تصاویر Assassin's Creed III

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
طبق خبری که سایت mondoxbox در جدیدترین تیتر خود گذاشته است عکس زیر متعلق به بازی Assassin's Creed III میباشد.

81050.jpg

Last edited by a moderator:
اینجا هم یکی از بچها گذاشته بود منم اینجا میزارم :d

[TABLE="class: cms_table, width: 1, align: center"]
[TR]
[TD="bgcolor: #eeeeee"][/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

من فكر نكنم فقط به خاطر نسخه PC اينقدر گرافيك رو بالا ببرن چون اگه اين كاره بودن قبلا انجام ميدادن.قطعا مال PC,Wii U يكي خواهد بود مال PS3,XBOX360 يكي.

اگر هم تفاوت زياد باشه نمايش بازي در كنفرانس نينتندو خيلي محتمل هستش.

والا با وجود RDR توی سال 2010 و بدنام 2 توی 2011 و نمایش خفن از GTA V فکر نمیکنم همچین گرافیکی برای سال 2012 روی PS3 و 360 بعید باشه :دی

بنظرم یوبی یا داره یسری تریلر CG بخوردمون میده و الکی میخواد هایپ کنه یا اختلاف بین نسخه های مختلف بشدت زیاده !
مثلا این عکس ها:

-1x109
-1x109

چیزی نیست که من رو خیلی مبهوت کنه یا تحت تاثیر قرار بده ولی این تریلر جدید یا اون video که قبلاً نمایش دادن و ادعا کردن ریل تام هست رسماً Crysis 2 میکنه تو جیبش !
23416166021973766539.jpg

والا با وجود RDR توی سال 2010 و بدنام 2 توی 2011 و نمایش خفن از GTA V فکر نمیکنم همچین گرافیکی برای سال 2012 روی PS3 و 360 بعید باشه :biggrin1:
میگم چرا من از این عکسا حس نسل بعد نمیکنم فکر کردم مشکل از منه !:|:d به نظرم رزولوشن تنها فرق Wii U با این 2تا باشه

ناگفته نماند چند روز پیش یه مصاحبه خوندم از یکی از کارکنای Vigil که میگفت Wii U از نظر قدرت سخت افزاری فرقی با نسل حاظر نداره دیگه (لینکش)

حالا راست میگه یا حرصش از دست نینتندو درومده (بخاطر مسائل تاریخ عرضه و این حرفا) شخصا نمیدانم:d
بنظرم یوبی یا داره یسری تریلر CG بخوردمون میده و الکی میخواد هایپ کنه یا اختلاف بین نسخه های مختلف بشدت زیاده !
مثلا این عکس ها:

-1x109
-1x109

چیزی نیست که من رو خیلی مبهوت کنه یا تحت تاثیر قرار بده ولی این تریلر جدید یا اون video که قبلاً نمایش دادن و ادعا کردن ریل تام هست رسماً Crysis 2 میکنه تو جیبش !
مصطفی گویا کمر به قتل این بازی بستی:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or