تصاویر جدید از بازی Gran Turismo 5 Prologue

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اقا اشکان شما خودت یه دور مطالب سایتت را بخون!!!
این دوتا لینک از همین سایته که یکی مربوط به دوربین جدیده (که از داخل ماشین کنترل می کنی)
دومی هم مربوط به ضربه پذیری هستش که اقای James Bond 007 اونو گذاشتن.
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4862&highlight=Gran+Turismo
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=4214&highlight=Gran+Turismo
در مورد دوربین cockpit که درسته چند وقت پیش اعلام شده بود و بسیار هم برای بازی ای با این همه ماشین جالبه، بنده هم حرفی در این مورد نزدم.
در مورد damage هم این متنی که می زارم مال سایت cvg هست و تقریبا از آخرین مصاحبه های سازنده بازی هست و برای 15 روز پیشه:
Gran Turismo 5 could be delayed to late 2008
Monday 2-Jul-2007 11:28 AM Director Kaunori Yamauchi driving for perfection

The release of the highly-anticipated Gran Turismo 5 on PS3 could be pushed back as far as late 2008 says director Kaunori Yamauchi, who wants the game to be absolutely perfect before it's released.

Speaking with US-based Car and Drive magazine (via Gamers-Creed), Yamauchi touted spring 2008 as the earliest that the game could see release, but affirmed that Sony is more than willing to push that date back to the end of the year should his team need more time.

Yamauchi made reference to the cars as being one of the key time-consuming aspects of developing the game. It's taking 180 days for someone to build a car in the levels of detail required for GT5, as oppose to 30 days for GT3 and just one day for the original GT on PSone.

Crash damage has also once again been ruled out, Yamauchi saying that some companies don't want their cars smashed up in the game (despite damage featuring on the licensed cars of PGR, Forza and other games).

He also says adding the perfect damage system would mean changing the physics model of the game, and modelling each panel of every car separately, both normal and crumpled, with different lighting and shadows. Again, if other games can do it, why can't GT? They're not exactly short of time.

He did say, however, that crash damage could possibly be delivered as a post-release download, and that downloadable cars were a certainty.

Meanwhile, you'll have to make do with the minimalist offerings provided in GT HD for another year or more.​

آخرین ویرایش:
با سلام به همگی !

درود بر GT و همه GT بازان !

اولا امیدوارم مشکل پایین اومدن رزلوشن تو صحنه های شلوغ که تو نسخه قبل پیش میومد دیگه پیش نیاد ( اگه یادتون باشه وقتی صحنه شلوغ میشد لبه ها تقریبا تعطیل میشدند ! ) ولی خوب چیزی به نام ( افت فریم ) وجود نداشت خوشبختانه ... در مورد سیستم دمیج هم بگم واسه من که دوست دارم GT بازی کنم بنظرم اگه دمیج نباشه بهتره .. حالا دیگه به من مربوط نیست که میخواد جزوه Racing Simulation یا FPS Shooter قرارش بدن :) مهم اینکه GT باشه .. در ضمن به نظرم یه Ps3 همراه با یه GT واسه تغذیه گیمینگ یک انسان بالغ تا یک سال کافی باشه تازه زیادشم هست :)

سلام ...
اصلا نميتونم براي بازي كردنش صبر كنم. خوشحالم كه سوني بلاخره خيال همه مارو راحت كرد و ميتونيم انتخاب كنسول بعديمون را بنا به بازي هاي مورد علاقمون به راحتي انجام بديم.

سلام ...
اصلا نميتونم براي بازي كردنش صبر كنم. خوشحالم كه سوني بلاخره خيال همه مارو راحت كرد و ميتونيم انتخاب كنسول بعديمون را بنا به بازي هاي مورد علاقمون به راحتي انجام بديم.
باید حتمآ یه خبری از Gran Turismo بشه تا ما بتونیم آقا حامد رو زیارت کنیم !

