تصاویر جدید از Resistance 2

old_snake

کاربر سایت
99138_med.jpg

99139_med.jpg

هر چی زور زدم نفهمیدم:biggrin1:

این الان گرافیکش خوبه یا بد؟؟ فک کنم خوب باشه! یه جوریه ! ، عجب غریبه
راستی شماره یکش قشنگ بود؟؟
یکی می گفت چرت بود ولی خوب من دوستش دارم یکی از 5 عنوانیه که من روی پی اس 3 دوست دارم؟

منم خیلی زور زدم ولی مثل اینکه فاید ای نداره
گرافیکش فکر کنم خوبه ولی کیفیت عکس ها پایینه یا عمدا کیفیت عکس رو اوردن پایین که ملت فکر کنن گرافیکش توپه:confused:

منم خیلی زور زدم ولی مثل اینکه فاید ای نداره
گرافیکش فکر کنم خوبه ولی کیفیت عکس ها پایینه یا عمدا کیفیت عکس رو اوردن پایین که ملت فکر کنن گرافیکش توپه:confused:

نه فک کنم اسکن بی کیفیت از مجله باشه کاغذ مجله هم داغون بوده:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

وقتی به این زودی عکس بدن بیرون معلومه که دارند هنوز با همان موتور قبلی کار می کنند و از نظر گرافیکی فقط کمی پیشرفت خواهد کرد که به نظر من که اصلا پیشرفت هم نداشته!
فنهای ps3 به فکر بازیهای انحصاری دیگر برای دفاع از کنسولتون باشید :biggrin1: :-" (شوخی)

موفق باشید ;)

عجب عكس داغونيه:laughing:
از مجله عكس گرفتن:laughing:
وقتي از كاغذ عكس گرفته بشه خوب معلومه كه اينجوري بي كيفيت ميشه :sick:
در ضمن اين بازي يكي از بهترين عنوان هاي PS3 هست
هر كسي كه تا حالا رسيستنس بازي نكرده يكي از بهترين FPS ها رو از دست داده
عنوان دومش هم كه 2008 مياد من كه از همين الان منتظرشم:love::love:

وقتی به این زودی عکس بدن بیرون معلومه که دارند هنوز با همان موتور قبلی کار می کنند و از نظر گرافیکی فقط کمی پیشرفت خواهد کرد که به نظر من که اصلا پیشرفت هم نداشته!

!!!!!!!!!

این موضوع اصلا به هیچ وجه دلیل ضعیف بودن یک بازی نیست...
مطمئنا می دونید که برای ساخت یک موتور چقدر پول صرف میشه !!! پس دلیلی نداره برای هر شماره جدید یه موتور جدید هم بسازن,چون هم هزینه میره بالا هم بازی با تاخیر نجومی روبرو میشه...
پس وقتی میشه موتور قبلی رو با کمی اصلاح بهنینه کرد دلیلی نداره یک موتور دیگه درست کنند.

بعد هم کی گفته که با اصلاح موتور نمیشه شاهد گرافیک خوب تر بود مثال بارز هم موتور کمپانی کپکام است که هم توی بازی lost planet استفاده شده و هم توی بازی DMC4 و احتمالا توی Resident evil 5 هم از همون استفاده می شود,باز هم مطمئنا تریلر های این بازی ها رو دیدید و شاهد پیشرفت گرافیکی آنها بوده اید!!!!!

بنظر نمیاد بد باشه، کاری به کیفیت عکسها ندارم ولی اطمینان دارم چیز باحالی میشه :biggrin1:.
تمام مشکلات قسمت اول رو بخاطر لانچ بودنش بخشیدم ولی از این یکی انتظار دارم شدید :biggrin1:.
میگن Co op بازی 8 نفره ست!! شاید منظورش online Co op بوده!!! اگر نبوده چند تا پرسش:

1. پلی سه کلا از 7 تا دسته پشتیبانی میکی پس ماجرای 8 تا چیه؟
2. مگه مصرف کننده چند تا دسته میخره برای کنسولش؟
3. TV چند اینچی لازمه برای این کار؟

بعد گفتن میشه 60 نفره online بازی کرد، خوب این که چیزی نیست. Perfect Dark Zero که جزو بازی های لانچ xbox360 بود که از 50 نفر پشتیبانی میکرد. سال 2005 کجا و TBA 2008 کجا :).

پ.ن. گرافیک که زیاد مُهُم نیست، گیم پلیش ردیف باشه بسه :biggrin1:.

تمام مشکلات قسمت اول رو بخاطر لانچ بودنش بخشیدم ولی از این یکی انتظار دارم شدید :biggrin1:
بزرگواری میکنی فریدون ! :biggrin1:

میگن Co op بازی 8 نفره ست!! شاید منظورش online Co op بوده!!!
منظور همون Online هست. من که فعلآ یادم نمیاد بازی ای توی کنسولها Co-op هشت نفره داشته باشه. Gears Of War هم که Co-op ش خیلی معروف هست دو نفره بود. توی یکی از خبرها هم خوندم که Epic گفته بود به خاطر اصرار مردم GOW2 دارای Co-op چهار نفره خواهد بود.

بعد گفتن میشه 60 نفره online بازی کرد، خوب این که چیزی نیست. Perfect Dark Zero که جزو بازی های لانچ xbox360 بود که از 50 نفر پشتیبانی میکرد. سال 2005 کجا و TBA 2008 کجا :).
مطمئنی ؟! تا جایی که یادمه PDZ قسمت Multiplayer Online ش تا 32 نفر جا داشت و وقتی Resistance با 40 نفر اومد همه ذوق کردن.

این موضوع اصلا به هیچ وجه دلیل ضعیف بودن یک بازی نیست...
مطمئنا می دونید که برای ساخت یک موتور چقدر پول صرف میشه !!! پس دلیلی نداره برای هر شماره جدید یه موتور جدید هم بسازن,چون هم هزینه میره بالا هم بازی با تاخیر نجومی روبرو میشه...
پس وقتی میشه موتور قبلی رو با کمی اصلاح بهنینه کرد دلیلی نداره یک موتور دیگه درست کنند.

بعد هم کی گفته که با اصلاح موتور نمیشه شاهد گرافیک خوب تر بود مثال بارز هم موتور کمپانی کپکام است که هم توی بازی lost planet استفاده شده و هم توی بازی DMC4 و احتمالا توی Resident evil 5 هم از همون استفاده می شود,باز هم مطمئنا تریلر های این بازی ها رو دیدید و شاهد پیشرفت گرافیکی آنها بوده اید!!!!!
دقیقآ !
مثلآ Engine دو تا بازی زیر (Call Of Duty و Quake III Arena) تا جایی که یادمه یکی هست. ولی تفاوت بین گرافیکشون خیلی زیاده { با کسب اجازه از HamidoOs بابت به کار بردن واژه Quake ! }

quake3_screen002.jpg

call_screen004.jpg

آخرین ویرایش:
بزرگواری میکنی فریدون ! :biggrin1:
میـــــــدونم :biggrin1:.
وقتی Resistance با 40 نفر اومد همه ذوق کردن.
استاندارد ـش 16 نفر هست که اکثر سازنده ها فعلا ازش استفاده میکنن:

RS: VEGAS
GRAW 1.2
UT III
Halo 3
و ......
40 تا 50 تا 60 تا 100.000 تا، چه فایده داره. اینطوری که هاپو صاحبش رو نمیشناسه :biggrin1:.

پ.ن. تا ببینیم چه ها میشود :biggrin1:.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or