تصاویر DEAD SPACE 3

از این عکس ها مشخصه که coop داره، درست همونطور که شایعه شده بود. امیدوارم حداقل اجباری نباشه، اگه باشه لعنت بر EA!

كيوان جان دقيق نميدونم ولي تو يه سري چيز هايي كه نسخه بعدي DS3 دار خواهد بود يكي از بچه ها تاپيكش رو زده بود و گفته بودند بازي CO-OP داره ولي اجباري نيست !!

از این عکس ها مشخصه که coop داره، درست همونطور که شایعه شده بود. امیدوارم حداقل اجباری نباشه، اگه باشه لعنت بر EA!
با تجربه ای که از کارهای EA اول کار نسخه 1 بازی خیلی خوب از آب در میاد و در نسخه های بعدی معلوم نیست دنبال چی میگرده توش (شاید ریشه یابی COD) بعدش به طور کامل گند میزنه بر پیکره ی بازی . Crysis یه نمونش هست و البته همین بتل خودمون . ولی بتل کلا بازی خوبی بود ولی با آپدیت های مکرر بازی رو به گند کشید که چند صد هزار نفر از بازی کنانش رو بعد از این آپدیت آخری از دست داد . شاید هم یک میلیون . فقط رو PC ! خدا سرگذشت آیرک کلارک رو به خیر کنه .

جو مزخرفی بر عله Resident Evil 6 راه افتاده . اما وقتی اومد و ترکوند ، اونوقت همه : "ما میدونستیم ..." !
الکی چیزی رو نکوبید .

اين چيزي نبود كه ما بخوايم يه سري بازي بزرگ رو بكوبيم ، اين خود سازنده هاي بازي بودند كه همچين جو و حرف هايي رو بوجود اوردند !

اجباری بودن co op که خیلی بعیده ولی در کل وجود قابلیت co op در یک بازی نقطه ی قوته نه ضعف ! البته به شرطی که اجباری نباشه :دی

جو مزخرفی بر عله Resident Evil 6 راه افتاده . اما وقتی اومد و ترکوند ، اونوقت همه : "ما میدونستیم ..." !
الکی چیزی رو نکوبید .
کلا با این که رزیدنت با حال و هوای کلاسیک را بیشتر ترجیح میدم، با این اوضاع هنوز که هنوزه، ایدا وانگ، کریس ردفیلد، لیون اس کندی، کلیر ردفیلد را به تمام شخصیت های بازیها ( به ج مکس پین :دی) ترجیح میدم
البته ناکفته نمونه که سازندگان DS قبلا هم گفتن، Re4 بوده که الهامی شده برای ساخت این بازی براشون و حتی اگه این بازی خیلی خفن و ترسناک و همه چی تموم باشه، میشه گفت به نوعی رزیدنت الهام بخش این بازی بوده ...

با تجربه ای که از کارهای EA اول کار نسخه 1 بازی خیلی خوب از آب در میاد و در نسخه های بعدی معلوم نیست دنبال چی میگرده توش (شاید ریشه یابی COD) بعدش به طور کامل گند میزنه بر پیکره ی بازی
من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد

من به عنوان کسی که هم DS1 هم DS2 را برای بازی سنتر نقد کردم، بدون شک میتونم بگم این سری نسخه دومش حتی بهتر از قبلیش کار شده بود و بعید میدونم شماره 3 هم چیز بدی از آب در بیاد.
LIKE ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or