آخرین ویرایش:
از DLC های store exclusive متنفرم, حالا در حد یه Skin و ... باشه می شه تحمل کرد, ولی یه Story pack کامل؟
اومدنش که میاد, ولی فکر نکنم برای Pre order, بعد از عرضه برای خرید و ... می یاد احتمالا.منم خوشم نمیاد ولی واسه بتمن معمولا فقط واسه یه استور نیستش. مثلا رابین هم فقط واسه JB Hi-Fi زده بودن منتها باقی جاها هم چند وقت بعدش اومد.
کاشکی تو داستان اصلی یک نقش پررنگی داشت...فکر کنم اینو زدن که دیگه نگن Arkham Knight ردهود هستش.
با توجه به این که Story Pack خودش رو داره احتمالش خیلی کمه. به نظر من آرکام نایت Damian Wayne هست.آره واقعاسران RS کامنت های چپ و راست من در مورد ردهود رو همه جا دیدن خواستن من رو خفه کنن
عیب نداره من هنوزم میگم نایت جیسونه.
Damian نه از نظر سنی نه از نظر بدنی نمی خوره بهش که AK باشه.با توجه به این که Story Pack خودش رو داره احتمالش خیلی کمه. به نظر من آرکام نایت Damian Wayne هست.بوک کنید. :d
از کجا معلوم؟ ما که دقیقا نمی دونیم تو دنیای آرکام Damian چند سالش هست؟Damian نه از نظر سنی نه از نظر بدنی نمی خوره بهش که AK باشه.
از کجا معلوم؟ ما که دقیقا نمی دونیم تو دنیای آرکام Damian چند سالش هست؟
تو arkahmverse تا حالا ما Dick Garyson یعنی knightwing رو داشتیم. سومین robin یعنی tim drake هم توی arkham city رابین اصلی بود. jason todd رابین دوم هم که رابین گم شده ی داستان بود با این تصویر مشخص شد که Red hood ـه.از کجا معلوم؟ ما که دقیقا نمی دونیم تو دنیای آرکام Damian چند سالش هست؟
خب منم دقیقا به خاطر همین میگم که احتمالا Damian هست. توی انیمیشن Son of Batman هم زمانی تالیا اون شب رو به بتمن یادآوری میکنه Damian ده-دوازده سالش هست پس نمیتونیم با اطمینان بگیم چقدر از تولدش تو آرکام میگذره. :d در ضمن مرگ تالیا و راس الغول (؟) هم میتونه دلیل خوبی برای انتقام باشه.می مونه دامیان, دختر بتمن و talia اگه یادت باشه تالیا تو AC به بروس اون شب رویایی! تو metropolis رو بهش یاداوری کرد. خیلی نباید از تولد دامیان گذاشته باشه. پس کلا دامیان نه از نظر سنی نه از نظر هیکل نمی تونه AK باشه.
ولی بازی من می گم AK یه نفر از خانواده ی Wayneـه :d حالا یا Thomas Wayne با Thomas Wayne jr.
خب منم دقیقا به خاطر همین میگم که احتمالا Damian هست. توی انیمیشن Son of Batman هم زمانی تالیا اون شب رو به بتمن یادآوری میکنه Damian ده-دوازده سالش هست پس نمیتونیم با اطمینان بگیم چقدر از تولدش تو آرکام میگذره. :d در ضمن مرگ تالیا و راس الغول (؟) هم میتونه دلیل خوبی برای انتقام باشه.
بعد چطوری احتمال این که Damian باشه کم هست ولی احتمال این Thomas Wayne باشه بیشتره؟ :d
بعید می دونم سنش زیاد باشه. Damian کلا تو اکثرا media ها نسبت به سایر مدیا ها بچه تر بوده (یجورایی نماد این شخصیت ـه). تو B:AK اگه هم بخواد حضور داشته باشه همون سن و سالش تو Son of batman رو داره. بازم می گم نه به صدا و نه به هیکل AK نمی خوره که دامیان بشه. احتمال این که Damian تو AK بزرگ سال باشه خیلی کمه.
نگفتم احتمال این که Thomas باشه بیشتره. ولی یکی از Theory ها مربوط به AK اینه که از اعضای خانواده ی Wayne باشه. دامیان به خاطر دلایلی که گفتم همون اول خط می خوره و می مونه اون دوتا (البته اگه Thomas jr. وجود داشته باشه!). احتمال این که AK یکی از این دو نفر باشه خیلی خیلی کمه ولی اگه یکی از این دو باشه داستان خیلی خوبی می تونن در بیارن. اگه دامیان باشه ممکنه یکم کلیشه ای بشه داستان.