تصاویر Alan Wake: American Nightmare

Dreadlord

کاربر سایت
Gameinformer اولین تصویر از Alan Wake جدید را در سایتش قرار داد:

Alan_Wake_GI_teaser.jpg

با توجه به شایعات، نام بازی Alan Wake's Night Springs خواهد بود. این بازی به عنوان یک قسمت جانبی از سری AW در Xbox Live عرضه می شود، هر چند Remedy قول یک تجربه کامل را داده است.

بازی 10 دسامبر در مراسم Spike VGA به طور کامل معرفی خواهد شد.

• Like
Reactions: Amino-Danger
همین چراغ قوه مکانیزم جدید و نواورانه تو گیم پلی aw بوده! میخواستی نباشه ؟!

تنوع هم بد نیست :d

مثلا الان اشکال گرفتی ؟:دی خدایی راه های بهتری برای ایراد گیری هست ! دستت را گذاشتی درست رو قلب بازی !:دی

اشکال نیست ولی چراغ قوه از کی شده نو آوری؟:d

چراغ قوه تو بازی AW تو خدمت گیم پلی هست و میتونی باهاش نشانه گیری کنی و هم دفاع دشمن را ضعیف کنی .
بنظرت قبل AW بازیه دیگه بود این کار را بکنه ؟! خب این سیستم جدیده دیگه تو بازیها !
الان اگه تو نواوری را واسه خودت انقلاب معنی میکنی ! خب اون یه مسئله ی دیگست :دی

آخرین ویرایش:
این که باز چراغ قوه دستشه :d
ای بابا تو AC هم که باز شمشیر دستشه :دی.

مکانیزم گیم پلیش همینه، البته من به عنوان یک فن 2000000000000000 آتیشه AW، حرفت رو قبول دارم.
یعنی بازی صرفا نباید چراغ قوه میشد. مثلا همین AC یک بازی شمشیری هست صرفا اینطوری نیست یا COD که صرفا یک شوتر نظامی همیشه قرار نیست تفنگ بگیری بری جلو ولی در AW ما همش یه چراغ میگرفتیم میرفتیم جلو.
اینم بزار پای این که Remedy در اوایل کار هدفش رو نمیدنست و نمیدونست کجا میخواد بره. الان مطمئنا گیم پلی فان تر میشه.

عکس جالبیه ! :biggrin1:
امیدوارم هرچی میسازن مراحل روزش بیشتر از قبل باشه ! من خیلی حال کردم با قسمت های روز AW . حیف که اواخرش هی الکی شب میشد و میخورد تو ذوقم ! :biggrin1:
آره :x.

چراغ قوه تو بازی AW تو خدمت گیم پلی هست و میتونی باهاش نشانه گیری کنی و هم دفاع دشمن را ضعیف کنی .
بنظرت قبل AW بزیه دیگه بود این کار را بکنه ؟! خب این سیستم جدیده دیگه تو بازیها !
الان اگه تو نواوری را واسه خودت انقلاب میکنی ! خب اون یه مسئله ی دیگست :دی

من حرفم اینه AW مشکلی نداشت ... فقط زیادی از داشتن چراغ قوه خسته میشدی ... بیشتر مراحلت تو جنگل و با چراغ قوه بود و یک مقدار خسته کننده میشد .. اگه مراحل روزش این دفعه بیشتر باشه بهتره

ای بابا تو AC هم که باز شمشیر دستشه :biggrin1:.

تو AC شمشیر سلاح اصلی نیست کلی سلاح داری اگه دیده باشی ... و تو تنوع مراحل تاثیری نداره
ولی تو AW مراحل تو شب بود و چراغ قوه یک مکانیزم اصلی تو بازی شده بود و تنوع خیلی چیزها کم

Alan با Nail Gun :دی به نظر منم آلن جوونتر شده و انگار کارگر ساختمونه ، اون تابلوی پشتش هم فکر کنم اسم بازی رو یه جورایی تایید کرد Alan Wake Night Spring

من موندم Remedy چطور میخواد یه بازی کامل رو با این گرافیک توی XBLA عرضه کنه ، اونم با حجم زیر 2 گیگ !؟!؟!

امیدوارم این تصمیمشون به کیفیت و فروش بازی لطمه وارد نکنه

Alan با Nail Gun :دی به نظر منم آلن جوونتر شده و انگار کارگر ساختمونه ، اون تابلوی پشتش هم فکر کنم اسم بازی رو یه جورایی تایید کرد Alan Wake Night Spring

من موندم Remedy چطور میخواد یه بازی کامل رو با این گرافیک توی XBLA عرضه کنه ، اونم با حجم زیر 2 گیگ !؟!؟!

امیدوارم این تصمیمشون به کیفیت و فروش بازی لطمه وارد نکنه
حالا از کجا مطمئنی زیر 2 گیگ حجمشه ؟

عجبا ، Dead Rising يِ براي خودش ! از اون دريل و لباسش مي گم . ولي اميدوارم همون روند نسخه پيشين رو داشته باشه .
ببينيم هنوزم مي تونه باعث بشه خواب هاي Alan رو ببينم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or