سلام
خب دوستان من توضيح ميدم درباره عكس ها و موضوعات ديگر فقط اگر كسي سوالي داشت حواسش باشه كه سوال تكراري نپرسه چون شرمندش ميشم :biggrin1:
داستان فيلم در سال 2039 جريان داره. شخصيت اصلي فيلم Jin هست. كسي كه قدرتشو از پدرش كازويا بدست اورده( قدرتش موروثي بوده). جين در وضعيت بدي قرار داره و تنها راه زنده ماندنش مقابله با پدرش كازويا و پرد بزرگش هيهاچي هست. و تنها فرصت وي تورنومنت King of Iron Fist هست. دقيق يادم نيست اما اوايل از يك منبع خونده بودم كه جين بيشترين هدفش انتقام گرفتن به خاطر مرگ مادرش هست كه هيهاچي , وي را كشته. البته الان مطمئن نيستم. در فيلم به غير از كساني كه عكسش پايين هستند , هيهاچي و نيناو Raven و ادي در فيلم حضور دارند
.......
عكس هاي بالا به ترتيب اين شخصيت ها هستند
1- خواهر Nina ( يعني Anna Williams
2 - استيو فاكس
3 - برايان
4 - كازويا
5 - مارشال لاو
7 و 8 - جين كازاما
.......
اينها هم يك سري عكس از طراحي فيلم هست.
.......
كارگردان فيلم Dwight H. Little كه توي اين چند ساله بيشتر بر روي يك سري سريال مثل 24 , Bones , Prison Break كار كرده. فيلم هايي كه كارگرداني كرده هم زياد خوب نبودند. معروفترين فيلم هاش Halloween 4 , Murder at 1600 بوده. داستان فيلم توسط Michael Colleary نويسنده فيلم هاي Face/Off و Tomb Raider نوشته شده. Alan B. McElroy هم فيلنامه نويس هست كه بيشتر سابقه نوشتن فيلم هاي ترسناك رده متوسط مثل Wrong Turn 1.2.3 رو داشته. از يك لحاظ من از اين بشر متنفرم چون گند زد به فيلم Spawn با فيلنامه مزخرفش.
بازيگر هاي فيلم زياد معروف نيستند فقط Luke Goss بازيگره نقس استيو معروف هست. درجه سني فيلم قراره R باشه. يعني يك فيلم خشن و پر خون!! جالبه بازي كه درجه سنيش T هست فيلمش R ميشه ! فيلم هم قراره پاييز همزمان با عرضه بازي Tekken 6 عرضه بشه. ( خوب شد اين تهيه كننده هاي Street Fighter يك كاري كردند !)
.......
كلا به فيلم خيلي اميد نداشته باشيد اما شايد يك فيلم سرگرم كننده عرضه بشه. شايد ...