درود ب همه عزیزان
نمیدونم چند روزه ولی یه تریلر جدید از این بازی منتشر شده که توصیه میکنم همتون ببینید.
تریلر بصورت Real-time و In Game هست.
بر خلاف شمارهای قبلی که کمتر به داستان بها داده میشد و بازی تا حدودی حالت آرکید گونه ای داشت ( البته بجز AC ZERO که یه نصفه نیمه داستانی داشت

) ولی در AC6 گوش شیطون کر:biggrin1: تاکید بیشتری روی اساس و داستان بازی شده.
احتمالا ماجرا از دید یک زوج جوان به روایت تصویر کشیده میشه.
گرافیک بینهایت زیبا و تحصین برانگیز که نسل بعد تماعیار به معنی واقعی کلمه ست. جوری که از دیدن ابر، سطح زمین و کوه ها، انفجار و ... حیرت میکنید.
نورپردازی واقعا دقیق ست و برای نمونه تو یکی از صحنه ها چند جنگنده بصورت Air Division ( یعنی لشگر هوائی ) در حال حرکت هستند، وقتی هواپیمای خودی از زیر پیش قراول رد میشه و سایه اون به زیبائی رو تنه هواپیما نقش میبنده.
وسعت خیلی زیادی در Map ای که نشون دادن بود.
تعداد هواپیما ها و موشکهای شلیک شده اینقدر زیاد بود نمیشه در موردش حرف زد. ((:blushing: چیزیه که با خودتون ببینید تا باورتون شه :biggrin1: ))
یه Air Base رو نشون میده که ابعادش در تصور نمیگنجه.
اوج بازی بدون شک مدل سازی بینظیر جنگنده ها ست.
صدا گذاری بازی اینقدر دقیق و زیباست که خودتون رو تو کابین و درسط در میدان جنگ هوائی حس میکنید
تم حماسی و نفس گیر موسیقی جذابیت بازی رو جند برابر میکنه.
البته نا گفته پیداست که طرفدارن سبک Aircraft در سایت خیلی خیلی کمه ( در این مورد شدیا احساس تنهای میکنم

) ولی قول میدم خریدنش هیچ کسی رو پشیمون نمیکنه. دیگه از یک بازی چی میخواید گرافیک، صدا گذاری، جلوه های تصویری

. احتمالا گیم پلی در اوج این سبک قرار داره ( چون از AC 2 تا حالا تمام شماره ها رو تجربه کردم، بعید اتفاق ناخوشایندی برای گیم پلی بازی پیش بیاد

). تازه لذت لایو هم به کنار

فعلا که برای مدتی خواص در انحصار
XBOX360 هست که اگه فروش بازی روی این کنسول خوب باشه، شاید Namcobandai از عرضه این بازی برای پلتفورمهای دیگه صرف نظر کنه:biggrin1:
شاید هم نکنه :biggrin1:خدا میدونه

خلاصه اگه مثل بنده یه Airmanship واقعی هستید

:biggrin1:

باید این بازی رو به لیست انتظارتون اضافه کنید

.
I See u in Battlefied