تصاویر و ویدئوی بازی Final Fantasy X HD برای کنسول PS Vita

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
final-fantasy-x.jpg

حتما شاهکاری به نام Final Fantasy X را که در سال 2001 برای PS2 عرضه شد را به یاد دارید. بعد از سالا‌ها چندی پیش شرکت اسکوار انیکس در خبری اعلام کرد این عنوان را به صورت HD برای PS Vita و PS3 عرضه خواهد کرد(گویا برای این کنسول به صورت Remake باشد) . در همین راستا تصاویر و تریلر کوتاهی از این بازی ویتا منتشر شده که در زیر شاهد ان هستید.

برای دیدن تریلر کلیک کنید.

به به واقعا که عجب بازی بود این فاینال فانتزی 10 شاهکاری بود واسه خودش داستان جالب و پیچیده و گرافیک عالی و کاراکترای دوستداشتنی (تیدوس - یونا - پدر تیدوس جت و ... ) البته مهمتر از همه اهنگای واقعا عالی بازی sutiki na ei و zarakanad و ... وای وای که زمان چه زود میگذره و گذشت زمان نابودگر خاطرات است. مرسی دوست عزیز از این خبرت :x:x:x:x:x

این بازی نبود زندگی بود ، بعضی جاها موزیک بازی به تنهایی اشک آدم رو درمیاورد
ولی اگر فقط گرافیکش بالا رفته باشه و تغییر دیگه ای نکرده باشه برای من ارزش تکرار نداره

وای فوق العاده به نظر میرسه .. با اینکه همین 3 سال پیش بازیش کردم و تمومش کردم ... ولی بازم گرافیک و دمو هاش فکم رو انداخته بود ..... ببین الان این بازسازی چی میخواد بشه ... شده اورجینال هم تهیش میکنم

(گویا برای این کنسول به صورت Remake باشد)
اسم دیگش port می باشد.:| یعنی ورودی 2000 >>>خروجی 2013 !!! کاره زشتیه که تو چند تا مصاحبه من خوندم با پافشاری میگن remake و hd و....
تو تریلر گرافیک نسبت به نسخه ps2 افت هم داره.:|
من موندم چیکار میکنن اینها؟ دیگه SE ژاپن مثل قدیما فعال نیست.

من نزدیکه از خوشحالی بزنم زیر گریه!

بچه هارو میبینی وقتی یه جا تنها هستن بغض دارن اما گریه نمیکنن و وقتی مامانشون رو میبینن یهو میزنن زیر گریه؛ الان من تو ان وضع هستم! این بغضی که یه نسله به واسطه آشغال هایی مثل XIII-2 و LR داره خفمون میکنه با دیدن این بازی میشکنه. عاقا گور بابای نسل بعد و همه بازی ها! یکی اینو بده من بازی کنم!:|

میخوام برای اولین بار با سری FF ارتباط برقرار کنم!کار سختیه!ولی برای ویتاشو میگیرم:دی
اگه خوشم بیاد فن بقیشونم میشم:دی

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

یادش بخیر با بازیش زندگی کردم بقول مهدی (GENE) عزیز با اشک های تیدوس و یونا گریه کردیم و با خنده هاشون خندیدیم. یه سفر رویایی تو اسپیرا بود...
ولی همون طور که جنسیس گفت گرافیکش زیاد تفاوتی با نسخه PS2 نکرده:|

همون اول هم کسی انتظار نداشت نسخه HD این بازی یک جهش گرافیکی باشه ، این شاهکار حتی اگه تغییری نسبت به نسخه PS2 نداشته باشه و فقط بهش Trophy اضافه شده باشه باز هم طرفدارای این قسمت از سری FF میخرنش که کم هم نیستن ، خیلی بد شد که هنوز تاریخی برای عرضه مشخص نکردن :| :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or