تصاویر جدید از بازی Killzone 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصویر رسمی از گیم پلی Killzone 2

Guerrilla Games این تصویر را رسمی تایید کرد و اعلام کرد این تصویر واقعی از گیم پلی Killzone 2 میباشد.
Confirmed : New Gameplay Trailer will be on PSN

به زودی گیم پلی بازی نیز در PSN قرار خواهد گرفت.

50695_med.jpg

آخرین ویرایش:
این خبر راجب این قضیس که کسانی که از سایت آمازون این بازیرو پیش خرید میکنن یه کد دریافت میکنن که میتونن تو home یه لباس هلگست بگیرن!
در ضمن اینجا هم تاپیک عکسای کیلزونه نه اخبارش;)

این خبر راجب این قضیس که کسانی که از سایت آمازون این بازیرو پیش خرید میکنن یه کد دریافت میکنن که میتونن تو home یه لباس هلگست بگیرن!
در ضمن اینجا هم تاپیک عکسای کیلزونه نه اخبارش;)
باشه قربان ترتيب اثر ميدهيم!;)

این تریلر آغازیه بازیه گفتم شاید بعصیا ندیده باشن:http://www.gametrailers.com/player/usermovies/299940.html
البته قابل دانلود نیست

من با اینترنت 256 دیدم ، گرافیک فوق العاده :eek::eek::eek::eek::love::love::love::love:
ولی هنگام راه رفتن یه کم تصویر کند میشه :confused: مشکل از ویدئو هست یا افت فریم ؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused:

من با اینترنت 256 دیدم ، گرافیک فوق العاده :eek::eek::eek::eek::love::love::love::love:
ولی هنگام راه رفتن یه کم تصویر کند میشه :confused: مشکل از ویدئو هست یا افت فریم ؟؟؟ :confused::confused::confused::confused::confused:
من قبلا اون تیکه تا اونجا که میره رو پل رو دیدم از یه سایت دیگه الان یادم نیست اما هیچ اینجوری نمیشود تو اون به نظر من این از TV فیلم برداری شده که این جوری هستش اما واقعا باحال هستش این بازی من نمیتونم براش صبر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or