تصاویر فوق العاده از Uncharted 2 Among Thieves !!!

دوست عزیز شما میتونستید این کار و در تاپیک عکسهای این بازی بگذارید لازم به تاپیک زدن نبود .
995075695.png
...

من کی تاپیک زدم؟ نمیبینید صفحه 8 ام هستش!!

WoW عجب پیشرفت خفنی کرده! :eek: به قول دوستان اینا قراره برای 3 چی تحویلمون بدن؟ (اگر در کار باشه که به احتمال 99% میاد :biggrin1:

تو سایت بازی 2 تا والپیپر از بازی بود اون موقع یادم رفت دانلودشون کنم میشه یکی زحمتش رو بکشه و والپیپر های این بازی که تو سایتش بودن رو بزاره؟
میدونم نباید درخواست بدم و اینکه شاید قبلا تو این تاپیک گزاشته باشن ولی چون فعلا دسترسی به ADSL ندارم مجبور شدم بگم

بازم شرمنده!

پيشرفتی که نسخه 2 نسبت به نسخه 1 داشته فوق العادست ......... هرگز انتظار اين همه پيشرتف رو نآشتم :eek:
از لحاظ گرافيک تو سبک خودش بينظيره ;)

الان 2 روزه که Multiplayer Beta اومده و بازی شما ضبط میشه و میتونید Upload کنید ، ضمن اینکه میتونید ScreenShot هم بگیرید از ویدئوی ضبط شده ، من یه 7 - 8 عکس گرفته بودم که متاسفانه اشتباه کردم و یکیش موند :biggrin1: ، حالا بازم عکس میزارم بعدا ...
اینجا من در حال تیراندازی به آرش ( Astiλk ) هستم :

الان 2 روزه که Multiplayer Beta اومده و بازی شما ضبط میشه و میتونید Upload کنید ، ضمن اینکه میتونید ScreenShot هم بگیرید از ویدئوی ضبط شده ، من یه 7 - 8 عکس گرفته بودم که متاسفانه اشتباه کردم و یکیش موند :biggrin1: ، حالا بازم عکس میزارم بعدا ...

سلام نیما:smile:
عجب چیزیه، توی استور هم اومده؟
از کجا میتونم بگیرم؟
ممنون

ممنون، کلی دلمون رو سوزوندید!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or