی عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or