تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
این بازی اصلش به شب بودن نمیدونم چرا میگن روزش بیشتر باشه
برای اینکه قسمت ادونچر بازی زیاد بشه و از حالت تکراری در بیاد. نسخه اول فقط اسم اکشن ادونچر رو یدک میکشید در حالی که اکشن محض بود.
شخصا دیگه آخرای بازی حالم داشت بهم میخورد انقدر تو یه محیط یکنواخت دشمن های شبیه بهم رو نور انداختم روشون کشتم
چراغ قوه تو بازی AW تو خدمت گیم پلی هست و میتونی باهاش نشانه گیری کنی و هم دفاع دشمن را ضعیف کنی .
بنظرت قبل AW بازیه دیگه بود این کار را بکنه ؟! خب این سیستم جدیده دیگه تو بازیها !
الان اگه تو نواوری را واسه خودت انقلاب معنی میکنی ! خب اون یه مسئله ی دیگست
biggrin1.gif
این مکانیزم قبل از آلن ویک در بازی Alone in the Dark هم به کار رفته بود فقط به جای چراغ قوه از آتش استفاده میشد.
در سایلنت هیل هم که چراغ فوه از اصلی ترین عامل های گیم پلی هست پس نوآوری خاصی نیست.
بازی های آرکید، حداکثر حجمی که میتونن داشته باشن 2 گیگ هست. ناسلامتی Arcade ـن.
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
تا اونجا که من میدونم بازی Arcade نیست فقط دانلودیه. مثلا کرایسیس هم برا دانلود بود ولی آرکید نبود حجمش هم 4 گیگ بود.

آخرین ویرایش:
حالا از کجا مطمئنی زیر 2 گیگ حجمشه ؟
تا اونجا که من میدونم بازی Arcade نیست فقط دانلودیه. مثلا کرایسیس هم برا دانلود بود ولی آرکید نبود حجمش هم 4 گیگ بود.
بازی های Arcade حجمشون نمیتونه بیشتر از 2 گیگ باشه ، نسخه جدید هم قراره به عنوان یه بازی Arcade عرضه بشه :

Following from its tease of the next BioWare IP earlier this evening, Game Informer has tonight posted the first screenshot of the new Alan Wake title coming to Xbox Live Arcade from Remedy

این مکانیزم قبل از آلن ویک در بازی Alone in the Dark هم به کار رفته بود فقط به جای چراغ قوه از آتش استفاده میشد.
عزیز من تو aw با نور نشانه گیری میکنی ! و در کنارش هم کارد دشمن را تضعیف میکنی این قبلش تو بازیهای دیگه نبوده .
بازی های آرکید، حداکثر حجمی که میتونن داشته باشن 2 گیگ هست. ناسلامتی Arcade ـن. :| :biggrin1:
این بازی هم مثل کرایسیس ممکنه حجم بالا داشته باشه که 6 گیگ بود .

عزیز من تو aw با نور نشانه گیری میکنی ! و در کنارش هم کارد دشمن را تضعیف میکنی این قبلش تو بازیهای دیگه نبوده .
خب تو رزیدنت اویل 4 هم با لیزر نشونه گیری میکردی.درسته که لیزر با نور چراغ قوه فرق داره ولی بالاخره نور نوره دیگه :دی 2 تاش یه کار رو انجام میده.
توی سایلنت هیل هم نور باعث ضعیف و کند شدن دشمن ها میشد.

