تصاویر جدید از Ace Combat 6

چه کيفي مي ده هواپيما رو با sixaxis کنترل کني !!!
فعلا که برای مدتی خواص در انحصار XBOX360 هست
چند بار در كنفرانس اخير مايكروسافت اعلام شد كه اين بازي فقط و فقط انحصاري براي X360 هست !! اين حرفا يعني كشكه ؟!؟!؟!؟ ميدونم شركت سازنده گفته شايد براي PS3 هم منتشر كنيم ولي تا وقتي كه MS همينجوري پشت قضيه دست به جيب نشسته دليلي براي انحصاري نبودن نميمونه !!

من باهاتم...
109.gif

پ.ن: شدیدا از این سبک خوشم میاد... :love: ... مخصوصا عکس سوم
241.gif
... اگه تو بازی بشه کشور انتخاب کرد من حتما روسیه رو انتخاب می کنم... نمیدونم چرا اینقدر سوخو رو دوست دارم
16.gif
... اینقدر که جنگنده های روسی رو دوست دارم جنگنده های آمریکایی رو دوست ندارم...
67.gif

فکر نکنم بشه کشور انتخاب کرد ( تا بوده نشده ) ولی جدا خوشبحال 360 دارا واسه این بازی ( اولین باره این حرفو میزنم :biggrin1: ) جدا فوق العادس از همه نظر
:-"

من باهاتم...
پ.ن: شدیدا از این سبک خوشم میاد... ... مخصوصا عکس سوم ... اگه تو بازی بشه کشور انتخاب کرد من حتما روسیه رو انتخاب می کنم... نمیدونم چرا اینقدر سوخو رو دوست دارم ... اینقدر که جنگنده های روسی رو دوست دارم جنگنده های آمریکایی رو دوست ندارم...
البته بنده بیشتر با US army حال میکنم:love: من F 35 رو با هیچ چیز، با هیچ چیز عوض نمیکنم.
فقط F 35
:love::biggrin1::biggrin1:
فکر نکنم بشه کشور انتخاب کرد ( تا بوده نشده ) ولی جدا خوشبحال 360 دارا واسه این بازی ( اولین باره این حرفو میزنم ) جدا فوق العادس از همه نظر
بابا منطقی. داری راه می افتی ها :biggrin1:. ملتی که تو TGS دیده بودن انگشت به دهن مونده بودن:biggrin1:

البته بنده بیشتر با US army حال میکنم من F 35 رو با هیچ چیز، با هیچ چیز عوض نمیکنم.
فقط F 35
البته منظورتون US Airforce بود دیگه... :biggrin1: ... تو جنگنده های آمریکایی من F15 رو از همه بیشتر دوست دارم...
پ.ن: اه اه F35 چیه بابا... عمود پروازه :sick: ... از هرچی جنگنده ی عمود پروازه حالم بهم می خوره...
194.gif

امین از سایت gamersyde دیگه عکس نزار چون نشون داده نمی شه مال کسی! دیگه خیلی عکسا مهم بود یا فقط لینک رو بزار یا عکسا رو یه جا دیگه آپلود کن.

دلیل اینکه این عکسا نشون داده نمی شه ربطی به سایتش نداره که مثلا خراب شده باشه و بعدا درست شه. صاحاب سایت دیده خیلی از افراد عکسارو مثل شما تو فروم های مختلف کپی می کنن که در واقع حجم زیادی از ترافیک سایت رو الکی می گیرن بنابراین کاری کرده که فقط باید بری تو سایت حتما تا عکسا رو ببینی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or