تصاویر جدید از Yakuza 3

Sweet Jesus

کاربر سایت
10.jpg

5.jpg

8.jpg

دیدن بقیه تصاویر

Yakuza 3 بهار سال آینده بصورت انحصاری برای PS3 منتشر خواهد شد.

کجایی آریا؟ این عکسها تو رو یاد چی میندازه؟:((
درکت میکنم هادی ! با اینکه به اندازه 1/100 تو هم Shenmue بازی نکردم بعضی از عکسا (مخصوصآ دو تای آخری) برام خیل آشناست :دی
راستی میگم این اسم ژاپنیش یعنی چی ؟ Ryu ga Gotoku ! حتی توی اسم هم به Ryo Hazuki شبیه هست !!

من می گم خرج این بازی هم باید خیلی باشه ها.من چند تا تریلر دیدم نفهمیدم سبکش به صورت دقیق چیه و شبیه چه بازی هست.اما باور کنین سگا اینقدر این بازی رو می سازه تا ساختن Shenmue دستش بیاد.

درکت میکنم هادی ! با اینکه به اندازه 1/100 تو هم Shenmue بازی نکردم بعضی از عکسا (مخصوصآ دو تای آخری) برام خیل آشناست :دی
راستی میگم این اسم ژاپنیش یعنی چی ؟ Ryu ga Gotoku ! حتی توی اسم هم به Ryo Hazuki شبیه هست !!
یعنی جز جیگر ملت در بیاد:biggrin1: یعنی ما حواسمون هست shenmue خیلی fanboy‌ داره، ازشون سو استفاده میکنیم؛ اما shenmue نمی سازیم.:evil:

من می گم خرج این بازی هم باید خیلی باشه ها.من چند تا تریلر دیدم نفهمیدم سبکش به صورت دقیق چیه و شبیه چه بازی هست.اما باور کنین سگا اینقدر این بازی رو می سازه تا ساختن Shenmue دستش بیاد.
ساختن shenmue که فقط دست سگاست. وقتی سال 99 اون شاهکار رو با اون هزینه وحشتناک ساخت قطعا میتونه 2009 هم همچین کاری بکنه!
به قول یکی سگا تا از ساختن کنسول 100% ناامید نشه shenmue نمیسازه:(

لعنت به این بازی که داغ shenmue رو تو دل من تازه میکنه:((
د آخه .........(منظورم سگاست) اون بازی رو تموم میکردی بعد این یکی رو شروع میکردی:evil:

سلام دوست عزیز
اگه شنمو رو دوست داری من 2 تا شمارشو دارم با امولاتور دریم کست
خبرم کن برات بفرستم تو پی سی دوباره یادی کن ازش

سلام دوست عزیز
اگه شنمو رو دوست داری من 2 تا شمارشو دارم با امولاتور دریم کست
خبرم کن برات بفرستم تو پی سی دوباره یادی کن ازش
ممنون دوست من:love:
همونطور که میثم جان گفت هم دی سی دارم هم هر دو نسخه رو؛ مشکل من نسخه سوم این بازیه:biggrin1:

من 2ماه پیش شنمو 1 رو و دریمکست تموم کردم الان دارم شنمو 2 روی دریمکست میزنم ولی فکر کنم باید برم نسخه ی xbox رو بگیرم چون اون تنها نسخه ای هست که دوبله ی انگلیسی داره

من 2ماه پیش شنمو 1 رو و دریمکست تموم کردم الان دارم شنمو 2 روی دریمکست میزنم ولی فکر کنم باید برم نسخه ی xbox رو بگیرم چون اون تنها نسخه ای هست که دوبله ی انگلیسی داره

نه دوست عزیز این بازی واسه DC یه نسخه پال هم داره که انگلیسی هستش ولی خیلی سخت گیر میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or