1- من از شما سوال میکنم که از کجا مطمئن هستید که این عکس ها و تصاویر بروی pc نیست؟؟
از اونجایی که نمیشه گفت روی کدوم پلتفرمه ! و از انوجایی که کارمک بارها و بارها گفته کیفت گرافیکی تمام پلتفرمها یکی خواهد بود .
2- یکی از دوستان گفته قدرت یه 360 برابر 8800gtx هست !!! باید به عرض ایشون برسونم که این کارت 3 برابر xenos قدرت داره نمیدونم شما چه طورمی گید که این دو. با هم برابر هستن!
اولا دوستمون نگفتن که قدرتش با 8800 یکی هست . گفت دیگه بخوان از 8800 نمیتونن قویتر باشن . این خیلی واضحه معنیش که علی چی گفت .
ودوما در اینده نزدیک این موضوع برای شما هممشخص میشه که شاید قدرت بیشتری هم از کنسول کشید بیرون .
اگر این بازی برای قدرت 8800 بهینه میشد که شما کنسولی ها باید ..........
اره دیگه یکی از مشکلات pc همینه هیچ وقت از قدرت نهایی gpu استفاده نمیشه و همینطوری نصف راهه ولش میکنن و اونوقته که مکنه gpu کنسول که از نهایت قدرتش استفاده میشه از یه 8800 هم خوب عمل کنه .
باز اگر میگفتی کل قدرت PS3 یه چیزی تازه اونم کل قدرت PS3 که اصلا نمیشه عملیش کرد
به به مثل اینکه ps3 فن هستی:laughing:
3- در نسل قبل هم بعد از عرضه ی بازیه d00m3 که شما به موتور اون ایمان دارید بازیه fear اومد
که دیدیم موتوربازی بسیار قوی تر بود و بازی از افکت هایی استفاده میکرد که خود کارمک هم توش مونده بود
وای چه شگفت انگیز !:laughing:
fear کی اومد ؟! و doom3 مال کی بود
doom3 مال 2004 بود یادت میاد ؟:laughing:
هرچند که باز گرافیک doom3 از خیلی جهات بهتر از fear بود .
که دیگه حوصله ندارم بیام یه بازی 2004 را براتون تعریف کنم .
4- گرافیک این بازی چیزی فرا تر از قدرت سخت افزاریه کنسولها نیست که شما ها تعجب کردی

تو را خدا یکم برو این حرفت رو تو فروم های معتبر خارجی بگو ببین چی میگن برات ؟
البته درسته این بازی برای کنسولها میاد ولی حرف تو یه چیز بود میخوای گرافیک بازی را زیر سوال ببری :laughing:
حالا مطمئن هم هست
ناسلامتی قدرت gpu کنسولها در حد یک 7800gtx هست
:laughing::laughing:
برو gears of war همون یکش را تو 7800gtx ببین کیفت 360 را میگیری .
حالا شماره دومش را هم که فکر کنم هنگ میکنه کلا .
5- یرلی در مصاحبه هایش اشاره کرده بود که به علت رم کم کنسول ها این بازی برای کنسول ها نمیاد و اگر دقت کنید این موضوع درسته محیط های باز و بزرگ بازی کرایسیس این امر رو موجب میشه
مثلا الان farcry2 چطور میخواد بیاد روی کنسولها
که فضاهاش هم بزرگ هستند .
اهان نه مثل اینکه اینبار موتور دنیا و ubisoft پشته کاره . فکر کنم بازم ضعف یرلی و موتورش اینجا مشخص میشه .
بازیهای دیگه هم این قبیل هستند . Assassins Greed محیط کاملا باز و بزرگی داشت .
یا Oblivion و یا Warhound و یا چرا دور بریم خود rage نمونه بارزش !
این پچ هایی که گفتید اتفاقا نشون دهنده ی تدبیر خوب سازنده هاست بازی این قدر فوق العاده بود که pc هم نمیتونست اجراش کنه و سازنده ها با پچ ها این مشکل رو برطرف کردن
ببینم
واقعا یکی از حسن های بازی بود :laughing:
ادم چرا بخواد این همه روی حرف خودش پا فشاری کنه؟!
یعنی شما ها بیشتر از یرلی در مورد بازی سازی بارتونه !!!! با با بیخیال شما ها یه کد نویسیه ساده هم بلد نیستید بعد میاید و سوات یرلی رو می برید زیر سوال!!!!!!!!!!!!!
یرلی موتور بلده بسازه ولی هیچ وقت موتورش بهینه نبوده و کارایی خوبی نداشته .
نمونش که علی جان بالا گفت که وقتی CRYENGINE1 اومد هیچ شرکت بازی نتونست با خرید موترش یه بازی بهتر از FARCRY بده بیرون و حتی نصف گرافیکش هم نتونستن خلق کنن .
