دوستان یه سوال
تا کی ما باید بگیم برای شروع خوبه و این اولش هست و از این حرفا؟![]()
با این امکانات خیلی خوب دارن می سازنش امیدوارم همیشه پیشرفت داشته باشن .
نمیخوام بگم که بازیهای ایرانی خیلی خوبن و حمایت و از این دست حرفها ولیپ نه پ میخوای با انجین های مثل UDK و Unity اینم درست نکنن
من یکبار بازی ایرانی (گرشاسب خریدم برای هفت پشتم بس بود)دیگه طرف اشغال هایی که اینا درست میکنن نمیرم که همشون پر از باگ و داستان های مضحک و ....(دقیقا مثل سینمای هند میمونه در برابر هالیوود کار های ینا)
اگه عرضه دارن انجین بنویسن!!!!
غربیا که این همه مدته تو این کارن هنوزم که هنوزه خیلیاشون انجین اختصاصی ندارن!(اصلا می دونید انجین نویسی یعنی چی؟)اگه عرضه دارن انجین بنویسن!!!!
بعضی از دوستان همچین میگن UNITY , UDK انگار این دوتا موتور هم رده ی Unreal و CE اند!
با این امکانات ترکوندن! والسلام.
غربیا که این همه مدته تو این کارن هنوزم که هنوزه خیلیاشون انجین اختصاصی ندارن!(اصلا می دونید انجین نویسی یعنی چی؟)
درضمن با اینکه کشور ما همش 4-5 سال یا کمتره که به طور حرفه ای شروع کرده اولین انجین اختصاصیش نوشته شده! انجین بازی خاک!
اصلا دوست ندارم با یکی اینطوری حرف بزنم ولی وقتی می بینم یکی به قول دوست خوبمون بیرون گود نشسته و میگه اگه عرضه دارن فلان کنن فلان کنن خیلی ناراجت میشم!
موافقم ما یه نسل تو گیم عقبیمکارشون قابل تحسین هست ولی کلا هنوز نزدیک به یک نسل عقبیم از بقیه!
این Cod 3 هست که سال 2006 عرضه شد!
