Real Time اینجوری که گفتن .الان این عکس in-engine دیگه ؟!
البته اگه اون تریلری که نشون دادن واقعاً realtime بوده باشه میشه باور کرد این عکس ها هم از گیم پلی ـه یا با انجین بازی رندر شده!Real Time اینجوری که گفتن .
البته من ترجیح میدم تا ریلیس اولین Footage از گیم پلی صبر کنم چون یوبیسافت معمولاً خوشش میاد توی گرافیک بازی هاش قبل از عرضه کمی اغراق کنه .
با وجود ow بودن بازی تایید میشهالبته اگه اون تریلری که نشون دادن واقعاً realtime بوده باشه میشه باور کرد این عکس ها هم از گیم پلی ـه یا با انجین بازی رندر شده!
ولی شخصاً نه اون تریلر رو نه این عکس هارو عمراً قبول نمی کنم ریل تام باشه !:d
چرا اقا اصله in game قبول نداری Wii U اومد برو یدونه از پشت شهرداری بخر:d بعد بازی که اومد بزار توش و منتظر بمون (پیشنهاد میکنم یه قرص ارام بخش به یه پارچ اب بذاری کنارت) و به محض دیدن اولین کات سین تماس فرت:d تابلو ترین صحنه تریلر که داره خود زنی میکنه که حداقل in Engine ـه دقیقه 1:04 اون علف سمت راست کانر اصلا دیگه وَرای تابلوـهالبته اگه اون تریلری که نشون دادن واقعاً realtime بوده باشه میشه باور کرد این عکس ها هم از گیم پلی ـه یا با انجین بازی رندر شده!
ولی شخصاً نه اون تریلر رو نه این عکس هارو عمراً قبول نمی کنم ریل تام باشه !:d
من نگفتم wii u توانش نداره! گفتم اون تریلر و این عکس ها از نظر من realtime نیست :dچرا اقا اصله in game قبول نداری Wii U اومد برو یدونه از پشت شهرداری بخر:d بعد بازی که اومد بزار توش و منتظر بمون (پیشنهاد میکنم یه قرص ارام بخش به یه پارچ اب بذاری کنارت) و به محض دیدن اولین کات سین تماس فرت:d تابلو ترین صحنه تریلر که داره خود زنی میکنه که حداقل in Engine ـه دقیقه 1:04 اون علف سمت راست کانر اصلا دیگه وَرای تابلوـه
نظر خودم راجع به این سطح گرافیک بصری برای این نسل نشدنیه یجورایی ولی برای نسل بعد و حداقل Wii U به نظرم (با یه کم بالا پایین) در حده لانچ تایتل نسل بعدِ یعنی به نظرم Wii U یه همچین چیزی رو باید بتونه رندر کنه وگرنه میشه همین نسل 7 ـه زاقارت:d
به نظر من حتی in-engine هم نبود تو یسری سکانس ها داد میزد CG ـه شما فقط به این چندتا عکس دقت کن :مصطفی باز این پشه ارو تو گذاشتی! :d
چیزی که کاملا مشخصه اون تریلر کذایی real-time نبودش ، البته CG هم نبود ......با engine خود بازی درست شده بود ولی به هیچ وجه real-time رندر نمیشد.مثل خیلی بازی های دیگه... یوبی الکی پیاز داغشو زیاد کرده!:d
به شخصه انتظاراتم از گرافیک نسل بعد خیلی بالاست.حتی Samaritan هم بیشتر به این نسل میخورد تا نسل بعد ، فقط افکت داده بودن بهش!:d بحث تفاوته یک نسله! الکی که نیست...!
ولی هنوز خیلی زوده که بخوایم اول نسل جدید همچین چیزی رو ببینیم. گرافیک در حد پشه(!) ایشالله اواسط نسل بعد!:d