تصاویر جدید از بازی Gran Turismo 5 Prologue

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اين دفعه ديگه فرق ميكنه و واقعا يه شاهكار در راهه .

عكسهاي جديد
كفتون ببره بدجور :biggrin1:

105411.jpg

105412.jpg

105413.jpg

105414.jpg

105415.jpg

105416.jpg

105417.jpg

105418.jpg

105419.jpg

105420.jpg

105421.jpg

105422.jpg

105423.jpg

105424.jpg

105426.jpg

105425.jpg

105427.jpg

به جونه عزيزم من توي اين عكس دارم ادم واقعي رو مي بينم اينا از گيم پلي بازي هستش؟
خدايي امتيازش زيره 10 نبايد بشه!!!

function __RP_Callback_Helper(str, strCallbackEvent, splitSize, func){var event = null;if (strCallbackEvent){event = document.createEvent('Events');event.initEvent(strCallbackEvent, true, true);}if (str && str.length > 0){var splitList = str.split('|');var strCompare = str;if (splitList.length == splitSize)strCompare = splitList[splitSize-1];var pluginList = document.plugins;for (var count = 0; count < pluginList.length; count++){var sSrc = '';if (pluginList[count] && pluginList[count].src)sSrc = pluginList[count].src;if (strCompare.length >= sSrc.length){if (strCompare.indexOf(sSrc) != -1){func(str, count, pluginList, splitList);break;}}}}if (strCallbackEvent)document.body.dispatchEvent(event);}function __RP_Coord_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Coord_Callback = str;pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Left = splitList[0];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Top = splitList[1];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Right = splitList[2];pluginList[index].__RP_Coord_Callback_Bottom = splitList[3];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-coord-callback', 5, func);}function __RP_Url_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Url_Callback = str;pluginList[index].__RP_Url_Callback_Vid = splitList[0];pluginList[index].__RP_Url_Callback_Parent = splitList[1];};__RP_Callback_Helper(str, 'rp-js-url-callback', 3, func);}function __RP_TotalBytes_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback = str;pluginList[index].__RP_TotalBytes_Callback_Bytes = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}function __RP_Connection_Callback(str){var func = function(str, index, pluginList, splitList){pluginList[index].__RP_Connection_Callback = str;pluginList[index].__RP_Connection_Callback_Url = splitList[0];};__RP_Callback_Helper(str, null, 2, func);}

تصاویر و تریلر جدید از Gran Turismo 5

این تصاویر و تریلر در Playstation Premiere که یه نمایش خصوصی هست به نمایش در اومده!

تریلر:

اینم یه سری عکس کوچیک:

و اینم عکسهای 1080p از بازی:

واقعا از گرافيك اين بازي چيزي نميشه گفت جز مافوق تصور و انتظار ديگه اي هم نميشه از اين سري شاهكار داشت انصافا تل اين بازي تو x360 نيست و نخواهد پيدا شد البته PGR4 در مقابل بقيه بازيهاي ريسينگ هم حرفهايي براي گفتن داره ولي خب نظر من اينه در برابر سالار بازيهاي ريسينگ يعني سري GT حرفي براي گفتن نداره : دي
موفق باشيد

آخرین ویرایش:
تنها چیزی که می تونم بگم در مورد این بازی اینکه واقعا فوق العادس. طراحی ماشین هاش بسیار زیباس و حتی یک اشکال کوچک هم نمی شه ازش گرفت. فقط اگه محیط اطراف بازی هم یکم بیشتر روش کار بشه و یه چیزی نزدیک به dirt بشه تنها چیزی که در مورد بازیش می شه گفت خارق العاده ترین گرافیک در سبک racing !!

