تصاویر جدید از بازی Gears of War 2

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Buyma

Your Onestop Merchshop
کاربر سایت
gears_of_war_2_33.jpg
gears_of_war_2_32.jpg
gears_of_war_2_30.jpg
gears_of_war_2_27.jpg
gears_of_war_2_26.jpg
gears_of_war_2_24.jpg
gears_of_war_2_20.jpg
gears_of_war_2_17.jpg
gears_of_war_2_14.jpg
gears_of_war_2_9.jpg
gears_of_war_2_8.jpg
gears_of_war_2_6.jpg

تصاویر بيشتر

من خودم نمیدونم چجوری بايد تا November صبر کنم :confused::confused:
:love: واقعا این بازی يک شاهکار هست :love:

این بازی منو داره میکشه با این گرافیکش
بازم میگم این بازی بهترین بازی سال 2008 میشه
نمیدونم چطوری باید تا Nov 7 صبر کنم:love:

ببخشيد تصاوير را دوباره گذاشتم اخه افتاد اخر صفحه :

baby::baby::baby::praying:
تصاوير جديد از بازي :
از همين تريلري كه زير گذاشتم كه حتما اين تريلر را ببينيد .
http://www.gamersyde.com/news_6863_en.html
فقط ببينيد polygon و aa يعني چي . جو و گرافيك بازي منو كشت . گيم پلي هم كه ديگه نياز به تعريف نداره .
تصاوير:

گرافيك كه خيلي تغير كرده . ادم دهنش باز ميمونه دوس داره همينجور نگاه كنه. :eek:
از فرج جان هم به خاطر تصاوير ممنون.

فرخ این تریلرش با کیفیت HD یه , یا همونه که از رو پرده ضبط شده . اگه اونه بگو دانلود نکنیم چون با کیفیت Cam دارمش .

بابت عکسها ممنونم:love:
واقعا گرافیک چشمنوازه بااین تفاوت که برخلاف قسمت قبل که70%بازی توفضای تاریک بود این بارتو روزهم میتونیم بازی کنیم من واقعا منتظراین بازی هستم معرکه هست

اون ویدئویی که این دوستمون آقای فرخ لینکشو گذاشته Direct feed هست و از marketplace خود مایکروسافت دانلود شده من 720p رو دانلود کردم نمیدونم چی بگم ولی واقعا یکی از بالاترین گرافیکهایی هست که تا الان روی کنسولهای این نسل دیدم زمین تا آسمون با اون تصاویری که از مولتی پلیر بازی پخش شده بود متفاوت هست.من واقعا نمی تونم فعلا یه بازی رو با تو این سبک با گرافیک بالاتر از این تصور کنم GeOW1 واقعا از نظر هنری کمی ضعف داشت ولی این نسخه تو این ضمینه خیلی پیشرفت کرده.فقط امید وارم به اون وعده هاشون در مورد محیط تخریب پذیر و افکت آب هم عمل کنن اگر اون چیزایی که توی اون tech demo نشون دادن با این گرافیک عملی کنن دیگه نمیشه هیچ حرفی زد.

Last edited by a moderator:
فرخ این تریلرش با کیفیت HD یه , یا همونه که از رو پرده ضبط شده . اگه اونه بگو دانلود نکنیم چون با کیفیت Cam دارمش .

از تصاویرش کاملا مشخصه که hd و پرده نیست . حتما دانلود کن ببین . بدون اغراق میگم گرافیکش اونوقدر زیاده که تا این لحظه رقیب نداره .بدجوری و همه رقمه خفنه !

