تصاویر جدید از Ninja Gaiden 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصاویر رسمی Ninja Gaiden 2

مدت کوتاهی به آغاز TGS نمانده که اولین تصاویر رسمی توسط ماکروسافت , Tecmo منتشر شده! البته میتوان انتظار داشت دمو Real Time از بازی در TGS به نمایش گذاشته خواهد شد و قطعا به دلیل انتشار مشترک از سوی این دو کمپانی باز هم بازی انحصار X360 خواهد بود.

پ.م: فریدون کجایی!

900_0005.jpg

900_0004.jpg

900_0002.jpg

900_0009.jpg

66769_med.jpg

66768_med.jpg

66770_med.jpg

900_0001.jpg

آخرین ویرایش:
عکسها بسیار زیباست و اینطور که بوش میاد دوباره با یه گیم پلی تکنیکی طرفیم
ولی گرافیک چیز خاصی نسبت به سیگما پیشرفت نکرده:(

یادمه چند وقت پیش ایتاگاکی مصاحبه کرده بود گفته بود اگه من نینجا گیدن 2 را نشون بدم بقیه بازی سازها از ساختن بازی نا امید میشن در صورتیکه الان می بینیم همچین هم چیز خوفی نیست .شاید فقط یکم از سیگما بهتر باشه (از نظر گرافیکی )
البته این نظر شخصی من نیست اگه الان انجمن های خارجی در مورد این بازی را بخونید اکثرا همین نظر را دارند.
اختصاصی بودن بازی برای 360 هم چیز عجیبی نیست .مثل این میمونه که متال گیر 4 برای اولین بار رو بشه و عنوان کنند که بازی برای 360 هستش .
اما به نظر میرسه مایکروسافت تو tgs امسال حرف های زیادی برای گفتن داشته باشه .
یعنی ارزش یه بازی فقط به گرافیکش هست ؟! ترکیب Game play , sound , graphic, control, story و ... است یه بازی رو از بقیه متمایز می کنه. شما چه جوری تونستی با 2 تا عکس همه اینارو تشخیص بدی ؟!:confused:

من که سیگما رو بازی کردم خیلی خوب بود حالا ببینم این چی باشه برای پلی 3 نمی یاد فکر نکنم همون طور که اولیش امده دومیش میاد
خیال همه راحت باشه ! ناشر بازی مایکروسافته و فقط برای X360 میاد.

Itagaki رسما اعلام کرد عنوان Ninja Giden 2 در میان سخت افزار نسل بعد فقط قابلیت و صلاحیت اجرا بر روی X360 را دارد پس انحصار X360

سه تا عکس دیگه منتشر شده که کیفیتش 720p هستش

اینم یه عکس از منوی بازی برای انتخاب مرحله همونطور که مشخصه تنوع مراحل عالیه تو بازی

4tpnep5.jpg

آخرین ویرایش:
Itagaki رسما اعلام کرد عنوان Ninja Giden 2 در میان سخت افزار نسل بعد فقط قابلیت و صلاحیت اجرا بر روی X360 را دارد پس انحصار X360
خب اون که یه حرف تبلیغاتیه و خیلی ها از این حرفا میزنن ولی مهم اینه که ناشر بازی مایکروسافته نه کس دیگه.

اقایونی که میگفتن این بازی واسه PS3 هم میاد و دلایل من مبنی بر انحصاری بودن این بازی واسه X360 رو مسخره یا رد میکردن حالا تحویل بگیرن :laughing:
(البته حالا که دیگه هیچ دلیلی مهم تر از اینکه ناشر بازی مایکروسافته برای انحصاری بودن و موندن این بازی نیست .)

پ.ن : من فنبوی نیستما ! فقط مطمئن بودم این بازی واسه X360 انحصاریه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or