تصاویر فيلم Tekken

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این تصاویر از فيلم Tekken منتشر شده که کسری جان این تصاویر رو در اختیار من گذاشتن منم برای شما میذارم :biggrin1:

با کسری صحبت میکنم خودش میاد در مورد فیلم کامل توضیح میده

عکس ها :

tekken-zapico-anna-williams.jpg

بزرگتر

tekken-luke-goss-steve-fox.jpg

بزرگتر

tekken-gary-daniels-bryan-fury.jpg

بزرگتر

tekken-ian-anthony-dale-kazuya.jpg

بزرگتر

tekken-cung-lee-marshall-law.jpg

بزرگتر

jon-foo-tekken.jpg

بزرگتر

tekken-jon-foo.jpg

بزرگتر

منتظر کسری باشید میاد :p :biggrin1: ;)

بابا جمع کنن اینا هم با این کاراکترهاشون
لااقل می دادن جکی جانی ، جت لی یا خدابیامورز بروسلی بازی می کرد
اینا دیگه کین؟
صد رحمت به COSPLAY هاشون؟؟؟!!!!!

سلام
خب دوستان من توضيح ميدم درباره عكس ها و موضوعات ديگر فقط اگر كسي سوالي داشت حواسش باشه كه سوال تكراري نپرسه چون شرمندش ميشم :biggrin1:

داستان فيلم در سال 2039 جريان داره. شخصيت اصلي فيلم Jin هست. كسي كه قدرتشو از پدرش كازويا بدست اورده( قدرتش موروثي بوده). جين در وضعيت بدي قرار داره و تنها راه زنده ماندنش مقابله با پدرش كازويا و پرد بزرگش هيهاچي هست. و تنها فرصت وي تورنومنت King of Iron Fist هست. دقيق يادم نيست اما اوايل از يك منبع خونده بودم كه جين بيشترين هدفش انتقام گرفتن به خاطر مرگ مادرش هست كه هيهاچي , وي را كشته. البته الان مطمئن نيستم. در فيلم به غير از كساني كه عكسش پايين هستند , هيهاچي و نيناو Raven و ادي در فيلم حضور دارند
.......
عكس هاي بالا به ترتيب اين شخصيت ها هستند
1- خواهر Nina ( يعني Anna Williams
2 - استيو فاكس
3 - برايان
4 - كازويا
5 - مارشال لاو
7 و 8 - جين كازاما
.......
اينها هم يك سري عكس از طراحي فيلم هست.

tekken-movie-sets-2.jpg

tekken-movie-sets-1.jpg

.......
كارگردان فيلم Dwight H. Little كه توي اين چند ساله بيشتر بر روي يك سري سريال مثل 24 , Bones , Prison Break كار كرده. فيلم هايي كه كارگرداني كرده هم زياد خوب نبودند. معروفترين فيلم هاش Halloween 4 , Murder at 1600 بوده. داستان فيلم توسط Michael Colleary نويسنده فيلم هاي Face/Off و Tomb Raider نوشته شده. Alan B. McElroy هم فيلنامه نويس هست كه بيشتر سابقه نوشتن فيلم هاي ترسناك رده متوسط مثل Wrong Turn 1.2.3 رو داشته. از يك لحاظ من از اين بشر متنفرم چون گند زد به فيلم Spawn با فيلنامه مزخرفش.

بازيگر هاي فيلم زياد معروف نيستند فقط Luke Goss بازيگره نقس استيو معروف هست. درجه سني فيلم قراره R باشه. يعني يك فيلم خشن و پر خون!! جالبه بازي كه درجه سنيش T هست فيلمش R ميشه ! فيلم هم قراره پاييز همزمان با عرضه بازي Tekken 6 عرضه بشه. ( خوب شد اين تهيه كننده هاي Street Fighter يك كاري كردند !)
.......
كلا به فيلم خيلي اميد نداشته باشيد اما شايد يك فيلم سرگرم كننده عرضه بشه. شايد ...

الان مثلا اون يارو خيلي شبيه برايانه؟!!
اصلا نخواستيم از بازي فيلم بسازن.
اون از مكس پين-اون از RE-اينم از اين.

