تصاویر جدید از Too Human

تصاویر جدید

تصاویر جدید از شخصيتی به اسم ( TYR ( The Old Guard

tyr_poster.jpg

too-human-01.jpg

too-human-02.jpg

too-human-04.jpg

too-human-03.jpg

آره پروژه ای که شکست رو شاخشه:biggrin1:

من نمیدونم ما ایرانی ها چرا دوست داریم وقتی یه چیزی را میشنویم اونقدر بزرگش کنیم که ترکشش به همه جا برسه ؟!

بابا جان یه سایته غلط کرده یه حرفی را زده حالا قرار نیست از این به بعد هر وقت اسم این بازی اومد یه پروژه ی شکست خورده ازش نام برد .
دوما این که اون 10 سالی را که میگن روش کار شده اینطور نیست هی خواستن بسازنش ولی نشده و متوقف کردن ساخت بازی را . نه اینکه مثلا 10 سال دارن روی یه بازی کار میکنن اخه 10 ساله که xbox360 و موتور ue3 وجود داره که این حرف را میزنید ؟!!!!

اون 10 سال هی خواستن روی یه کنسول بیارن که نشده و متوقف شده همین .

فردا شما ها نیستید که اگه ببنید بازی خوب از در اومد و فروش خوبی هم کرد میاید همینجا میگید که من میدونستم که بازی خوبیه ولی به روم نمیاوردم؟!!!

آخرین ویرایش:
من نمیدونم ما ایرانی ها چرا دوست داریم وقتی یه چیزی را میشنویم اونقدر بزرگش کنیم که ترکشش به همه جا برسه ؟!
بله شاید بعضی ها اینجوری باشن ولی دلیل نمیشه این وصله رو به یه ملت بچسبونی

بابا جان یه سایته غلط کرده یه حرفی را زده حالا قرار نیست از این به بعد هر وقت اسم این بازی اومد یه پروژه ی شکست خورده ازش نام برد .
به بنظر من تا بازی نیاید نمیشه قضاوت کرد و منم نگفتم که پروژه شکست خوردس میلاد اینو گفت
دوما این که اون 10 سالی را که میگن روش کار شده اینطور نیست هی خواستن بسازنش ولی نشده و متوقف کردن ساخت بازی را . نه اینکه مثلا 10 سال دارن روی یه بازی کار میکنن اخه 10 ساله که xbox360 و موتور ue3 وجود داره که این حرف را میزنید ؟!!!!
اون 10 سال هی خواستن روی یه کنسول بیارن که نشده و متوقف شده همین .
فرخ جان اینقدر میفهمم که360 کی اومده UE 3.0 کی اومده منظور من اینه که این مقدار زمان اونا وقتشونو صرف این بازی کردن و این مقدار زمان میتونست صرف ساخت دو تا یا حتی 3تا بازی بشه
بعدش فکر کنم سازندهای این بازی کلا بیخیال UE 3.0 شدن و خودشون یه موتور دیگه ساختن البته مطمئن نیستم
فردا شما ها نیستید که اگه ببنید بازی خوب از در اومد و فروش خوبی هم کرد میاید همینجا میگید که من میدونستم که بازی خوبیه ولی به روم نمیاوردم؟!!!
بنظرم این جور آدما هیچی نمیفهمن و یه چیزی همین جوری میپرونن

بله شاید بعضی ها اینجوری باشن ولی دلیل نمیشه این وصله رو به یه ملت بچسبونی
منم با اين حرفش موافقم.
از وقتي كه يك آدمي كه معلوم نيست اصلا راست ميگه يا دروغ گفته اين بازي مزخرف همه هي ميگند ما ميدونستيم بازي شكست ميخوره.
من خودم به شخصه به نظرم اين بازي يا بهترين ميشه يا بدترين حد وسط نداره.
اما از الان نميشينم بگم بهترين هست يا بد ترين فعلا كه از شواهد پيداست يكي از بهترين بازي هاست ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or