تصاویر و تریلر جدید از Resident Evil Degeneration

Sweet Jesus

کاربر سایت
سایت IGN تریلر جدید این فیلم CG رو در وبسایتش قرار داده که کپکام در Comic-Con نمایش داده ، میتونید اینجا ببینید.

همچنین 12 تصویر از این فیلم به نمایش گذاشته شده که چندتاش رو براتون گذاشتم و بقیش رو در این لینک میتونید ببینید.

IGN - این فیلم بالاخره تاریخ انتشارش برای ژاپن و آمریکا روی DVD و Blu-Ray روز 18 اکتبر 2008 اعلام شد. کلیر ردفیلد که حالا عضو سازمان حمایت از قربانیان فاجعه های بیولوژیکی و بیوتروریستی شده در فرودگاهی قرار داره که توسط یک زامبی آلوده میشه و لیان اسکات کندی برای مقابله با اوضاع به اونجا اعزام میشه. با توجه به این توضیحات احتمالا این فیلم ارتباط مستقیم به نسخه پنجم بازی دارد. Paul Mercier وAlyson Court که قبلا صداپیشگان این شخصیتها بودند اعلام کردند که در این نسخه هم به جای این شخصیتها حضور خواهد داشت. ( Mercier به جای لیان و Court به جای کلیر )

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104207172_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104210688_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104229328_640w.jpg

sdcc-08-resident-evil-degeneration-images-20080723104219188_640w.jpg

تریلر جالب اما نظرات جالب تر!:d
میتونم بگم این فیلم از این سری بازی معرکه خواهد بود:cheesygri(هر چی باشه از اون 3 تا بهتره:d)
میگم امکان داره RE 6 رو با شخصیت لیان بسازن؟
خوب re6 که هنوز تایید نشده بعدشم فکر کنم بین 5 و 6 Capcom چند تا نسخه فرعی بندازه:d
اما به هر حال نسخه ی بعدی من منتظر جیل هستم:love:
لیان دیگه کیه:d
SPOILER

در کل لیان وقتی خشک تر شده که خشن تر شده!!!:laughing:

مسئله اینه که کلا طرفداران یه بازی اصولا از تغییر بدشون میاد.مهم اینه که فیلم خوب باشه هرچند تغییر لیان هم خیلی زیاد نیست و شاید هم سرنوشتش حکم کنه اینطوری باشه!

احساس نمیکنید انیمیشن رو با یک گیم انجین طراحی کردن؟ و درضمن 7 سال بعد از فاجعه ی راکون سیتی، میشه 1 سال بعد از قضیه ی لاس پلاگاس. پس امیر اشتباه میکنه و لیان پیر نشده بلکه میک اور شده هست برعکس کلیر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or