تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
omg!!!!
رسما فکم اومد پایین اگه تصاویر پولیش نشده باشند ؟!
تکسچرها اگه چنین پیشرفتی کرده باشه که حرفی برای گفتن ندارم تو همون یکی عکس به چرمه صندلی دقت کنید .
نورپردازی هم که تو عکسها واقعا نمیشه چیزی در موردش گفت .
اگر رزولیشنه بازی با این چیزی که میبینم 720 باشه واقعا remedy شاهکار کرده .

آخرین ویرایش:
omg!!!!
رسما فکم اومد پایین اگه تصاویر پولیش نشده باشند ؟!
تکسچرها اگه چنین پیشرفتی کرده باشه که حرفی برای گفتن ندارم تو همون یکی عکس به چرمه صندلی دقت کنید .
نورپردازی هم که تو عکسها واقعا نمیشه چیزی در موردش گفت .
اگر رزولیشنه بازی با این چیزی که میبینم 720 باشه واقعا remedy شاهکار کرده .
اگه پولیش نشده باشه جدا از 720p بودن AA خیلی قوی هم بکار بردن احتمالاً همون FXAA باشه :d ولی نکته ایی که خیلی خیلی عجیب بنظر میرسه کیفیت تکسچر هاست . مثلاً تو این عکس :
EDG236.h_wake2.new2_.jpg
کیفیت تکسچر ها خیلی خوبه ، حالا چطوری بپذیریم بازی با حجم احتمالی 2 گیگ همچین تکسچرهایی داره تازه ow بودنش ـم باید در نظر گرفت !

فرخ هایپ نکن . تکسچر های بی کیفیت تو عکس ها زیادن . یه سر نگاه بنداز به آسفالت بازی .

فرهود عزیزم بازی ow ، تکچسر کف زمین ؟!
yahoo_4.gif

البته رو این عکس ها نمیشه زیاد حساب باز کرد چون اگه تکسچر ها همینی باشه که تو عکس میبینیم ، کم که چه عرض کنم از سرشم زیاده
yahoo_4.gif

کاملا OW نیست بازی فک کنم .
به هر حال فرخ همچین از تکسچر بازی تعریف می کنه :دی که آدم فک می کنه چیه .

آخرین ویرایش:
فرخ هایپ نکن . تکسچر های بی کیفیت تو عکس ها زیادن . یه سر نگاه بنداز به آسفالت بازی .
از یه بازی 2 گیگ نمیشه کیفیتی به اندازه u داشت!!!
همین خودش از خیلی خیلی خیلی بازهای دیگه بهتره و عظیم تره.
یکی از برترین بازی های سال دیگه..

فرهود عزیزم بازی ow ، تکچسر کف زمین ؟! :d

البته رو این عکس ها نمیشه زیاد حساب باز کرد چون اگه تکسچر ها همینی باشه که تو عکس میبینیم ، کم که چه عرض کنم از سرشم زیاده :d
کاملا OW نیست بازی فک کنم .
به هر حال فرخ همچین از تکسچر بازی تعریف می کنه :دی که آدم فک می کنه چیه .
در کل موافقم باهات بهتره واسه تکسچر عالی زیاد دلمون رو صابون نزنیم، تکسچر هاش در حد شماره قبلی هم باشه کفایت میکنه مهم فقط رزولوشن هست :d

آخرین ویرایش:
فرهود عزیزم بازی ow ، تکچسر کف زمین ؟! :d

البته رو این عکس ها نمیشه زیاد حساب باز کرد چون اگه تکسچر ها همینی باشه که تو عکس میبینیم ، کم که چه عرض کنم از سرشم زیاده :d

در کل موافقم باهات بهتره واسه تکسچر عالی زیاد دلمون رو صابون نزنیم، تکسچر هاش در حد شماره قبلی هم باشه کفایت میکنه مهم فقط رزولوشن هست :d

مصطفی بازی کاملا OW نشده و فقط محیط هاش بزرگتر از قبل شده ( یه وقت اشتباهی خودمون رو هایپ نکنیم بعدا ناامید بشیم :دی )

اینا چطور میخوان بازیی با این عظمت رو توی 2 گیگ عرضه کنند ؟!

راستی کسی لینک دانلود HD تریلر Extended بازی رو نداره ؟!

جدا از گرافیکش که خیلی زیباست ، جو بازی برای من خیلی جالبه ! به نظر میاد یه جو متفاوت با نسخه قبلی رو داره و حال و هوای فیلم های ترسناک 2،3 دهه قبل رو بهش دادن ! :دی البته از پوسترش هم معلوم بود ولی توی عکس ها بیشتر مشخصه.