همین چراغ قوه مکانیزم جدید و نواورانه تو گیم پلی aw بوده! میخواستی نباشه ؟!
مثلا الان اشکال گرفتی ؟:دی خدایی راه های بهتری برای ایراد گیری هست ! دستت را گذاشتی درست رو قلب بازی !:دی
والا 10 سال پیش رو PS1 تو AID هم بود چراغ قوه با مکانیسمی بسیار شبیه
از نظر من نسخه قبلیش یه بازی معمولی بود که بعد از 1 ساعت تکراری میشد یود
گیم پلیش فاجعه بود و هایپی تو که BC راه افتاد ندیدم هیج جا مث ریج مث GT و.....
بهترین گرافیک .....بی نظیر...از نظرگرافیک کمتر بازی بتونه به گرد پاش برسه مطمعن باشید
کاری ندارم مجله اوس ممد بوف آبادی به گرافیکش 5 تا مدال داده یا نه
خودم رو 40 اینچ فول بازی کردم(میگم تا یه عده نگن رو 14 اینچ بازی کردی)
اول اینکه Screen Traing داشت دوم اینکه نمیدونم رزولوشن Native بازی چند بود ولی تار بود یه جورایی(چشمام کاملا سالمه دیروز تست دادم)
نورپردازیش نکته ای بود که جالب بود برا من
تکسچر هاش ضعیف بود
اما اتمسفرش واقعا خوب بود
یعنی اگه به جای فرت فرت روشن کردن ژنراتو یه کم تنوع به بازی میدادت چند تا پازل و اسلحه های متفاوت میشد یه شاهکار با اون جوش
جالبه یه عده فرمودن نویسند نمیتونه اسلحه سنگین دستش بگیره:dعجیب نویسنده ای هست که شاتگان دست میگیره ولی چیز دیگه ای نه:d
در یک کلام بازیش یعد از یک ساعت
6wit0whqz9kdvtxagkd.jpg

• Like
Reactions: Behnam_Yakuza
خب تو رزیدنت اویل 4 هم با لیزر نشونه گیری میکردی.درسته که لیزر با نور چراغ قوه فرق داره ولی بالاخره نور نوره دیگه :دی 2 تاش یه کار رو انجام میده.
توی سایلنت هیل هم نور باعث ضعیف و کند شدن دشمن ها میشد.
برای گیر دادن به مسائلی که مثل روز روشنه دلیل نمبینم که روش بحث بشه ! به خدا راه های دیگه و بهتری برای گیر دادن به بازی هست ولی این مورد نه !
والا 10 سال پیش رو PS1 تو AID هم بود چراغ قوه با مکانیسمی بسیار شبیه
از نظر من نسخه قبلیش یه بازی معمولی بود که بعد از 1 ساعت تکراری میشد یود
گیم پلیش فاجعه بود و هایپی تو که BC راه افتاد ندیدم هیج جا مث ریج مث GT و.....
شما حتما برای من یه ویدئویی چیزی از بازی هایی که میگی فراهم کن که با نور چراغ قوه نشانه میگیری و دشمن را هم تضعیف میکنی !
بقیش هم خب نظر خودته چون از نظر خودم بهترین بازی نسل هست که بازی کردم ! منکر مشکلاتش نیستم ولی بازی خیلی یونیکبود برام تجربه ای بود که قبلش هرگز نداشتم .

@فرخ

جان من بی خیال شو :دی کلا هر بازی که اینجوری براش بال بال میزنی آخرش با مُخ میاد زمین :دی
نمونه ـش نسخه اول همین الن ویک و جدیدا رِِیج :دی

پ.ن:البته بازیای بدی نیستن ولی با توجه به حجم هایپ ـشون میتونیم بگیم خوب نیستن :دی

• Like
Reactions: aliatlas

این بازی هم مثل کرایسیس ممکنه حجم بالا داشته باشه که 6 گیگ بود .
فرخ فرق دارن ، Crysis محدودیت حجمی نداشت چون Arcade نبود و یه یه بازی کامل بود و تنها تفاوتش با بازی های Retail این بود که به صورت Digital عرضه شد ، اما Alan Wake جدید یه بازی Arcade و بازی های Arcade نمیتونند حجمی بیشتر از 2 گیگ داشته باشند

برای گیر دادن به مسائلی که مثل روز روشنه دلیل نمبینم که روش بحث بشه ! به خدا راه های دیگه و بهتری برای گیر دادن به بازی هست ولی این مورد نه !
کلا شما هرچیزی رو که نمیخوای قبول کنی مثل روز روشن میدونی.
اتفاقا به نظر من هم راه های بهتری هم برای بالابردن بازی مورد علاقتون هست. نه نوآوری دونستن یه مسئله ی پیش پا افتاده و تقریبا بی ارزش.

