تصاویر Need for Speed: Rivals

پیشرفت؟ کرایتریون فقط NFS HP 2010 رو خوب ساخت و دلیلش هم این بود که نه داستان داشت و نه هیچی. مثل نسخه قدیمی HP تمام مانورش روی گیم پلیش بود. سر MW 2012 که رسما گند زد و گیم پلی افتضاح و نبود داستان و تیونینگ و خیلی چیزای دیگه ناتوانیشو نشون میده نه تواناییش رو. بازی رو کاملا Burnout کرده بودن ولی بازم به همون نزدیک هم نمیشد.
باز این بحث شروع شد اگر گند زنده بود نمرات خوب نمی‌گرفت من قبول ندارم گند زده تیونیگ رو داشت حداقل به صورت ساده شاید مشکلاتی کوچکی داشت بود ولی گند زد رو من قبول ندارم. نیا تصادف و شهر و ماشین رو مثال بزن چون به نظرم مناسب بود. همین الان هم تو NFS:R حدود 60 تا کارمند GC دارند تو ساختش همکاری می‌کنند. نکنه BB باعث پیشرفت سری شد هر 2 NFS‌که CG ساخت بهترین ریسینگ سال شد.

اگه بازیش به کیفیت NFS-HP 2010 باشه حتما تهیه اش میکنم
دوستان یه سوال این نسخه رو هم CREATION GAME میسازه؟

به نظرم بايد حتي از HP 2010 يك سر و گردن بالاتر باشه تا بتونه فروش خوبي داشته باشه كه البته سيستم تيونينگي كه توي بازي گذاشتن در HP 2010 نبود و همين يك برتري به حساب مياد .
ديگه اينكه Criterion Games ديگه سري NFS رو نميسازه و از الآن به عهده Ghost games هست كه Rivals رو بسازه هر چند Critrion هم يك دستي ميرسونه ! :d
این واسه xbox 360 نمیاد؟
اين بازي براي PS3 - Xbox 360 - PC - Xbox One و PS4 مياد .
تاريخ انتشار هم به اين صورت هست :
Release date(s) Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360

• [SUP]NA[/SUP] 19 November 2013
  • [SUP]EU[/SUP] 19 November 2013
  • [SUP]AUS[/SUP] 21 November 2013
PlayStation 4

• [SUP]NA[/SUP] 15 November 2013
  • [SUP]EU[/SUP] 29 November 2013
Xbox One
22 November 2013

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی