تصاویر جدید از بازی Gran Turismo 5 Prologue

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همونطور كه همه ميدونن HUD بخشي از فيزيك بازي هست كه با Damage خوردن ماشين رابطه مستقيم داره. PV=nRT .:laughing: و ما هم چون نميتونيم GT رو بازي كنيم نميتونيم HUD رو هم احساس كنيم. واقعا ما چرا نميتونيم GT رو بازي كنيم؟ :biggrin1: :book: :laughing:

آقا شما اصلا میدونی HUD چیه ؟ :biggrin1:
مشکل اصلی اینه که شما کلاً نمیدونی Racing چیه :biggrin1:
در ضمن اون زمانی که شما داشتی با مفهوم HUD در Game آشنا میشدی ما از طرز کارش در کاکپیت خلبان مطلع بودیم :)

معذرت از دوستان که تاپیک منحرف شد!

تصاویر جدید از بازی پرطرفدار Gran Turismo 5: Prolouge عنوان انحصاری ps3

تصاویر جدید از بازی پرطرفدار Gran Turismo 5: Prolouge که در سال 2008 انحصاری برای ps3
توسط ناشر این بازی Sony Computer Entertainment ریلیز میشود

اقا دستت درد نکنه این عکسا از خود گیم پلی بازی هست دیگه عجججججججججبببب گرافیکی داره من تا چند وقت پیش باورم نمیشد این عکس ها in game هست ولی با دیدن این عکسا مطمئن شدم
tc_1316_0012.jpg
tc_1316_0029.jpg
tc_1316_0015.jpg
tc_1316_0017.jpg

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

طراحي ماشين و داخل ماشين كه خارق العاده هست واقعا جايي براي ايراد گيري نداره .
ولي با اينكه محيط اطراف هم خوب به نظر ميرسه ولي باز بايد يه سرساماني به محيط بازي بدن مثلا كمي تو چمن هاي بازي كار كنن و همچنين تماشاگرها

یادمه تو پلی 2 نسخه قبلیش اومد خیلی حسرت خوردم که اپگرید کرده بودم پس چرا واسه پی سی نیومد .حالا هم که تا چند ماه دیگه می خوام 360 بگیرم این بازی فقط واسه پلی 3 می یاد اه:(

نگین که این هم خوده بازی هست :eek: :arrowd:
http://suprfile.com/src/1/8ic9y2d/1316_0023.jpg
GOOD LUCK

nope

اون بک‌گراند یه محیطه از قبل طراحی شده‌س که شما ماشینت رو توی هر زاویه‌ایٰ، هر جاش که خواستی قرار میدی و عکس میگیری ... همون Photo Mode در واقع
اینجوری نیست که شما بیای با ماشین اینتو رانندگی کنی!
البته بعضی از دوستان فکر میکنن توی GT5 با ماشین میای از کنار این صندلیا رد میشی و 2 تا بوقم میزنی :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or