من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد
انسان به امید زندست وحید جانوالا نويد جان اين ويسكرال استديو ناپايداري ميزنه !!!:d بازي ميسازه در حد خدا از اون طرف بازي ميسازه در حد Piece Of S*it :d

اين چيزي نبود كه ما بخوايم يه سري بازي بزرگ رو بكوبيم ، اين خود سازنده هاي بازي بودند كه همچين جو و حرف هايي رو بوجود اوردند !
من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد
منم به عنوان کسی که وقتی DS2 اومد سه بار پشت سر هم تمومش کردم :d ترجیح میدم منتظر DS3 بمونم تا RE6 :d
RE6 رو هم نهایتا یه دور مثل 5 تموم میکنیم میزاریم تو آرشیو![]()
مصطفي مگه بازي كپي هم ارشيو داره ؟؟؟؟؟:d
منم به عنوانه كسي كه هر 3 دد اسپيس ds 1 و ds ex و از همه مهمتر ds2 رو پلات كرده(تروفي100%):dميگم كه ds1 خيلي بهتر از 2 بود اين رو ميشه از نمره ها هم فهميدمن به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد

منظورم نمره گيم اسپات و بقيه سايتهاي معتبر هست
چجوری میشه از نمره ها فهمید دقیقاً ؟منم به عنوانه كسي كه هر 3 دد اسپيس ds 1 و ds ex و از همه مهمتر ds2 رو پلات كرده(تروفي100%):dميگم كه ds1 خيلي بهتر از 2 بود اين رو ميشه از نمره ها هم فهميد![]()
IGN به نسخه ى اول 8.7 و به نسخه ى دوم 9 دادهمنظورم نمره گيم اسپات و بقيه سايتهاي معتبر هست