تصاویر جدید از بازی مبارزه در خلیج عدن

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ps vita

کاربر سایت
استودیوی آمیتیس بازی رایان به تازگی تصاویر جدیدی از بازی مبارزه در خلیج عدن را منتشر کرده است.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

5.jpg

منیع

گرافیک بازی بد نیست اگر افت فریم نداشته باشه مثل میرمهنا خوب میشه. در هر صورت من از تمام بازی های ایرانی حمایت میکنم و هر چی باشه میخرمش. حمایت از بازی سازای ایرانی یه وظیفه ست.

آهاا آقایونی که روزی ۱۰۰ تومن پول بازی میدید ولی زورتون میاد ۵ تومن به بازی ایرانی بدید. با ششمام:d

شما ها هم دلتون رو به گرافیک بازی خوش کردید این روزا با وجود موتور های Unity و UDK و SDK بازی با گرافیک پایین حداقل تو ایرن نخواهیم دید.
ولی اگه بخواد مثل میرمهنا 1-2 ساعت گیم پلی داشته باشه و هوش مصنوعی در حد جلبک در بازی استفاده شده باشه و از صداهای بازیای دیگه کپی برداری شده باشه اونوقت شما ها این حرفا رو دوباره در مورد این بازی می زنید.همه چیز که گرافیک نیست اونم چه گرافکی ، گرافیکی که مفتی به دست اومده درضمن در زمینه گرافیک باگ ها رو فراموش نکنید.
من قصد کوبوندن بازی رو ندارم اما می دونم که از این مشکلات به هر حال شامل حال این بازی میشه ولی با این حال ازش حمایت می کنم دوباره هم می گم من قصد کوبوندن بازی رو ندارم.

دوستان یه سوال
تا کی ما باید بگیم برای شروع خوبه و این اولش هست و از این حرفا؟ :-/

این بحث دیگه خیلی قدیمی شده به قول فردین کدوم دانشگاه یا محلی انجین های روز دنیا رو تو ایران آموزش میدن یا جزوی از course دانشگاه هست که باید پاس کرد..؟؟؟این دوستانی که میگن هنوز زوده یا هر چیزه دیگه ای اگر خود کوجیما یا دیوید جف یا دیوید کیج هم بیاد ایران تو یکی ا استدیو ها کار کنن بازی بسازن میگن نه نه هنوز زوده...!!

با این امکانات خیلی خوب دارن می سازنش امیدوارم همیشه پیشرفت داشته باشن .

پ نه پ میخوای با انجین های مثل UDK و Unity اینم درست نکنن
من یکبار بازی ایرانی (گرشاسب خریدم برای هفت پشتم بس بود)دیگه طرف اشغال هایی که اینا درست میکنن نمیرم که همشون پر از باگ و داستان های مضحک و ....(دقیقا مثل سینمای هند میمونه در برابر هالیوود کار های ینا)
اگه عرضه دارن انجین بنویسن!!!!

دمشون گرم
این سطح خیلی خوبیه باسه کشوری که تازه شروع کرده
من خودم تهیه میکنمش
البته احتمالش زیاده که از نسخه های غیر ایرانی مثل stalker و battle field طراحی ها و ... شونو برداشته باشن و تغییر داده باشن ولی بازم خوبه ما اصلا انتظار همچین چیزی رو نداریم

پ نه پ میخوای با انجین های مثل UDK و Unity اینم درست نکنن
من یکبار بازی ایرانی (گرشاسب خریدم برای هفت پشتم بس بود)دیگه طرف اشغال هایی که اینا درست میکنن نمیرم که همشون پر از باگ و داستان های مضحک و ....(دقیقا مثل سینمای هند میمونه در برابر هالیوود کار های ینا)
نمیخوام بگم که بازیهای ایرانی خیلی خوبن و حمایت و از این دست حرفها ولی

همین آشغال که به عنوان اولین تجربه های ساخت بازی ایناس نمره هایی در سطح بازیایی گرفته که اون شرکتها بسیار بیشتر تجربه ساخت بازی داشتن "باگ هم تو همه بازیا هست حتی بسیار مسخره تر"

شما هم بیرون گود نشستی میگی لنگش کن خیلی از شرکتهای بزرگ توان نوشتن انجین رو ندارن و از شرکتهای دیگه لیسانس انجینشون رو میگرن چه برسه به اینا بعضیا هم یه تغییرات کوچیک تو انجین منسوخ یه شرکت دیگه میدن به عنوان انجین خودشون "infinity ward engine"

بعضی از دوستان همچین میگن UNITY , UDK انگار این دوتا موتور هم رده ی Unreal و CE اند!
با این امکانات ترکوندن! والسلام.
غربیا که این همه مدته تو این کارن هنوزم که هنوزه خیلیاشون انجین اختصاصی ندارن!(اصلا می دونید انجین نویسی یعنی چی؟)
درضمن با اینکه کشور ما همش 4-5 سال یا کمتره که به طور حرفه ای شروع کرده اولین انجین اختصاصیش نوشته شده! انجین بازی خاک!
اصلا دوست ندارم با یکی اینطوری حرف بزنم ولی وقتی می بینم یکی به قول دوست خوبمون بیرون گود نشسته و میگه اگه عرضه دارن فلان کنن فلان کنن خیلی ناراحت میشم!

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان همچین میگن UNITY , UDK انگار این دوتا موتور هم رده ی Unreal و CE اند!
با این امکانات ترکوندن! والسلام.

غربیا که این همه مدته تو این کارن هنوزم که هنوزه خیلیاشون انجین اختصاصی ندارن!(اصلا می دونید انجین نویسی یعنی چی؟)
درضمن با اینکه کشور ما همش 4-5 سال یا کمتره که به طور حرفه ای شروع کرده اولین انجین اختصاصیش نوشته شده! انجین بازی خاک!
اصلا دوست ندارم با یکی اینطوری حرف بزنم ولی وقتی می بینم یکی به قول دوست خوبمون بیرون گود نشسته و میگه اگه عرضه دارن فلان کنن فلان کنن خیلی ناراجت میشم!

آقا جون تا صبح برا اینا صحبت کنی آخرش میگن بازی ایرانی آشغاله و...
فکر میکنند بازی سازی آسونه برا خودشون دستور می دن
می دونم بازی در حد بازی های بزرگ نیست ولی همین که پیشرفت کردن دمشون گرم ایشالا با حمایت ما بازم پیشرفت می کنند

سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که انجینش بازم دزدی هست؟
با وجود انجین های کار سختی نیس بازی با گرافیک بالا بسازی
مهم گیم پلی هس
hour of victory هم گرافیکش شاخ بود.....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or