از این عکس ها مشخصه که coop داره، درست همونطور که شایعه شده بود. امیدوارم حداقل اجباری نباشه، اگه باشه لعنت بر EA!
با تجربه ای که از کارهای EA اول کار نسخه 1 بازی خیلی خوب از آب در میاد و در نسخه های بعدی معلوم نیست دنبال چی میگرده توش (شاید ریشه یابی COD) بعدش به طور کامل گند میزنه بر پیکره ی بازی . Crysis یه نمونش هست و البته همین بتل خودمون . ولی بتل کلا بازی خوبی بود ولی با آپدیت های مکرر بازی رو به گند کشید که چند صد هزار نفر از بازی کنانش رو بعد از این آپدیت آخری از دست داد . شاید هم یک میلیون . فقط رو PC ! خدا سرگذشت آیرک کلارک رو به خیر کنه .از این عکس ها مشخصه که coop داره، درست همونطور که شایعه شده بود. امیدوارم حداقل اجباری نباشه، اگه باشه لعنت بر EA!
جو مزخرفی بر عله Resident Evil 6 راه افتاده . اما وقتی اومد و ترکوند ، اونوقت همه : "ما میدونستیم ..." !
الکی چیزی رو نکوبید .
از این عکس ها مشخصه که coop داره، درست همونطور که شایعه شده بود. امیدوارم حداقل اجباری نباشه، اگه باشه لعنت بر EA!
کلا با این که رزیدنت با حال و هوای کلاسیک را بیشتر ترجیح میدم، با این اوضاع هنوز که هنوزه، ایدا وانگ، کریس ردفیلد، لیون اس کندی، کلیر ردفیلد را به تمام شخصیت های بازیها ( به ج مکس پینجو مزخرفی بر عله Resident Evil 6 راه افتاده . اما وقتی اومد و ترکوند ، اونوقت همه : "ما میدونستیم ..." !
الکی چیزی رو نکوبید .
من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیادبا تجربه ای که از کارهای EA اول کار نسخه 1 بازی خیلی خوب از آب در میاد و در نسخه های بعدی معلوم نیست دنبال چی میگرده توش (شاید ریشه یابی COD) بعدش به طور کامل گند میزنه بر پیکره ی بازی
