تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
اول به اسکرین شاتهای Crysis خوب نگاه بنداز بعد تند برو Crysis از لحاظ گرافیک از تمامی بازها سرتره هدفش طبیعی بودن محیطه که تونسته بهش دست پیدا کنه برو تو لینکها بالا ببین
در ضمن CryEngine 2 کار ساختش تو 2005 تموم شده و این گرافیک تو اون سال یعنی رویا و ساخت کرایسیس از 2006 شروع شده در حالی که IdTech 5 واسه 2008 ته در ضمن اینقدر هم << ی ا ه د ق ع >> نباش و معقولانه حرف بزن بعقیه هم نوشته هاتو میخونن برداشت بد میکنن
Crysis موفق بود درست ، گرافيكشم عالي بود به كنار.
ولي شما داري درباره چيزي صحبت ميكني كه سازندش گفته روي همه پلتفورم ها يكسان خواهد بود. آيا Crysis هم اينجوري بود؟ سازندگان »Crysis اينقدر ناشي بازي در اوردن كه بعد از عرضه دو تا پچ كه سايز هر كدومشون پيش از 100 مگابايت بود تونستن چندين فريم بازي رو بهبود ببخشند اين چي رو ميرسونه؟ دوتا پچ كه نزديك به 250 مگابايت بود و تونسته بود 10 يا بيشتر فريم رو بهبود ببخشه واقعا به نظرت جزء اين ميرسونه كه اونها توي انجام كارهاشون نا توانند چرا Crysis هيچ وقت براي پلتفورم هاي ديگه اي نيمد؟ چون سازندگانش اينقدر گند بالا آورده بودن كه نميتونستند اين بازي رو پورت كنند روي كنسول ها ...

اما شما داري RAGE رو ميبيني با هزاران تسكچر در بالاترين رزولوشن ممكنه و با بهترين فريم ريت ممكنه قرار براي كنسول هايي عرضه بشه كه سازندگان Crysis ميگفتند امكان عرضه اين بازي وجود نداره.

RAGE رو نگاه كن اگر از Crysis سرتر نباشه چيزي هم كم نداره اما داره روي كنسول هايي مياد كه عرضه چنين بازي اي با فريم ريت 30 و حذف خيلي از جزئيات بر روي كنسول ها رويا شده و تو خواب مي بينند.
شما اين عكس ببين :
2djz0xc.jpg

چين و چروك لب كاركتر رو نگاه كن ، سينه هاي كاركتر نگاه كن ، ماهيچه هاش نگاه كن و اين هارو تو ذهنت تصور كن در حال راه رفتن است. نگاه كن ببين چه گونه دماغش رو برده تو دندون هاش نگاه كن ، زيبايي لبش رو ببين چگونه ترسيم شده ايا چنين چيز هايي توي Crysis ديدي؟

خوبه حالا ما ضد RAGE بوديم :biggrin1:

777saeed

بزار یه موضوعی رو برای شما و اونایی که فکر میکنن Crysis یه شاهکار بوده و چیزی رو دستش نمیاد رو یه صحبتی بکنم تا شاید چیزی دستگیرتون شد و دیگه این بازی رو با بازیهای id و rage و اینا مقایسه نکنین و مثال نزنین ...

Crysis نه در زمینه ساخت انجین،نه در زمینه Optimize شدن بازی با بیشتر Pc های High End روز دنیا،نه در زمینه تنظیم Gameplay و خیلی موارد دیگه از بیخ و بن ایراد داشت! و تنها چیزی که باعث میشد خیلی ها جذب بشن طرفش گرافیک بازی بود که البته دلیلش خود Crytek بود (بدلیل ساخت موتور توسط خودش) و خیلی بدیعیه که میتونه بهترین Performance رو از موتوش بگیره.
همونطور که CryEngine 1 رو خیلی از شرکت های سازنده نتونستن باهاش کنار بیان و یه بازی درست حسابی که حداقل بتونه نصف گرافیک Farcry داشته باشه رو باهاش بسازن.

