emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 22, 2009 #1 سلام این تصاویر از فيلم Tekken منتشر شده که کسری جان این تصاویر رو در اختیار من گذاشتن منم برای شما میذارم :biggrin1: با کسری صحبت میکنم خودش میاد در مورد فیلم کامل توضیح میده عکس ها : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر منتظر کسری باشید میاد :biggrin1:
سلام این تصاویر از فيلم Tekken منتشر شده که کسری جان این تصاویر رو در اختیار من گذاشتن منم برای شما میذارم :biggrin1: با کسری صحبت میکنم خودش میاد در مورد فیلم کامل توضیح میده عکس ها : بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر منتظر کسری باشید میاد :biggrin1:
Radiance کاربر سایت Feb 23, 2009 #16 تا حالا 10 بار گفتم اين براي بار 11. هيچ وقت نبايد انتظار داشت براتون يك بازيگر بيارند كه دقيقا شبيه همون كاراكتر بازي باشه. نكته بعدي اينكه كسي با ديدن 4 عكس از كاراكتر هاي فيلم نميتونه نظر بده فيلم خوب هست يا بد. بیشتر... این چه حرفیه؟خوب گریمو که ازشون نگرفتن.حداقل ریش سیبیلا و لباسا رو شبیه کنن. امیدوارم حداقل تو این فیلم یکم از داستان بازی رو متوجه بشیم
تا حالا 10 بار گفتم اين براي بار 11. هيچ وقت نبايد انتظار داشت براتون يك بازيگر بيارند كه دقيقا شبيه همون كاراكتر بازي باشه. نكته بعدي اينكه كسي با ديدن 4 عكس از كاراكتر هاي فيلم نميتونه نظر بده فيلم خوب هست يا بد. بیشتر... این چه حرفیه؟خوب گریمو که ازشون نگرفتن.حداقل ریش سیبیلا و لباسا رو شبیه کنن. امیدوارم حداقل تو این فیلم یکم از داستان بازی رو متوجه بشیم