تصاویر جدید از بازی مبارزه در خلیج عدن

• Thread starter Thread starter ps vita
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

ps vita

کاربر سایت
استودیوی آمیتیس بازی رایان به تازگی تصاویر جدیدی از بازی مبارزه در خلیج عدن را منتشر کرده است.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

5.jpg

منیع

دوست من اینا از جاهایی حمایت میشن که اصلا استقبال من وشمای گیمر براشون مهم نیست اینا فقط دارن یه چیزی میسازن تو این همایشهای چرتو پرتشون مثلا یه بازیه ارزشی:-& داشته باشن
این بازی بودجه اش توسط ارتش تامین میشه ربطی به ارزش و اینا نداره
بازیشم در مورد یه عده از کوماندوهای ارتش که حمله میکنن به سومالی که یه گوشمالی به این سیاه ها بدن.

شما هایی که دارید مسخره میکنید ..... این گرافیک COD در سال 2005 هست چیزی که 5 سال قبل وقتی گرافیکش دیده بودید قیافتون اینجوری بود =p~

cod2.jpg

3876451.jpg

171035d1295217538-top-5-ww2-pc-games-medalofhonor_790screen003.jpg

گیم پلیش که تقلیدیه
دقیقا تقلیدی از Bf3 بود.
تقلید کار بدیه؟!:دی تازه دارن Start میزنن چه انتظاری دارین واقعا؟! مصاحبه با سازنده رو اگر لطف کنید دانلود کنید! میگه هم از Cod تقلید کردیم هم از بتل!
تازه قرار آنلاین هم داشته باشه...واقعا عالیه!

شما هایی که دارید مسخره میکنید ..... این گرافیک COD در سال 2005 هست چیزی که 5 سال قبل وقتی گرافیکش دیده بودید قیافتون اینجوری بود =p~

cod2.jpg

3876451.jpg

171035d1295217538-top-5-ww2-pc-games-medalofhonor_790screen003.jpg
خوبه خودتم داری میگی 5 سال پیش! توی 5 سال دنیا کلا عوض میشه!
اون تصویر دومیه بازی منو یاد farcry 2 انداخت!

آخرین ویرایش:
قطعا خواهم خرید و تحسینشون می کنم ...
این عکساش که حرف نداره ...
تقلید هم کرده باشن هیچ مشکلی نداره ... باید قدم به قدم بریم جلو و قطعا این گام مثبتی است برای صنعت گیم ما ..
فقط خدا کنه ... خدا کنه همینقدر که رو گرافیک کار کردن رو داستان بازی هم کار کنند و یه روند منطقی با داستان خوب و شخصیت های عالی تحویلمون بدن ... نشه باز میرمهنا ببینیم!
ولی به این عنوان امیدوارم ...
منتظر هم این بازیم و هم گرشاسب ...

قطعا خواهم خرید و تحسینشون می کنم ...
این عکساش که حرف نداره ...
تقلید هم کرده باشن هیچ مشکلی نداره ... باید قدم به قدم بریم جلو و قطعا این گام مثبتی است برای صنعت گیم ما ..
فقط خدا کنه ... خدا کنه همینقدر که رو گرافیک کار کردن رو داستان بازی هم کار کنند و یه روند منطقی با داستان خوب و شخصیت های عالی تحویلمون بدن ... نشه باز میرمهنا ببینیم!
ولی به این عنوان امیدوارم ...
منتظر هم این بازیم و هم گرشاسب ...

:thanks::thanks::thanks:
به شدت تایید می کنم

به شخصه از پیشرفت بازی های ایرانی خوشحال میشم
شاید من معدود کسانی باشم که لطف علی شاه ( یا فتح علی شاه یادم نیست ) و پویا و خپل ( اینو نشنیده بگیرید ) و گرشاسپ و نادر شاه و ... را خریدم واسه اینکه کمی بهشون کمک کرده باشم.
اما یکی از مشکلات اساسی شون داستان های مضحک و مزخرف بازی هاست
جنگ در مقابل اسرائیل و برای لبنان و فلسطین و مبارزه با امریکا و... هیچ کدام برای باری گیمر های ایرانی جذاب نیست
حالا امیدوارم این بازی خوب باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or