الان تقریبا 9 ماهه که از ساخت Crysis میگذره و هنوز هیچ Hardcore گیمری توی دنیا نتونسته بازی رو در حالت Very High (یا همون قضیه Dx10 مسخره که گندش بالا اومد) و 60fps تونسته باشه در هیچ شرایطی اجرا کنه و الان داد و هوار گیمر ها توی فروم Crysis بالا اومده! همین الان که کارت سری 9 اومده و اونایی که تونستن Sli کنن،تا مقداری راضی شدن!!

پس هیچ جای Crysis (به غیر از گرافیکش که اونم به هزار دلایل اشتباه زیاد هم بالا نیست و فرم ریت هم به طرز فجیع پایینه) شاهکار نیست و نصف گیم پلی Farcry رو هم نداره.(البته FC رو هم از صدقه سر Ubisoft بود که تبدیل به یک شاهکار شد!) کلا یه بازی هر چقدر هم گرافیک بالا داشته ولی فرم ریت پایدار و تقریبا بالا نداشته باشه به هیچ وجه شاهکار نیست .. چیزیه که تمام شرکت ها از جمله Epic و اون شرکت هایی که UE3 رو خریداری کردن میتونن گرافیک بازیهاشون رو از Crysis هم بالاتر ببرن وقتی هم بعد از مدت 1 سال نتونسته باشن با Pc های High End کنار بیارنش انگار آب رو توی هاون کوبوندن و هیچ شاهکاری این وسط رخ نداده.

شاهکار رو این وسط Epic و ID کردن که تونستن با بهترین نحو ممکن با کیفیت ترین بازیها رو با 60fps اجرا کنن! الان پرفورمنسی که دو بازیه Gears Of War (همین الان) و Rage (در آینده نزدیک) بهتون میده،Crysis 1/3 این پرفورمنس ها رو هم شاید بهتون نده.

کلا Cevat Yerli و اعضای استادیو Crytek باید برن زیر دست جان کارمک یه دوره طولانی ببینن تا شاید در آینده تونستن یه بازی با گرافیک Crysis با 60 فرم اجرا کنن بدن تحویل جامعه اونموقع افتخار کنن و ملت هم بیان با Rage و Doom و کارمک و id و هر چی که خواستن مقایسه کنن.

خلاصه امیدوارم این مقایسه اشتباه اینکه گرافیک Crysis در حده Rage ـه یا نیست، رو کسی تکرار نکنه.

ضمنا،وقتی جان کارمک میگه Rage روی کنسولها با 60fps ثابت اجرا میشه،میشه نتیجه گرفت که بازی رو با یک PC تقریبا High End الان که شامل سری 8800 میشه،بازی رو با حداکثر تنظمیات با فرم ریت بالا اجرا کنین.(چون کنسولی مثل X360 قدرتی بیشتر از یک 8800GTX نداره!)
و به این میگن شاهکار و بخاطر همینه که جان کارمک شده غول برنامه نویسی دنیا !

امیدوارم دستگیرتون شده باشه.

Last edited by a moderator:
علی جان توضیحاتت واقعا زیبا و دلچسب بود . واقعا دستت در نکنه .
دقیقا همین چیزیه که میگی . اینا حقیقته که کسی نمیتونه انکار کنه .
امیدوارم که بعضی ها با خوندن این پست قانع شده باشند و حرف خودشون باز تکرار نکنن !

حالا چرا انقدر سر این بحث میکنید
یا این بهتر یا اون بهتر
هر کی بازی های هر موتوری که دوست داشت بازی کنه
من هم با نظر یکی از رفیقا که گفت گرافیک بالا هم سلیقه ای موافقم
کرایسیس گرافیکش بالا بود و واقعا من با گرافیکش زندگی کردم (ولی اصلا از دنیای خیالیش خوشم نیومد)
ولی نمیشه انکار کرد که گرافیک این بازی کمتر از کرایسیسه(این از رویه عکسها به وضوح پیداست)
ولی من به شخصه تا یه دمو از دنیای rage ندیدم دنیای رنگارنگ و روشن کرایسیس رو ترجیح میدم

