تصاویر شاهکار و حیرت انگیز از Battlefield: Bad Company

rezaigi2004

کاربر سایت
به تاخیر افتادن این بازی بزرگ تا 2008 بد هم نشد!!!!

46612_med.jpg

46613_med.jpg

46614_med.jpg

46617_med.jpg

46618_med.jpg

46615_med.jpg

با عرض سلام اقا رضا این تصاویر که خیلی قدیمیه مال چند ماه پیشه به قول خودت اخبار قدیمی تو بازی سنتر جای نداره ولی خیلی بازی عالی این تاپیک براش لازم بود خدا کنه که فقط برای multiplayer نباشه

با عرض سلام اقا رضا این تصاویر که خیلی قدیمیه مال چند ماه پیشه به قول خودت اخبار قدیمی تو بازی سنتر جای نداره ولی خیلی بازی عالی این تاپیک براش لازم بود خدا کنه که فقط برای multiplayer نباشه

سلام SNAKE 2007 عزیز

عکس ها کاملا جدید هست و عکس های قدمی که شما میگید مربوط به پست اول هست عکس های جدید در صفحه دوم مربوط به 1 ساعت پیش هست

از همه ماها بعیده این جمله ها رو میگیم . اورجینال یا کپی بودن هیچکدام از گرافیک کم نمیکنه . اینطور فرض بگیرید ما یک نسخه 360 داریم و یک نسخه ps3 اگه بفردی بگوییم گرافیک دو نسخه یکی هست حالا بنظرت کدامو من بخرم میگن اورجینال وقتی علت و میخوایم میگن خب معلومه چون این نسخه اورجینال هست . ( بجان محمد اینو برای شما نگفتم خودش میدونه کیه بهش گفتم هنوز وارد اینجا نشده ) ;)
اما در مورد خود تاپیک : من صفحه اول عکسها رو دیدم زیاد خوشم نیمد گفتم حیف پول که بابتش 80 تومن پول بدم اما وقتی این تریلر و عکسهارو دیدم و وقتی فهمیدم داستان داره یکی از عناوین صد در صد من شد .

بابا این آقای Emin3mzizou به مسخره راجع به اصل و کپی این حرف رو زد !
شما جدی گرفتین ، گیر دادین به این بیچاره ....

نیما بابا اصلا من به ایشون کاری ندارم گفتم بگم شاید بعضیها اینطوری فکر کنند مثلا کامران دوست من فکر میکرد به حجم کار داره .
من همینجا از ایشون معزرت میخوام چون اصلا طرف حرفم به ایشون نبود .;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or