تصاویر شاهکار و حیرت انگیز از Battlefield: Bad Company

rezaigi2004

کاربر سایت
به تاخیر افتادن این بازی بزرگ تا 2008 بد هم نشد!!!!

46612_med.jpg

46613_med.jpg

46614_med.jpg

46617_med.jpg

46618_med.jpg

46615_med.jpg

فک نمیکنم گرافیکش شاهکار باشه رضا جون :-"
مخصوصا درختا و چمنای بازی که همچین طبیعی به نظر نمیرسن !!
چمن هاش که خیلی باحاله توی همه بازیها علف تک برگ میزارن ولی این شبیه خوشه گندمه (اگه اشتباه نکنم)
بافت لباسها هم خیلی باحاله تار و پود پارچه توش معلومه

همیشه این بازی دلیلی بوده که من دستگاه و pc را ارتقا بدم 50 درصد خرید کنسول 360 برای من این بازی هست 50 تای دیگه gta این دوتا برام جنبه خدا دارن بقیشون را سرگرمی بازی میکنم

واقعا گرافيك خيلي حيرت انگيزي داره بسيار نرم و پر از جزئيات . منكه هرچقدر دارم نگاه ميكنم سير نميشم . انفجارها هم ديگه نگو خود واقعيت!
از اون بازيهايي شد كه براش بايد لحظه شماري كنم .

فک نمیکنم گرافیکش شاهکار باشه رضا جون
مخصوصا درختا و چمنای بازی که همچین طبیعی به نظر نمیرسن !!

شاهکار بودنش که هنوز مشخص نیست ، ولی خوب از یه چیزایی ایراد گیرفتی که بنظر من نقصی ندارن...

کلا سری بازی Battlefield همشون برای multiplayer و آنلاین ساخته می شن و اینم همین طوریه.

من مدرن کامبت رو که بازی کردم ، حالت Single بازی دقیقا همینطوره که شما می گی ... مثلا وقتی که می مردی باز از یکجای دیگه یا با شخصیت دیگه می تونستی بازی رو ادامه بدی ، یا اصلا در حین بازی با زدن دکمه X با یکی دیگه از افراد تیم بازی رو اداکه بدی ، ولی طبق تریلری که من همین حالا دیدم این بازی کلا بحثش جداست فکر کنم یک تیم چهار نفره هستند ، یعنی اول تریلر 4 نفر ( با احتساب خودمون ) دارن با هم حرف میزنن و نقشه می کشن ، یک جای تریلر هم کسی که ما داشتیم از دید اون بازی رو ادامه میدادیم ، کمین کرده بود و 3داشت به 3 نفر دیگه که سوار بر ماشین وارد یک پایگاه می شدن نگاه میکرد...یعنی بنظر میرسه حداقل یک داستان درست و حسابی داشته باشه و قسمت Singleش واقعا Single باشه...

شماره يکش يه مرحله داره واقعاً سخته !!!! به هيچ وجه نمیشه در حالت single بازيرو
رفت حتماً بايد چند نفری باشن..

منم هونجاش گیرم ، باید یک قطار رو نابود کنی آخرش که سرعت برق داره میاد، و 10 ثانیه هم بیشتر فرصت نداری ، نمی دونم رو چه حسابی این رو گذاشتن تو Single Player ...

=====================

فکر کردی چرا تاریخ انتشار بازی رو عقب انداختن؟ خوب برای درست کردن همین چیزها بوده دیگه

بر طبق همون تریلری که دیدم بیشتر به نظرم بخاطر افت فریم ریت باشه ... چون واقعا اعصاب خورد کن بود...
ولی فیزیک بازی رو معلومه که روش حسابی کار کردن ، چون یک جا یک RPG به کنار یک درخت برخورد می کنه و درخت رو با تیر برقی که کنارش بوده رو میندازه ...
یک جای دیگش هم با Grenade Luncher اسلحه اش به دیوار خونه ای که توش بوده میزنه و در نهایت ناباوری دیوار منفجر میشه و راهی به بیرون بازی میشه ، من که تا حالا همچین چیزی ندیده بودم..
افکت انفجار ها هم خیلی عالی بود ...

آخرین ویرایش:
شاهکار بودنش که هنوز مشخص نیست ، ولی خوب از یه چیزایی ایراد گیرفتی که بنظر من نقصی ندارن...
از شما بعیده این حرف !
چطور نقصی ندارن ؟!!
به نظر من حالت مصنوعی دارن / رنگ و لعاب ندارن و در کل اصلا جالب از اب درنیومدن .
ذر ضمن من منظورم شاهکار بودن یا نبودن خود بازی نبود منظورم اون عکسا بود .

از شما بعیده این حرف !
چطور نقصی ندارن ؟!!
به نظر من حالت مصنوعی دارن / رنگ و لعاب ندارن و در کل اصلا جالب از اب درنیومدن .
ذر ضمن من منظورم شاهکار بودن یا نبودن خود بازی نبود منظورم اون عکسا بود .

يعني شما نظرتون در اين تصاوير جديد هم ايگونه هست :eek:

بازي باحالي ميشه هاااااا:eek: ولي واسه اينكه باحاش حال كنيم بايد اصلشو بخريم:-" يعني شصت هفتاد تومن:-" ولي اگه بازي توپي بشه جدا ارزششو داره:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or