1- من از شما سوال میکنم که از کجا مطمئن هستید که این عکس ها و تصاویر بروی pc نیست؟؟
2- یکی از دوستان گفته قدرت یه 360 برابر 8800gtx هست !!! باید به عرض ایشون برسونم که این کارت 3 برابر xenos قدرت داره نمیدونم شما چه طورمی گید که این دو. با هم برابر هستن!
اگر این بازی برای قدرت 8800 بهینه میشد که شما کنسولی ها باید .......... باز اگر میگفتی کل قدرت PS3 یه چیزی تازه اونم کل قدرت PS3 که اصلا نمیشه عملیش کرد
3- در نسل قبل هم بعد از عرضه ی بازیه d00m3 که شما به موتور اون ایمان دارید بازیه fear اومد که دیدیم موتوربازی بسیار قوی تر بود و بازی از افکت هایی استفاده میکرد که خود کارمک هم توش مونده بود
4- گرافیک این بازی چیزی فرا تر از قدرت سخت افزاریه کنسو لها نیست که شما ها تعجب کردید و من مطمئن هستم ناسلامتی قدرت gpu کنسولها در حد یک 7800gtx هست
5- یرلی در مصاحبه هایش اشاره کرده بود که به علت رم کم کنسول ها این بازی برای کنسول ها نمیاد و اگر دقت کنید این موضوع درسته محیط های باز و بزرگ بازی کرایسیس این امر رو موجب میشه
این پچ هایی که گفتید اتفاقا نشون دهنده ی تدبیر خوب سازنده هاست بازی این قدر فوق العاده بود که pc هم نمیتونست اجراش کنه و سازنده ها با پچ ها این مشکل رو برطرف کردن
ببینم یعنی شما ها بیشتر از یرلی در مورد بازی سازی بارتونه !!!! با با بیخیال شما ها یه کد نویسیه ساده هم بلد نیستید بعد میاید و سوات یرلی رو می برید زیر سوال!!!!!!!!!!!!!
6- من نمیگم که بازی از لخاظ گرافیکی کمتر از crysis هست همون طور که در پست های قبلی هم گفتم این بازی فرق چندانی با crysis نداره منظورم اینه که بازی از گرافیک زیادی برخورداره ولی تفاوت اون چندان هم محسوس نیست
7- موتور UE3 که از رده خارجه شما چه جور این موتوررو با IT5 , CE2 مقایسه کردی ؟؟
8-باز هم میگم اگر کرایسیس برای کنسول ها نیومد تنها برای رم کم دستگاه هست نه قدرت کاریه سوات یرلی چون بازی در محیط های وسیع اجرا میشه اگر قرار این بازی برای کنسول ها بیاد چون بازی در محیط های بسته اجرا میشه و تنها در برخی جا ها هست که دارای مراحل باز هست پس قدرت سوات یرلی و تیمش رو زیر سوال نبرید
جالبه کسانی که حتی برنامه نویسی هم بلد نیستند به یرلی خرده می گیرند و اون رو سرزنش میکنن
من میدونم شما ها از چی خوش حالید چون این بازی با این گرافیک قرار ه برای کنسول ها بیاد ولی غافل از اینکه چون محیط ها کوچک هستن این کار شدنیه
یک مورد دیگه هم اینه که هر موتوری برای یک چیز ساخته میشه موتور CE2 برای ساخت محیط های باز و بزرگ ساخته شد و برای همین با کنسول ها به مشکل میخورد ته من این قدر به تیم یرلی ایمان دارم که میدونم اگر یرلی میخواست میتونست CRYSIS رو برای کنسول ها با گرافیک کمتر بسازه
نمونه ی قدرت یرلی هم در بازی FAR CRY بود که نسخه ی XBOX با موتور CE1 ساخته شد و در اون زمان فک همه چسبید روی زمین درسته یا نه؟؟؟ پس موتور بازی ایرادی نداره
شما ها م از این بازی استفاده کنید تا بگید یرلی و کرایتک تو کارش مهارت نداره و کنسول ها قدرت فوق العاده زیادی دارند ولی حقیقت رو قبول نمی کنید