در ضمن به نظرم یه Ps3 همراه با یه GT واسه تغذیه گیمینگ یک انسان بالغ تا یک سال کافی باشه تازه زیادشم هست :)
دقیقآ ! عظیم ترین بازی توی این سبک همین GT هست که از نظر اعتیادآور بودن هم سالار همه بازیهاس.

در ضمن هنوز عکسی از Game Play با HUD من ندیدم. البته پیش‌بینی می‌کنم گرافیکش از فورزا بهتر باشه به دو دلیل. یکی این‌که دیرتر می‌یاد و دیگری همین نبود Damage
سامان قبول دارم که نبود Damage توی یه بازی نسل بعد زیاد جالب نیست ولی از نظر گرافیک همون GT HD که قبل از Forza 2 اومد هم فکر کنم بهتر از Forza باشه. البته چون بازی نکردمش نمیتونم دقیق نظر بدم ولی توی گیم پلی هایی که دیدم این طوری بود.

ما همچنان در حسرت دیدن یک عکس از گیم پلی و با Hud که دقیقا گرافیک این عکسها رو داشته باشه هستیم :-"
البته در مورد Gt4 هم در همین حسرت بودیم ولی چنین عکسی رو متاسفانه ندیدیم !

ما همچنان در حسرت دیدن یک عکس از گیم پلی و با Hud که دقیقا گرافیک این عکسها رو داشته باشه هستیم :-"
البته در مورد Gt4 هم در همین حسرت بودیم ولی چنین عکسی رو متاسفانه ندیدیم !
خب بهزاد گیم پلی های GT HD که دسامبر پارسال اومده هست دیگه ! برو اونا رو ببین و خودت ببر بالاتر !!

آخه سامان جون تو این نوع ریسینگ یه ذره damage مسخرس!
آخه فکر کن شما مسابقات 24 ساعتشو که بازی میکنی (فکر کنم هر 8 ساعت ماشینتو عوض میکنی) بعد فکر کن آخرش ماشینت چجوری میرسه به خط پایان
من فکر نمیکنم تو هیچ بازیی جز این بازی این نوع مسابقات باشه که خوب دلیله خوبیه برا نداشتن damage

اشکان جوابتو داد.
این بازی اگه اسمش نبود شبیه‌ساز من اعتراضی نداشتم.
شاید GT5 بهترین گرافیکو در بین بازی‌های Racing داشته باشه. (که البته هنوز در حد احتماله و باید گرافیک داخل بازیو دید.) اما با نداشتن Damage، هم‌چنان GTR و Forza بهترین شبیه‌ساز‌های تاریخ خواهند بود.
شب‌بخیر پُلی‌فونی!

جناب master_behi آخه عکس های به این بزرگی رو همینطوری می زارن تو تاپیک؟ من که adsl دارم یک ساعت طول کشید تا صفحه لود شه با dial-up فکر کنم اصلا لود نشه!
عکس های بزرگ رو فقط به صورت thumbnail می زارن.

من پست های شما رو پاک کردم چون خیلی حجم تاپیک رو برده بود بالا. اگر خواستید دوباره بزارید حتما عکس ها رو به حالت thumbnail در بیارید.

همينطور كه بهزاد هم گفت منم تا حالا از گيم پلي بازي عكس نديدم كه بتونم مقايسه كنم با اين عكسها .
اگه كسي ميتونه يه عكس از گيم پلي بازي بذاره من كه تا حالا نديدم و حوصله ندارم بگردم .

چندتا عکس جدید دیدم بااجازه از اقا امین عزیز گفتم بزارم
واقعا گرافیکش حرف نداره دست هر چی بازی ریسینگ رو از پشت بسته
طراحی مشین ها یه چیزی فراتر از تصوره

به سفارش اشکان عزیز به صورت تامب عکسا رو گزاشتم ولی مجبور شدم یکم کیفیتشو کم کنم

دوستانی که منتظر عکس با hud یا اضافه شدن damage هستن همچنان منتظر بمانند، در نهایت این ماییم که بازیش میکنیم و لذت میبریم :)
البته خداوند منتظران را دوست دارد :laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or