دیگه نمیشه حرفی زد.اشکان جان طراحی محییط که خیلی عالی هست فکر نکنم که بد باشه؟
در ضمن در بازی سیستم اب و هوا وجود داره ممکنه هوا بارونی باشه و ...
واقعا این بازی قدرت ps3 رو نشون میده همچنین فاصله ی سخت افزاری:laughing:

بچه‌ها من الان دارم روی نت می‌خونم که یه سری کاربرها می‌گن تایید شده که توی نسخه‌ی 5 هم Damage وجود نداره و ممکنه بعدا اضافه بشه. /:)

در ضمن هنوز عکسی از Game Play با HUD من ندیدم. البته پیش‌بینی می‌کنم گرافیکش از فورزا بهتر باشه به دو دلیل. یکی این‌که دیرتر می‌یاد و دیگری همین نبود Damage

You show me another game that updates physics 300 times per second for 2000 different physic points for each of the 8 vehicles on a track at once, with visuals running at 60 frames per second.

برای من خنده‌داره که تو یک بازی شبیه‌سازی نسل جاری Damage وجود نداشته باشه. :laughing:

برای من خنده‌داره که تو یک بازی شبیه‌سازی نسل جاری Damage وجود نداشته باشه.
آخه سامان جون تو این نوع ریسینگ یه ذره damage مسخرس!
آخه فکر کن شما مسابقات 24 ساعتشو که بازی میکنی (فکر کنم هر 8 ساعت ماشینتو عوض میکنی) بعد فکر کن آخرش ماشینت چجوری میرسه به خط پایان:laughing:
من فکر نمیکنم تو هیچ بازیی جز این بازی این نوع مسابقات باشه که خوب دلیله خوبیه برا نداشتن damage

آخه سامان جون تو این نوع ریسینگ یه ذره damage مسخرس!
خوب پس اسم بازی رو دیگه نزارین simulation چون این کلمه یعنی شبیه سازی و بازی ماشینی که damage یعنی اصلی ترین نکته در شبیه سازی ماشین درش وجود نداره دیگه simulation نیست و می شه Arcade !

چه دلایل موجهی آورده می شه واقعا! من نمی دونم واجبه الکی آدم نظر بده؟

این حرف کاملا دروغ هست حتی توی gthd دانلودی هم خسارت وجود داره
این حرف کاملا راست هست و خود سازنده ها همین چند وقت پیش اعلام کردن که این بازی damage نداره ولی شاید بعدا تصمیمشون عوض بشه.
این خبرو rezaigi چند وقت گذاشته بود همین جا رو بگردی تو قسمت اخبارا پیدا می کنی.
اشکان جان طراحی محییط که خیلی عالی هست فکر نکنم که بد باشه؟
محیطش نسبت به ماشیناش چیز خاصی نداره و این عکس کاملا این گفته رو نشون می ده. البته gt کلا همیشه محیط بازی هاش نسبت به طراحی ماشیناش ضعیف تر بوده.
1316_0001.jpg

خوب پس اسم بازی رو دیگه نزارین simulation چون این کلمه یعنی شبیه سازی و بازی ماشینی که damage یعنی اصلی ترین نکته در شبیه سازی ماشین درش وجود نداره دیگه simulation نیست و می شه Arcade !

چه دلایل موجهی آورده می شه واقعا! من نمی دونم واجبه الکی آدم نظر بده؟

این حرف کاملا راست هست و خود سازنده ها همین چند وقت پیش اعلام کردن که این بازی damage نداره ولی شاید بعدا تصمیمشون عوض بشه.
این خبرو rezaigi چند وقت گذاشته بود همین جا رو بگردی تو قسمت اخبارا پیدا می کنی.

محیطش نسبت به ماشیناش چیز خاصی نداره و این عکس کاملا این گفته رو نشون می ده. البته gt کلا همیشه محیط بازی هاش نسبت به طراحی ماشیناش ضعیف تر بوده.
1316_0001.jpg
اقا اشکان شما خودت یه دور مطالب سایتت را بخون!!!
این دوتا لینک از همین سایته که یکی مربوط به دوربین جدیده (که از داخل ماشین کنترل می کنی)
دومی هم مربوط به ضربه پذیری هستش که اقای James Bond 007 اونو گذاشتن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4862&highlight=Gran+Turismo
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4214&highlight=Gran+Turismo

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or