تصاویر جدید از Resistance 2

old_snake

کاربر سایت
99138_med.jpg

99139_med.jpg

تصاویر جدید

این تصاویر از یک ویدیو Gameplay گرفته شده :biggrin1:
من که خودم عاشق نسخه اولشم انجوریام که پیش میره باید منتظر یک ابر بازی باشیم :biggrin1:
لحظه شماری تا انتشار بازی :biggrin1:
1z5knie.jpg

w8w7ch.jpg
fk2wyo.jpg

9i4avs.jpg

GIFS :love::biggrin1:
57n9y.gif

2zehsht.gif

2e4m2zb.gif

مرحبا:love:افرین به این بازیه توپ:smile:
خدایی اصلا فکرشو نمیکردم این بازی همچین گرافیکی عرضه کنه:eek:
درسته که گرافیکش به پایه kill zone نمیرسه ولی رنگ پردازیش خیلی جذابتره:eek:
عشق است resistance:love:
راستی کی میاد؟:confused:

فقط میتونم بگم فوق العادس:eek:
من اصلا رو این بازی حساب نمیکردم ولی انگار حرفایی واسه گفتن داره:smile:

در بخش مولتی پلیر خیلی حرفا برای گفتن داره... من قسمت هایی از مولتی پلیر این بازی رو تو شبکه X-PLAY نگاه کردم... دیوانه کننده بود! بازیکنها کف کرده بودند:laughing:

آخرین ویرایش:
قطعا با توجه به تجربه insomniac روی PS3 که دو بازی و نصفی RESISTANCE: FALL OF MEN و RATCHET & CLANK FUTURE و گرافیک‌های دیدنی این دو بازی گرافیک RESISTANCE 2 قطعا هیچکس رو نامید نخواهد کرد. اینو قول می‌دم (اگر مهم باشه که نیست!)
از نظر گیم‌\لی هم قطعا این بازی بینهایت زیبا خواهد بود. خصوصا بخش مولتی‌پلیر اون که یکی از قویترین‌ها خواهد بود.
در کل R2 یهک وزنه سنگین در کفه ترازوی SONY محسوب می‌شه خصوصا با توجه به کمبود عناوین انحصاری FPS روی این کنسول.

اول بگم که این عکسها جدید فوق العادست واقعا باور نکردنیه یادمه اولین تریلری که ازش اومد همه فکر میکردن CG بوده !
در صورتی که Real Time بود و از گیم پلی بازی بود :love:
قطعا با توجه به تجربه insomniac روی PS3 که دو بازی و نصفی RESISTANCE: FALL OF MEN و RATCHET & CLANK FUTURE و گرافیک‌های دیدنی این دو بازی گرافیک RESISTANCE 2 قطعا هیچکس رو نامید نخواهد کرد. اینو قول می‌دم (اگر مهم باشه که نیست!)
از نظر گیم‌\لی هم قطعا این بازی بینهایت زیبا خواهد بود. خصوصا بخش مولتی‌پلیر اون که یکی از قویترین‌ها خواهد بود.
در کل R2 یهک وزنه سنگین در کفه ترازوی SONY محسوب می‌شه خصوصا با توجه به کمبود عناوین انحصاری FPS روی این کنسول.
عزیزم این بازی به اندازه کافی بزرگ هست بازیی که عنوان قبلیش کلا مولتی پلیر FPS های کنسولی رو یه درجه ارتقا داد و یکی از بهترین FPS های این نسل هستش فکر نمیکنم عنوان دومش بد باشه
ضمنا به اندازه کافی بازیهای FPS رو این کنسول وجود داره من نمیدونم چرا میگید کمبود عناوین انحصاری اونم FPS !!!
وقتی عناوین بزرگی مثل Resistance 1 و Killzone 2 و Resistance 2 انحصاری هستند روی این کنسول و بازی های مولتی پلتفرمی مثل The Orange Box و The Darkness و BioShock و COD4 و BF Bad Company و کلا همه FPS مولتی پلتفرم دیگه چرا کمبود داشته باشه اتفاقا غنی ترین کنسول هست از نظر بازیهای FPS

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or