تصاویر و تریلر جدید از Resident Evil Degeneration

Sweet Jesus

کاربر سایت
سایت IGN تریلر جدید این فیلم CG رو در وبسایتش قرار داده که کپکام در Comic-Con نمایش داده ، میتونید اینجا ببینید.

همچنین 12 تصویر از این فیلم به نمایش گذاشته شده که چندتاش رو براتون گذاشتم و بقیش رو در این لینک میتونید ببینید.

IGN - این فیلم بالاخره تاریخ انتشارش برای ژاپن و آمریکا روی DVD و Blu-Ray روز 18 اکتبر 2008 اعلام شد. کلیر ردفیلد که حالا عضو سازمان حمایت از قربانیان فاجعه های بیولوژیکی و بیوتروریستی شده در فرودگاهی قرار داره که توسط یک زامبی آلوده میشه و لیان اسکات کندی برای مقابله با اوضاع به اونجا اعزام میشه. با توجه به این توضیحات احتمالا این فیلم ارتباط مستقیم به نسخه پنجم بازی دارد. Paul Mercier وAlyson Court که قبلا صداپیشگان این شخصیتها بودند اعلام کردند که در این نسخه هم به جای این شخصیتها حضور خواهد داشت. ( Mercier به جای لیان و Court به جای کلیر )

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104207172_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104210688_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104229328_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104219188_640w.jpg

از نظر من که خیلی جالب بود(شخصیت ها هم به خوبی کار شده بودند)
خوب کسایی که دایل آپ هستند میتونن ویدیو را از اینجا دانلود کنند(حجم حدود 11 مگابایت)

اوه لعنتي ليان ...
نميدونم چرا فقط با ليان حال ميكنم و بس به نظرم ساخته شده براي زامبي كشتن چهره اش خستگي و غم رو نشون ميده و بدنش هم مثل بعضي شخصيت هاي RE5 نيست كه انگار قبلا وزنه بردار بودن!

ولي موهاش توي RE4 به رنگ طلايي بود ولي الان سياه مايل به طلايي شده موضوع چيه؟ رنگ كرده :biggrin1:

خيلي دلم ميخواست بگم اميدوارم هرچه سريعتر اكتبر بياد ولي نميگم.:-"

به گفته کارشناس رزیدنت اویل سایت یعنی امیر , لیان خشن نشده بلکه پیر شده!

امیر که میگه 4 5 سالی پیر شده...ولی کاشکی جوون بود!!! من با جوونی هاش بیشتر حال میکردم...

راستی امیر ان دختره "ایدا" تو فیلم نیست؟

به گفته کارشناس رزیدنت اویل سایت یعنی امیر , لیان خشن نشده بلکه پیر شده!

امیر که میگه 4 5 سالی پیر شده...ولی کاشکی جوون بود!!! من با جوونی هاش بیشتر حال میکردم...
خب 5 سال كه چيزي نيست! طرف 20 سال پير ميشه هنوز مثل قبل ، تازه تو پيري آدم موهاش سياه ميشه؟
من الان دارم اين تريلر GT رو ميگيرم ببينم چيه.

امير جون نميتونه يك توضيح درباره شخصيت هاي اين فيلم بدي؟ اين زنه كيه؟ اون مرده كه پشتش كيه؟ اون زن پايينه؟

اقا فيلم 27 مهر ماه عرضه ميشه به به ...
افتاده به شنبه
دوروز بعد از تولد ما :biggrin1: چيز بهتر از اين؟:love:

آخرین ویرایش:
درود :biggrin1:
لیان خشنش خوشگلتره ها :cool1:.

الحق که ذهنیتت عین خودمه!:evil:

من از زمان اتفاقات فیلم خبری ندارم ولی اینطور که بوش میاد باید حوادثش بعد از RE4 اتفاق بیفته که میتونه خلاء داستانی بین RE4 و RE5 رو پر کنه.
این وسط هم لیان خشن تر و کمی هم مسن تر نشون میده.بنظر میرسه دست اخر لیان به یه چیزی دوتای کاراکتر RE5 تبدیل بشه!!!!!(شوخی بود)

تريلر ديدم واقعا معركه بود حيف كه از پده ضبط شده بود.
اون قسمت كه ليان رو معرفي همه سالنشروع كردن به دست زدن.
ولي من هنوز با قيافه ليان كنار نميام.
اما معركست اي كاش اين سازنده هاي فيلم يك كم فهم و شعور داشتن اين نگاه ميكردن ميرفتن ميشستن يك عنوان حسابي در خور RE ميساختن نه اين فيلم هايي كه بيشتر شبيه بسته هاي الحاقي فيلمه :-"

درضمن به نظر من ليان خشن تر نشده بلكه خشك تر شده و بد قيافه تر اگر توي RE4 يادتون باشه ليان يك قسمت به دليل تزريق اون چيز هايي كه اسمش يادم رفته سر گروه بهش تزريق كرده بود يك حالت ديگه شد و چهره اش مثل همين فيلم شده بود. خشك و بيروح.
آقا اين كلير همون خواهر كريس هست؟ اصلا بهم نميخورن.:biggrin1:
ولي من هنوز با موهاي اين بشر مشكل دارم.

تریلر جالب اما نظرات جالب تر!:d
میتونم بگم این فیلم از این سری بازی معرکه خواهد بود:cheesygri(هر چی باشه از اون 3 تا بهتره:d)
میگم امکان داره RE 6 رو با شخصیت لیان بسازن؟
خوب re6 که هنوز تایید نشده بعدشم فکر کنم بین 5 و 6 Capcom چند تا نسخه فرعی بندازه:d
اما به هر حال نسخه ی بعدی من منتظر جیل هستم:love:
لیان دیگه کیه:d
SPOILER

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or