† Salvatore †
کاربر سایت
خوب دیگه چیچپی ها که نورش طبیعی ماله 360 و تار ها و بی نور ها ps3 .
hong gil dong درست میگه:biggrin1: جز اینها تو ورزشگاه های متفاوت هم هستکاملا مشخصه که شرایط آب و هوایی متفاوته یکی آفتابیه یکی ابری یکی شبه یکی روز :laughing:
وقتی نسخه مخصوص نقد در اختیار سایتها قرار گرفته از طرفی اگر به تصاویر دقت کنید متوجه تفاوت استادیوم ها میشید پس من فکر میکنم 100درصد مقایسه از روی نسخه کامل بوده.پس با وجود تفاوت آب و هوا و استادیوم ها فکر نمیکنم بشه اسم این رو گذاشت مقایسه!اگر مقایسه رو از روی نسخه ی Demo انجام داده باشه که شرایط جوی کاملا یکسانه ، چون نسخه ی Demo فقط "روز" داشت با "استادیوم ومبلی" ، نمیدونم از کجا به این نتیجه رسیدین یکی شب ـه یکی روز و تو یکی هوا ابری و تو اون یکی هوا صاف.
- روشن بودن تصاویر در نسخه ی 360 هم موضوع جدیدی نیست تقریبا تو اکثر بازی های Multiplatform نسخه ی 360 روشن تر از نسخه ی PS3ـه ، پارسال هم همین طور بود( در مورد 09).
هدف از این مقایسه رو نمیدونم ولی هرچی هست بسیار مضحکه چون از نظر جزییات هیچ فرقی ندارن فقط یکی روشن تره.
من که کوچکترین تفاوتی احساس نمیکنم! البته خوب فن جماعت همیشه تفاوت رو احساس میکنن اونا قضیشون به کل فرق میکنه:biggrin1:
محمد جان بیشتر پست هات این جمله رو میگیکار به بهتر یا بدتر بودن هیچ کدوم ندارم ولی حالا اگه نورپردازی عکس ها برا PS3 بهتر بود Eurogamer میشد معتبرترین سایت دنیا...
درسته قفل شه بهترهبه نظر من اگه تایپیک قفل شه از همه چی بهتره
چون هیچ تفاوتی ندارن
محمد جان بیشتر پست هات این جمله رو میگی
کی گفته مال ps3 بهتر بود فلانی میشه بهترین سایت یا مجله؟