ان قابل تحمله که :laughing::laughing::laughing::laughing:
کازویا منو کشته به اون نازی تو بازی شده این :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:
ریش و سیبیل از ججاش در اومده نمیدونم :laughing::laughing::laughing::laughing:
استیو و مارشال منو کشتن :laughing::laughing::laughing::laughing:
بخدا منو میذاشتن جای یوچیمیتسو بهتر بود :laughing::laughing::laughing::laughing:

تا اسم ها رو نخوندم متوجه نشدم کی کیه!!
بازیگرهایی که انتخاب شدن شبیه که نیستن هیچ حتی نزدیک هم نیستن!!!
مشخصه که یه فیلم آبکی دیگه از یکی از بهترین بازی ها اقتباس میشه...
اون RE که این همه شاخ بود و داستانش وسیع بود این شد حالا این دیگه چی بشه خدا میدونه...

تا حالا 10 بار گفتم اين براي بار 11. هيچ وقت نبايد انتظار داشت براتون يك بازيگر بيارند كه دقيقا شبيه همون كاراكتر بازي باشه. نكته بعدي اينكه كسي با ديدن 4 عكس از كاراكتر هاي فيلم نميتونه نظر بده فيلم خوب هست يا بد.
استیو و مارشال منو کشتن
فرقش اين هست كه اين افراد بازيگرها حرفه اي هستند و در هاليوود فعاليت مي كنند. كاري كه شما مطئنا از عهده اش بر نمي ايد.
در ضمن دیدم همه دارن از قیافه حرف میزنن منم نظرمو دادم :biggrin1: کسری معلومه چرا همش میخوای خر من فلک زده رو بگیری :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
من هيچ نخواستم مچ گيري كنم. حرف من هم كلي بود. من تا حالا باز ها گفتم كه كاراكتر ها در بازي و در فيلم نبايد حتما از لحاظ چهره شبيه هم باشند اما متاسفانه هر خبري يا عكسي كه در زمينه فيلم-بازي ها گذاشته ميشه 50 نفر ميگند اين چرا قيافه اش اينوطوري اون چرا اونطوري !!

آخرین ویرایش:
تا حالا 10 بار گفتم اين براي بار 11. هيچ وقت نبايد انتظار داشت براتون يك بازيگر بيارند كه دقيقا شبيه همون كاراكتر بازي باشه. نكته بعدي اينكه كسي با ديدن 4 عكس از كاراكتر هاي فيلم نميتونه نظر بده فيلم خوب هست يا بد.
فرقش اين هست كه اين افراد بازيگرها حرفه اي هستند و در هاليوود فعاليت مي كنند. كاري كه شما مطئنا از عهده اش بر نمي ايد.

من کی این حرف و زدم :biggrin1:
مگه گفتم من بر میام :biggrin1: اون تیکه یوشیمیتسو که گفتم چون دقیقا شبیهش هستم :biggrin1:
من خودم آنا و بریان و کازویا رو دیدم و میدونم کارشون چطوریه :biggrin1:

در ضمن دیدم همه دارن از قیافه حرف میزنن منم نظرمو دادم :biggrin1: کسری معلومه چرا همش میخوای خر من فلک زده رو بگیری :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

اصلا نخواستيم از بازي فيلم بسازن.
اون از مكس پين-اون از RE-اينم از اين.
فیلم‌هایی که از روی گیم ساخته شده، از اولینش (فیلم ماریو) گرفته تا الان، همه مزخرف بودن احتمالاً.

جدیدترین نمونه‌ش هم همین استریت فایتر خودمون که همین اواخر خبر رسید که قبل از اکران فیلم روی پرده‌ها، برای منتقدین پیش‌نمایش نمیشه. این یعنی که اینکه خودِ سازنده‌ها اقرار کردن که فیلم مزخرفیه :biggrin1:

این فیلم Tekken هم به نظر میاد بازیگرهای اَرزون مَـرزون ریختن جلوی دوربین گفتن بزنین هم دیگه رو، یه چی از آب در میاد دیگه بالاخره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or