در حالی اینکه IDTECH4 و source engine بودن که کارایی خیلی خوبی روی سیستم داشتند و گرافیک doom3 هم که سروری میکرد این وسط و............
6- من نمیگم که بازی از لخاظ گرافیکی کمتر از crysis هست همون طور که در پست های قبلی هم گفتم این بازی فرق چندانی با crysis نداره منظورم اینه که بازی از گرافیک زیادی برخورداره ولی تفاوت اون چندان هم محسوس نیست
همینجاست که میگن کمی چشم بصیرت لازمه امیدوار بودم که با گذاشتن اون عکسها کمی قبول کرده باشی که نشدی !
هر وقت تونست کرایسیس روی کارکتر و محیط با چنین جزئیات مثل rage رقابت کرد اونوقت بیا حرفت را تکرار کن با چنین انمیشن و فزیک قانونمند و تکسچر بیبشمار . که ماشلا هیچ کدوم از اینها را نمیبینی و توضیحات ادم که برات میده حواله هوا میشه دیگه همینی که هستی .
7- موتور UE3 که از رده خارجه شما چه جور این موتوررو با IT5 , CE2 مقایسه کردی ؟؟
:laughing: اره به همین خاطره موتورش اینهمه خریدار داره و هنوز داره فروش میره .
شما اپدیت جدید موتور را نگاه کنی که با gears of war2 چیکار کردهPerformance بازی را نگاه کنی .
با محیط فوق العاده با جو گیرا که crysis اینها را هم تو خوابش ندیده بود . که همین عامل هم باعث شد Ign بهترین گرافیک نمایشگاه e32008 را خطاب کنه . ظاهرا شما دوست نداری چیزهایی که به ضرر خودته ببینی .
8-باز هم میگم اگر کرایسیس برای کنسول ها نیومد تنها برای رم کم دستگاه هست نه قدرت کاریه سوات یرلی چون بازی در محیط های وسیع اجرا میشه
برات بالا مثال زدم و این دقیقا مربوط به ضعف یرلی هست به صورت تابلو که همینو روی pc هم نتونست عملی کنه .
اگر قرار این بازی برای کنسول ها بیاد چون بازی در محیط های بسته اجرا میشه و تنها در برخی جا ها هست که دارای مراحل باز هست پس قدرت سوات یرلی و تیمش رو زیر سوال نبرید
بازی که در حد تریلر برات نشون داده شده خیلی راحت نتیجه گرفتی که تو محیط های بسته اتفاق می افته :laughing::laughing:
که دقیقا داری برعکس میگی این بازی از تریلرش مشخصه که در محیط های باز اتفاق می افته اونم خیلی باز ! فکر کنم ماشین سواری هم و مسابقات تو محیط بسته انجام میشه :laughing:
نمونه محیط که تو صفحه قبل برات گذاشتم که ظاهرا باز ندیدی یا که.........
مشخصه که نه تریلر بازی را عمرا دیدی یعنی شرط میبندم و اطلاع هم از یه بازی نداری نیای چیزی بگی از بازی .
ولی یه نمونه دیگه :
من نمیدون با CRYENGINE2 هم میشه ریسینگ ساخت :laughing::laughing:
حالا جزئیات کار بماند .
من میدونم شما ها از چی خوش حالید چون این بازی با این گرافیک قرار ه برای کنسول ها بیاد ولی غافل از اینکه چون محیط ها کوچک هستن این کار شدنیه
غافل از اینکه شما حتی نمیدونی محیط بازی چقدره اندازش !
چون همون کراسیس تو محیطهای کوچیک هم جزئیاتش در حد و اندازه های RAGE نیست .
یک مورد دیگه هم اینه که هر موتوری برای یک چیز ساخته میشه موتور CE2 برای ساخت محیط های باز و بزرگ ساخته شد و برای همین با کنسول ها به مشکل میخورد ته من این قدر به تیم یرلی ایمان دارم که میدونم اگر یرلی میخواست میتونست CRYSIS رو برای کنسول ها با گرافیک کمتر بسازه
نمونه ی قدرت یرلی هم در بازی FAR CRY بود که نسخه ی XBOX با موتور CE1 ساخته شد و در اون زمان فک همه چسبید روی زمین درسته یا نه؟؟؟ پس موتور بازی ایرادی نداره
شما ها م از این بازی استفاده کنید تا بگید یرلی و کرایتک تو کارش مهارت نداره و کنسول ها قدرت فوق العاده زیادی دارند ولی حقیقت رو قبول نمی کنید
این قسمت خیلی ببخشید نارحت نشی . ولی اونقدر ابتدایی بود که نمیتونم جوابی بهش بدم .