تصاویر جدید از بازی مبارزه در خلیج عدن

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ps vita

کاربر سایت
استودیوی آمیتیس بازی رایان به تازگی تصاویر جدیدی از بازی مبارزه در خلیج عدن را منتشر کرده است.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

5.jpg

منیع

موافقم ما یه نسل تو گیم عقبیم
ولی خب نگاه کن اون 3 COD داده تا این شده اما این بازی بدبخت چی؟

خب آره دیگه این بد بختا حمایت نمیشن نه مالی نه تبلیغاتی چیزی هر چند سال یکبار یکبازی درست میکنن. خب اینجوری هیچ وقت به هیجا نمیرسیم. تازه اگه 6 7 سال دیگه بتونن یک بازی مثل bf3 بسازند حالا از هر نظر اون زمان بازیها انقدر پیشرفت کردند چه از نظر گرافیکی چه از نظر گیم پلی که باز قضیه همین میشه (یه سایتی خوندم (هر چند این خبر یک شایعه هست!) که بتلفیلد 5 قرار ه از Google Glasses استفاده کنه دستوراتو از رو صدای ما اجرا میکنه! خب ببینید اونا کجا و ما کجا! ) یعنی در مقابل اونا بازی های ایرانی حرفی برای گفتن نداره نمیخوام آیه یاس بخونم ولی ما همیشه یک نسل عقبم هستیم حالا چه 6 سال دیگه چه 20 سال دیگه! ولی باز هم اگه بازی ای واقعا خوب باشه کار به گرافیک و مقایسه باب ازیهای دیگه ندارم .من حمایتش میکنم.

آخرین ویرایش:
الان سرعت پیشرفت عالیه.
چند وقت دیگه هم موتور بازی خاک که اسمش موتور پرشین هست قراره منتشر بشه اونموقع همه از کدهاش یاد می گیرند و انجینا بیشتر میشند و سرعت پیشرفت خیلی بیشتر می شه.

خب آره دیگه این بد بختا حمایت نمیشن نه مالی نه تبلیغاتی چیزی هر چند سال یکبار یکبازی درست میکنن. خب اینجوری هیچ وقت به هیجا نمیرسیم. تازه اگه 6 7 سال دیگه بتونن یک بازی مثل bf3 بسازند حالا از هر نظر اون زمان بازیها انقدر پیشرفت کردند چه از نظر گرافیکی چه از نظر گیم پلی که باز قضیه همین میشه (یه سایتی خوندم (هر چند این خبر یک شایعه هست!) که بتلفیلد 5 قرار ه از Google Glasses استفاده کنه دستوراتو از رو صدای ما اجرا میکنه! خب ببینید اونا کجا و ما کجا! ) یعنی در مقابل اونا بازی های ایرانی حرفی برای گفتن نداره نمیخوام آیه یاس بخونم ولی ما همیشه یک نسل عقبم هستیم حالا چه 6 سال دیگه چه 20 سال دیگه! ولی باز هم اگه بازی ای واقعا خوب باشه کار به گرافیک و مقایسه باب ازیهای دیگه ندارم .من حمایتش میکنم.
حرفت رو قبول دارم تا وقتی دست و حسابی حمایت نشن آره همیشه همینن . ولی خوشبختانه این صنعت داره تو ایران پیشرفت می کنه ولی خب اونا چندین سال زود تر شروع کردن دیگه ولی نمی شه حالا دست رودست بذاریم که

بعضی از دوستان همچین میگن UNITY , UDK انگار این دوتا موتور هم رده ی Unreal و CE اند!
با این امکانات ترکوندن! والسلام.

غربیا که این همه مدته تو این کارن هنوزم که هنوزه خیلیاشون انجین اختصاصی ندارن!(اصلا می دونید انجین نویسی یعنی چی؟)
درضمن با اینکه کشور ما همش 4-5 سال یا کمتره که به طور حرفه ای شروع کرده اولین انجین اختصاصیش نوشته شده! انجین بازی خاک!
اصلا دوست ندارم با یکی اینطوری حرف بزنم ولی وقتی می بینم یکی به قول دوست خوبمون بیرون گود نشسته و میگه اگه عرضه دارن فلان کنن فلان کنن خیلی ناراحت میشم!

تو میدونی یعنی چی!!;)بسه!!!!
در ضمن الان نزدیک به 8 ساله که دارن بازی میسازن هنوز اول خطن!!
مطمئن باش اونم اگه خودشون نوشته باشن که بنظرم بعیده از ایرانی جماعت(برمیدارن یکمی یه انجینی رو دستکاری میکنن میگن خودمون نوشتیم)
توی همه کاری ایرانی جماعت همین جوریه;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or