تصاویر DEAD SPACE 3

من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد

والا نويد جان اين ويسكرال استديو ناپايداري ميزنه !!!:d بازي ميسازه در حد خدا از اون طرف بازي ميسازه در حد Piece Of S*it :d

والا نويد جان اين ويسكرال استديو ناپايداري ميزنه !!!:d بازي ميسازه در حد خدا از اون طرف بازي ميسازه در حد Piece Of S*it :d
انسان به امید زندست وحید جان
دو شماره قبلیش که خیلی خوبه بود ( با ریت حدود 9 هر کدوم)
3 هم خوب میشه ;)

عکس های بازی با توجه به پیشینه این عنوان نوید یک بازی ترسناک رو میدند البته اونطور که بوش میاد قابلیت CO-OP به بازی
اضافه شده که شاید آنچنان چیزه جالبی برای یک بازی که مضنون اصلیش به روی حس تنهایی و ترسه نباشه
با این حال با توجه به تجربه از کار سازندگان میشه روی این بازی حساب بازکرد و امید داشت.

اين چيزي نبود كه ما بخوايم يه سري بازي بزرگ رو بكوبيم ، اين خود سازنده هاي بازي بودند كه همچين جو و حرف هايي رو بوجود اوردند !

البته دوست عزیز درسته که این بازی از ریشه هاش دور شده و دیگه هیچ موقع نمیتونه لذت رزیدنت واقعی رو فراهم کنه اما خب باید بگم
تریلر ها و عکس های این بازی خبر از حداقل یک اکشن خوب رو که میدند!

من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد

منم به عنوان کسی که وقتی DS2 اومد سه بار پشت سر هم تمومش کردم :d ترجیح میدم منتظر DS3 بمونم تا RE6 :d
RE6 رو هم نهایتا یه دور مثل 5 تموم میکنیم میزاریم تو آرشیو :دی

یک از سازندگان کیلزون به این استدیو ملحق شده فرک کنم تجربهاش بتونه به بازی کمک کنه.
راستی یکنفر بهم بگه 2 نفری که رفتن اکتیویژن برای چی شد که اخراج شدند؟

ظاهراً این بار جلو سربازای Earthgov هم باید بجنگیم،

با اینکه از Visceral مطمئن هستم ولی‌ بازم امیدوارم بازی رو Cod سوم شخص نکنن هر بیست مرحله یبار یه Necromorph بیاد جلومون :دی

DeadSpace3_28544_screen.jpg

[TD="class: font-small, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
02-06-2012[/TD]
[TD="class: font-small, width: 25%, bgcolor: #FFFFFF, align: center"]
02-06-2012[/TD]
02-06-2012[/TD]
02-06-2012[/TD]

منم به عنوانه كسي كه هر 3 دد اسپيس ds 1 و ds ex و از همه مهمتر ds2 رو پلات كرده(تروفي100%):dميگم كه ds1 خيلي بهتر از 2 بود اين رو ميشه از نمره ها هم فهميد;)
چجوری میشه از نمره ها فهمید دقیقاً ؟
Dead Space 1: 89/100
Dead Space 2: 90/100
منظورم نمره گيم اسپات و بقيه سايتهاي معتبر هست

آخرین ویرایش:
منم به عنوانه كسي كه هر 3 دد اسپيس ds 1 و ds ex و از همه مهمتر ds2 رو پلات كرده(تروفي100%):dميگم كه ds1 خيلي بهتر از 2 بود اين رو ميشه از نمره ها هم فهميد;)
چجوری میشه از نمره ها فهمید دقیقاً ؟
Dead Space 1: 89/100
Dead Space 2: 90/100

منظورم نمره گيم اسپات و بقيه سايتهاي معتبر هست
IGN به نسخه ى اول 8.7 و به نسخه ى دوم 9 داده
ولي GS : Dead Space 1: 9و Dead Space 2 : 8.5
كه البته بنظر من و لينك زير IGN معتبرتره البته بازم به من ربط نداره كه واسه كى كدوم معتبرتره ولى متا نشون دهنده ى برترى نسخه ى 2 هست
Alexa - Top Sites by Category: Games

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or