تصاویر منو های MGS: Rising

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
ss_preview_01.jpg.jpg

درود .

در اقدامی عجیب ، تصاویری از منو بازی Metal Gear Solid: Rising در اینترنت منتشر شده است .

در تصویری از منو اصلی ، نشانگر 3 گزینه Single Player, MultiPlayer و Option است که نشانگر این است که بازی دارای بخش مولتی پلیر خواهد بود و مطمئنا با توجه به گیم پلی نشان داده از بازی ، شدیدا زیبا و جذاب خواهد بود .

گزینه های Option نیز به Audio, Screen, Difficulty و Controller خلاصه می شود . که Controller شامل گزینه های Invert Axis ، Sensitivity ، Controller Layout, Button Configuration و Reset to Default می شود . که می توان حدس زد عواملی همچون Invert Axis و Sensitivity از برجستگی ها گیم پلی محسوب می شوند .

همچنان تریلر جدید و تصاویر ingame ـی از بازی منتشر نشده است اما شایعاتی مبنی بر عرضه بازی در سال 2011 شنیده می شود .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87 and Amin.J
اگه میخوای mgs رو تجربه کنی این بازی MGS نیست بیشتر نینجا گایدن ـه...
صدرا این بار سومیه که داری تو 3 تا تاپیک مختلف ساحت این بازی رو زیر سوال میبری ... ! :|:d
امیدوارم تو هم مثل ماکان که ریبوت هارو تحریم میکنه و بازی نمیکنه دست به این بازی نزنی ...
پ.ن : وقتی بازی اومد تو تردش میبینمت ... :shrewd:

برام جالبه /:) چیزی که تو این عکس معلومه نشان دادن دکمه های کنسول PS3 هستش !!!! BACK و PROCEED
FAKE بودن این عکسها یه کم زیاده

caa2d1f5-b240-49c4-9398-8775f6.jpg

صدرا این بار سومیه که داری تو 3 تا تاپیک مختلف ساحت این بازی رو زیر سوال میبری ... ! :|:d
امیدوارم تو هم مثل ماکان که ریبوت هارو تحریم میکنه و بازی نمیکنه دست به این بازی نزنی ...
من اینجا ندیدم زیر سوال ببره ساخت بازی رو و حقیقت رو میگه و اون چیزی که من از اوون تریلر دیدم یه عنوان H&S بود نه یه MGS

• Like
Reactions: SHePArd

100 سالم بگزره به نظر من این بازی توهین به سری بود و فقط نشون میده MGS شده جعبه شیرینی!

• Like
Reactions: ArianUndead
100 سالم بگذره به نظر من این بازی توهین به سری بود و فقط نشون میده MGS شده جعبه شیرینی!
خیر ، هیچ توهینی به این سری نیست ... متال گیر ، فقط Snake نیست ... بنظرم رایدن جا داشت بیشتر بهش پرداخت بشه که داره همین اتفاق هم میفته ...
@ Meysam :
والا هنوزم میشه بدون کشتن یک نفر بازی رو تموم کرد ... ( حالا این زیادی مبالغه هست ، اما منظور همون حالت مخفیانست که باز هم در بازی حفظ شده )
نسخه PC بازی کنسل شده.(این برای بار هزارم)
جدی میگی سهیل ... ؟

خیر ، هیچ توهینی به این سری نیست ... متال گیر ، فقط Snake نیست ... بنظرم رایدن جا داشت بیشتر بهش پرداخت بشه که داره همین اتفاق هم میفته ...
@ Meysam :
والا هنوزم میشه بدون کشتن یک نفر بازی رو تموم کرد ... ( حالا این زیادی مبالغه هست ، اما منظور همون حالت مخفیانست که باز هم در بازی حفظ شده )
بله ولی نه به قیمت عوض شدن کلی سبک بازی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or