• Like
Reactions: aliatlas
فرخ فرق دارن ، Crysis محدودیت حجمی نداشت چون Arcade نبود و یه یه بازی کامل بود و تنها تفاوتش با بازی های Retail این بود که به صورت Digital عرضه شد ، اما Alan Wake جدید یه بازی Arcade و بازی های Arcade نمیتونند حجمی بیشتر از 2 گیگ داشته باشند
نمیخوام روش بحث کنم چون ممکنه حجمش واقعا هم کم باشه ولی این aw جدید چیزی که remedy گفته یه بازی با داستان کامله کامل هست یعنی یه بازی فیکس و تازه تنها فرقش اینه که روی دیسک نمیاد ! کاری کهخودشون تصمیم گرفتن . پس میشه انتظار اینوداشت که حجمش بالا باشه و جای تعجب هم نباشه ولی خب کمم شد بازم جای تعجبی نداره وچیزی که من دارم میگم نمیشه مطمئن حرف زد .
ولی اگه اشتباه نکنم جایی خونده بودم حجم خو aw چیزی حدود 3.5 گیگ بود !

@فرخ

جان من بی خیال شو :biggrin1: کلا هر بازی که اینجوری براش بال بال میزنی آخرش با مُخ میاد زمین :biggrin1:
نمونه ـش نسخه اول همین الن ویک و جدیدا رِِیج :biggrin1:

پ.ن:البته بازیای بدی نیستن ولی با توجه به حجم هایپ ـشون میتونیم بگیم خوب نیستن :biggrin1:
تقریبا میتونم بگم به جزء بازی سنتر حجم هاسیپ دو بازی بالا در قبال بازی های دیگه هایپشون هیچ به حساب میومد ! ما خودمون که از هر جفت بازی راضی بودیم :دی
من از چیزی که بدم میاد بعضی از ایراد گیری های مسخره هست مثلا الان میان به زور بگن اون سیتم نور قبلش بوده که نبوده !
ولی چطور انچاتد متاش زیر 9 بود ولی شماره 2 خیلی ها را شرمنده کرد :دی پس این بازیها که خودت گفتی تو شماره بعدشون هر لحظه ممکنه بتکرونن چون سازنده هاشهم که سابقه درخشانی دارن اولی remedy هست دومی id :دی

کلا شما هرچیزی رو که نمیخوای قبول کنی مثل روز روشن میدونی.
اتفاقا به نظر من هم راه های بهتری هم برای بالابردن بازی مورد علاقتون هست. نه نوآوری دونستن یه مسئله ی پیش پا افتاده و تقریبا بی ارزش.
وای وای . الان شما یعنی راست میگی که قبله aw با چراغ قوه نشانه میگرفتی و دشمن تضعیف میکردی ؟!
بعد اومدی برام لیزر سلاح مثال میزنی ؟!

بازی های Arcade حجمشون نمیتونه بیشتر از 2 گیگ باشه ، نسخه جدید هم قراره به عنوان یه بازی Arcade عرضه بشه :

Following from its tease of the next BioWare IP earlier this evening, Game Informer has tonight posted the first screenshot of the new Alan Wake title coming to Xbox Live Arcade from Remedy
Remedy تو فرومشون گفته Alan Wake 1 رو هم بدون در نظر گرفتن ويديو هاي سينمايي ميتونستند تو 2GB جا بدن.
چند احتمال وجود داره, يكي اينكه ويديو ها بصورت Real-time رندر ميشن يا اينكه بازي بصورت اپيزودي عرضه ميشه.
Remedy هم گفته كه نگران نوع عرضه (XBLA) بازي نباشيد فكرتون رو درگير اين مساله نكنيد و تا رونمايي بازي صبر كنيد.
اين جمله رو هم قبلا رمدي تو فروم AW گفته:
are you aware of the fact that about 50% of the price of a new game, bought from a store, goes not to the publisher or developer, but to the store? On top of that, there are the manufacturing, shipping and storage costs of the physical copy. Ideally, you, the consumer, could be buying the digital copy at half the price, and the people who actually made the game could still be making more money off that copy than they are right now, making it a better deal for everybody involved.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or