مصطفی بازی کاملا OW نشده و فقط محیط هاش بزرگتر از قبل شده ( یه وقت اشتباهی خودمون رو هایپ نکنیم بعدا ناامید بشیم :دی )
میدونم علی تو متن خبرهایی که خودتم زحمت ترجمش رو کشیده بودی اشاره کرده بودن که بازی یه بازگشتی به ریشه های OW داره ولی خوب نمی دونستم چه واژه ایی بکار ببرم گفتم همون OW . . . :d
=========
راستی ویدو دیدم بنظر میاد اکشن بازی بشدت در گیر کننده تر و جذاب تر از شماره قبل شده.

آخرین ویرایش:
دیدم کسی متوجه نشد گفتم خودم بگم :دی

اولین تصویر مربوط به دشمنای جدید Splinter ( برای اطلاعات بیشتر به آخر پستم مراجعه کنید )

EDG236.h_wake2.art6_.jpg

یادتونه توی تاپیک قبلی گفتم ترجیح میدم با یه دونه دشمن قوی بجنگم تا با چند تا ضعیف ؟! خب حرفم رو پس میگیرم به محض دیدن Splinter ها فرار میکنم :دی

اطلاعات در مورد Splinter ها :

- در ادامه EDGE از تنوع دشمنان و تاثیر اون در مکانیزم مبارزات بازی صحبت میکنه. اونا جزییات یکی از دشمنان جدید رو فاش کرده اند که اسمش Splinter میباشد . اگر شما نور روی این گونه از تسخیر شده ها بیندازید و زوم کنید ( Boost) تسخیر شده نصف میشه و الان باید با دوتا از اونها درگیر بشید اگر دوباره این عمل رو تکرار کنید تعداد دشمنان از 2 به 4 عدد افزایش پیدا میکنه . شلیک یک منور به طرف یک عدد Splinter با استفاده از Flare Gun باعث میشه با ارتشی کوچیک از Splinter ها ولی ضعیفتر ( از لحاظ قدرت ) از این گونه دشمن روبرو بشید . ایده خیلی جالبیه که باعث میشه گیمر به استراتژی مبارزاتش فکر بکنه ، ترجیح میدید با دشمن تنها ولی قوی روبرو بشید یا اونرو به تعداد بیشتر ولی ضعیفتر تبدیل کنید و خطر مبارزه با چندین نفر رو به جون بخرید ؟! علاه بر اون دشمن دیگه ایی نیز به اسم Grenadier معرفی شده که نارنجک هایی حاوی تاریکی به طرف شما پرت میکنه

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بازی به لینک توی امضام مراجعه کنید ;)

اشتباه نکن ! ببین مثلا RDR هم OW هست و RAGE هم OW هست یه مثلا ME2 هم OW هست اما اینجا محیطهای RDR خیلی بزرگتره ! ولی دلیل نمیشه بازی ها کنارش نام بردم OW نباشه .
من تو تاپیکی خودت اطلاعات که دادی هم گفتم OW به یه بازی میگن که یه محیط خیلی بزرگ داشته باشی و تو بتونی اون را اول تا اخر هی رفت و برگشت کنی و لودینگی توش نباشه . تو اون اطلاعاتی که مجلیه EDGE داده گفته که محیطهای بازی به صورت قابل توجهی بزرگ هستند و شما مسیر ها را میتونید برید و برگردید .
اینا چطور میخوان بازیی با این عظمت رو توی 2 گیگ عرضه کنند ؟!
هنوز اطلاعات کافی از بازی نیومده و REMEDY توجواب یکی از کاربرای فرومش گفته که بازی برای XBLA هست ولی برای اطلاعات بیشتر باید صبر کنید ممکنه بازی از این بیشتر حجم داشته باشه پس نمیشه هنوز قضاوت کرد .
به هر حال فرخ همچین از تکسچر بازی تعریف می کنه :biggrin1: که آدم فک می کنه چیه .

توهر بازی تو بعضی جاها مشکلات تکسچر هست حتی بهترین تکسچرها ! بازی AW یه بازی با محیطهای OW هست چنین تکسچری براش حرف نداره ! در ضمن محیطهای بسته را خودت عکسهاش را نگاه کن واقعا فوق العادست !

راستی SP بازی نزدیک به 5 ساعته که به نظرم برای یه بازی XBLA عالیه !
.
کجا گفتن 5 ساعت هست ؟

راستی کسی لینک دانلود HD تریلر Extended بازی رو نداره ؟!

لینک دانلود با بهترین کیفت ! حتما از اینجا دانلود کنید 91 مگ هست ولی ارزش را داره . بازی به احتمال 90 درصد 720 شده و AA همون ! واقعا دمه REMEDY گرم .

Alan Wake's American Nightmare 'Extended Announcement' Trailer - AWAmericanNightmareExtendedTrailer.mov � GamePron

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or