تصاویر جدید از Ninja Gaiden 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصاویر رسمی Ninja Gaiden 2

مدت کوتاهی به آغاز TGS نمانده که اولین تصاویر رسمی توسط ماکروسافت , Tecmo منتشر شده! البته میتوان انتظار داشت دمو Real Time از بازی در TGS به نمایش گذاشته خواهد شد و قطعا به دلیل انتشار مشترک از سوی این دو کمپانی باز هم بازی انحصار X360 خواهد بود.

پ.م: فریدون کجایی!

900_0005.jpg

900_0004.jpg

900_0002.jpg

900_0009.jpg

66769_med.jpg

66768_med.jpg

66770_med.jpg

900_0001.jpg

آخرین ویرایش:
یادمه چند وقت پیش ایتاگاکی مصاحبه کرده بود گفته بود اگه من نینجا گیدن 2 را نشون بدم بقیه بازی سازها از ساختن بازی نا امید میشن در صورتیکه الان می بینیم همچین هم چیز خوفی نیست .شاید فقط یکم از سیگما بهتر باشه (از نظر گرافیکی )
البته این نظر شخصی من نیست اگه الان انجمن های خارجی در مورد این بازی را بخونید اکثرا همین نظر را دارند.
اختصاصی بودن بازی برای 360 هم چیز عجیبی نیست .مثل این میمونه که متال گیر 4 برای اولین بار رو بشه و عنوان کنند که بازی برای 360 هستش .
اما به نظر میرسه مایکروسافت تو tgs امسال حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه .

مژده به طرفدارای Ninja Gaiden مخصوصا فریدون توی سایت Xbox یه countdown گذاشته شده که به احتمال زیاد تا چند ساعت دیگه تریلر این بازی رو نشون میده اینم لینکش
ممنون ولی با اینترنت زغال سنگی نمیشه کاری از پیش برد:((.
یادمه چند وقت پیش ایتاگاکی مصاحبه کرده بود گفته بود اگه من نینجا گیدن 2 را نشون بدم بقیه بازی سازها از ساختن بازی نا امید میشن در صورتیکه الان می بینیم همچین هم چیز خوفی نیست .شاید فقط یکم از سیگما بهتر باشه (از نظر گرافیکی )
برای اظهار نظر در مورد بازی که استاد ایتاگاکی و Team Ninja دارن روش کار میکنن و تاریخ عرضش TBA هست، یکم زود بنظر میرسه;):biggrin1:.

من منتظرم این 360 های جدید که Heatsink شون بهتر شده وارد بشه ، تو 2 ثانیه میگرم ...
چون از هر چی بشه گذشت ، از این نمیشه خداییش .....

همچین گرافیگ زیادیم نداره فقط یه نموره خشن و چندش آوره. :ninja: :devil:
حالا چرا حسودیت میشه؟:laughing:
قیافه ی من الان اینطوریه:
:excited:

قدرت واقعیه x360 داره کم کم نمایان میشه.:love:
احتمالا برای این بازی یک رده بندی درجه سنی جدید ابداع میشه.:cheesygri

آخرین ویرایش:
البته این نظر شخصی من نیست اگه الان انجمن های خارجی در مورد این بازی را بخونید اکثرا همین نظر را دارند.
اختصاصی بودن بازی برای 360 هم چیز عجیبی نیست .مثل این میمونه که متال گیر 4 برای اولین بار رو بشه و عنوان کنند که بازی برای 360 هستش .
اما به نظر میرسه مایکروسافت تو tgs امسال حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه .

حالا مگه اون درباره ي گرافيك چيزي گفت منظورش گيم پلي خفن بود كه تو عكس ها خيلي جالب به نظر مي رسه
بعدشم همون sigma از لحاظ گرافيكي از گيم اسپات 9 گرفت:-" بعدشم يكم گرافيكش از sigma بيشتر نيست خيلي بهتره بد نيست يه عينكي هم بزني:laughing:

منظورش گيم پلي خفن بود كه تو عكس ها خيلي جالب به نظر مي رسه
حالا اینکه شما از کجا فهمیدی منظورش چی بوده یه ور،از کجا توسنیت از روی عکسی که به وضوح از گیم پلی نیست راجه به گیم پلی توضیح بدی؟!

حالا اینکه شما از کجا فهمیدی منظورش چی بوده یه ور،از کجا توسنیت از روی عکسی که به وضوح از گیم پلی نیست راجه به گیم پلی توضیح بدی؟!

افرين به نكته ي خوبي اشاره كردي
1)اونو كه خودش گفته اينقدر بازي خفنه كه ملت از ديدنش از بازيسازي دست برمي دارن درسته يا نه مسلما به خاطر گرافيك كسي دست از بازي ساختن برنمي داره و بازي قشنگ بازي هست كه گيم پلي باحال داره نه گرافيك اگه اينطوري نبود ملت اين همه بازي اركيد و قديمي پول نمي دادن بازي كنن امارشو كه داري:-"
2)گفتم اينطور به نظر مياد نگفتم كه واقعا اينطوره گفتم ظاهرش يه جوري هست كه بهش مي خوره بايد چيزه خيلي باحالي باشه ظاهرش والا تا ادم چهارتا دمو نبينه كه نمي فهمه (حالا فهميدي؟)

البته واقعا و دقیق نمیشه درباره گیم پلی نظر داد تا بازی نکنیم ولی از رو عکسها و تنوع حرکات کاراکترها و قطع شدن اندامهایه دشمنا بنظر میرسه گیم پلی جالبی داشته باشه.

اخه من نمیدونم بازیی رو که ایتاگاکی میسازه اصلا میشه به عالی و خفن بودن گیم پلیش شک کرد ؟!!
(اونم چه بازیی : Ninja Gaiden II )

پ.ن : البته این حرف رو فقط کسایی میفهمن که بازی Ninja Gaiden :Black یا Sigma رو کامل و استادانه بازی کرده باشن .)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or