سام عزیزتصاویر جدید از شخصيتی به اسم ( TYR ( The Old Guard
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
آره پروژه ای که شکست رو شاخشه:biggrin1:ولی عجب پروژه ای بود این Too Humanبعد از 10-11 سال ...
آره پروژه ای که شکست رو شاخشه:biggrin1:
بله شاید بعضی ها اینجوری باشن ولی دلیل نمیشه این وصله رو به یه ملت بچسبونیمن نمیدونم ما ایرانی ها چرا دوست داریم وقتی یه چیزی را میشنویم اونقدر بزرگش کنیم که ترکشش به همه جا برسه ؟!
به بنظر من تا بازی نیاید نمیشه قضاوت کرد و منم نگفتم که پروژه شکست خوردس میلاد اینو گفتبابا جان یه سایته غلط کرده یه حرفی را زده حالا قرار نیست از این به بعد هر وقت اسم این بازی اومد یه پروژه ی شکست خورده ازش نام برد .
فرخ جان اینقدر میفهمم که360 کی اومده UE 3.0 کی اومده منظور من اینه که این مقدار زمان اونا وقتشونو صرف این بازی کردن و این مقدار زمان میتونست صرف ساخت دو تا یا حتی 3تا بازی بشهدوما این که اون 10 سالی را که میگن روش کار شده اینطور نیست هی خواستن بسازنش ولی نشده و متوقف کردن ساخت بازی را . نه اینکه مثلا 10 سال دارن روی یه بازی کار میکنن اخه 10 ساله که xbox360 و موتور ue3 وجود داره که این حرف را میزنید ؟!!!!
اون 10 سال هی خواستن روی یه کنسول بیارن که نشده و متوقف شده همین .
بنظرم این جور آدما هیچی نمیفهمن و یه چیزی همین جوری میپروننفردا شما ها نیستید که اگه ببنید بازی خوب از در اومد و فروش خوبی هم کرد میاید همینجا میگید که من میدونستم که بازی خوبیه ولی به روم نمیاوردم؟!!!
منم با اين حرفش موافقم.بله شاید بعضی ها اینجوری باشن ولی دلیل نمیشه این وصله رو به یه ملت بچسبونی