خدمت بعضی دوستان عرض کنم گرافیک بازی عالی کار شده بسیار عالی نیست اما من این گرافیک را در سطح توقعات قبول دارم . اینجا هم کسی نیمده بگه گرافیک بازی رو دست نداره و بازی نمیتونه رو دستش بزنه گفتند عالیه پس انقدر از روی فکر و خیال حرف نزنید .
نواقص زیادی دارد که حتما حل میشود و مشکلی باقی نمیگزارد

البته میثم و لری که همیشه دنبال مقایسه و کل کل بوده . ( لطفا پست منم نقل نکن که یک کلمه جواب نمیدم ) همین جملات را میگین بعضیها تحریک میشن اگه فقط در چارچوب خود بازی حرف بزنید و اسم بازی دیگری نیارین مشکلی پیش نمیاد .( میثم و لری برادرانه گفتم یک وقت فکر نکنی از روی عصبانیت این حرف و زدم . سکوت کنی معلومه نشانه چیه حرف پشت حرف کل کله بعدش اخطار ول کن)

نظر همه محترم تاپیکها بیشتر سعی شود نظر مثبت دهید تا بزنید تو سرش اگه میخواین بزنین تو سر یک بازی تو آن تاپیک پست ندین نشانه اینکه خوشتون نیمده . پس چون منم از این بازی متنفرم اصلا وقتمو نمیزارم پست بدم و این گواه به همه چیز میشه دیگه چرا میاین میزنین تو سر بازیها لطفا تکرار نشود . ( موفق باشید )

آخرین ویرایش:
مدیران با عرض معذرت مشکل حل شد .
gears شماره اولش زیاد جالب نبود ( اما تو غالب سلیقه خودم ) اما گفتم از غالب خودم بیام بیرون و بازی بکنم دیدم نه بازی است که میتونه میلیونها دوستدار داشته باشه .
با یک نگاه آدم فکر میکنه گرافیک تغییری نداشته اما اگه کمی توجه کنید میبینید بهتر شده و پیشرفت هم خواهد کرد . لبه ها کمی مشکل دارن و بعضی جاها تار بوده اما این یک مشکل نیست چون ظرف مدت کمی حل خواهد شد . ( به امید اینکه از این بازی مانند شماره اول لذت ببرین ) ;)

اين بازي در يك كلمه فوق العاده است و يه سر و كردن از همه ي بازيهاي ديكه بالاتره
اين تار بودن هم مربوط به عكسهاي كه ار اون تريلر e3 هست خواهشا اكه ميخوايد نظر بديد اول اون تريلر رو ببينيد روي hd‏ بعد بيايد بكيد كه فلان جيز تار هست و اين بازي بر از اشكاله!

گرافيك خيلي بهتر شده نور پردازي هم كه ديگه حرف نداره.
عجب چيزي بشه لايوش.از همين الان رقيب ميتلبيم:-":baby::flexion:
ولي اگه چندتا ماشينم هم واسه لايوش ميزاشتن عالي ميشد.
چه حالي ميده با ماشين بيفتي دنبال ملت:gunner:

دوستان تو اون لينكي كه آقا فرخ گذاشته بودند در قسمت نظراتش ملت مطالب جالبي نوشته بودند كه بد نيست شما هم بدانيد:
When you down the characters in gow2 they do bleed and leave a blood trail as they crawl away, also some of the gaming sites mentioned that when marcus get shot he bleeds also and if he's leaning against the wall he leaves blood on the wall when he moves off
معني: وقتي شما تو بازي يك لوكاست رو زخمي مي كنيد و رو زمين ميوفته، خون ريزي مي كنه و وقتي خودشو به كناري مي كشه خطي از خون روي زمين به جا ميزاره. همچنين بعضي از سايت هاي Gaming هم به اين نكته اشاره كردند كه خود ماركوس هم وقتي تير ميخوره خون ريزي مي كنه و اگه در همون حالت پشت يه ديوار cover بگيره اثر خونش رو ديوار باقي مي مونه.
cool :cool:

واقعا این بازی حرف نداره:love:
این بازی در همون شماره قبلی حرف نداشت و برای همیشه هم بهترین بازی میمونه:love:
دوستان اگه میتونید تمامیه گیم پلی ها و ترایلر هارو با کیفیت HD 720p بزارید تا هم من استفاده کنم هم دوستان:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or