اون پست بالا رو اونقدر واضح و ساده نوشتم تا اگه بقال سر کوچمون هم میخوند متوجه میشد قضیه چی به چیه!
ولی مثل اینکه بعضی ها فکر میکنن اطلاعاتشون خیلی قویه همینجور میخوان بکشن به رخ بقیه!! :laughing:
من از شما سوال میکنم که از کجا مطمئن هستید که این عکس ها و تصاویر بروی pc نیست؟؟
اصلا به فرض اینکه تصاویر از روی کنسول باشه خودت میبینی که داره روی 60 فرم اجرا میشه و مهمتر اینکه خود جان کارمک هزاران بار توی مصاحبه های مختلف این موضوع رو تکرار کرده و الان همه دیگه خبر دارن که Rage چه روی کنسول و چه روی PC با 60fps اجرا میشه!
یکی از دوستان گفته قدرت یه 360 برابر 8800gtx هست !!! باید به عرض ایشون برسونم که این کارت 3 برابر xenos قدرت داره نمیدونم شما چه طورمی گید که این دو. با هم برابر هستن!
:laughing:
این نسل داره تموم میشه و هنوز خیلی ها توی درک اینکه قدرت کنسولی که دارن ازش استفاده میکنن چقدره موندن! :laughing:

بحث های زیادی در این مورد شده و چیزیه که ثابت شده و اکثرا هم میدونن!
این بحث هم قدیمی شده و نه ارزش اینو داره که بیام برات 30 سطر مقاله بنویسم اینجور که شما فرمایش میکنی نیست ، و هم شما تازه وارد سایت هستی و هم وجود این بحث باعث off topic میشه.

فقط پشنهاد من بهت اینه که بری یه ذره اطلاعات در این زمینه کسب کنی بعد خودتو وارد بحثی که درش سررشته ای نداری کنی.
در نسل قبل هم بعد از عرضه ی بازیه d00m3 که شما به موتور اون ایمان دارید بازیه fear اومد که دیدیم موتوربازی بسیار قوی تر بود و بازی از افکت هایی استفاده میکرد که خود کارمک هم توش مونده بود
:lol:
کارمک انجینی رو که در زمان Doom 3 خلق کرد مطابق با کنسولها و Pc های نسل گذشته بود و کنسول 360 و PS3 اصلا وجود نداشتن همینطور که Doom3 رو پورت کردن روی Xbox 1 و 1 سال بعدش Fear رو Monolith ساخت مطابق با ویژگی های نسل جدید و بعد از مدتی سری fear پورت شدن روی کنسولهای فعلی.

کلا خیلی دوست دارم بفهمم که این حرفها از کجا در اومدن! صحبت هایی که اصلا خودتم توش موندی چی گفتی ...
یرلی در مصاحبه هایش اشاره کرده بود که به علت رم کم کنسول ها این بازی برای کنسول ها نمیاد و اگر دقت کنید این موضوع درسته محیط های باز و بزرگ بازی کرایسیس این امر رو موجب میشه
بله درسته.
ساخت یه بازی مثل Crysis با اون جزییات برای کنسول غیر ممکنه!
ولی یادت باشه ساخت یه بازی مثل Rage که قراره با 60fps ساخته بشه با اون همه جزییات بکار رفته همراه با گرافیکی در حد CG .. ساختش خیلی خیلی سخت از Crysis ـه و خیلی خیلی شاهکار تر از کاری که Cevat Yerli و Crytek کردن.

لطفا سعی کن این موضوع رو درک کنی که Crytek در حدی نیست که بتونه عنوانی در سطح Rage رو وارد کنسولها بکنه.
این پچ هایی که گفتید اتفاقا نشون دهنده ی تدبیر خوب سازنده هاست بازی این قدر فوق العاده بود که pc هم نمیتونست اجراش کنه و سازنده ها با پچ ها این مشکل رو برطرف کردن
اونی سازندست که بتونه قبل از اینکه بازی رو منتشر کنه مشکلاتش رو برطرف کنه!

ساخت یک Patch اونم برای تدارک ارتقا فرم ریت ، صرفا یک ضعف برای شرکت سازنده محسوب میشه.
ببینم یعنی شما ها بیشتر از یرلی در مورد بازی سازی بارتونه !!!!
نه شما بیشتر بارته.
من نمیگم که بازی از لخاظ گرافیکی کمتر از crysis هست
کلا گرافیک Rage خیلی بالاتر از Crysis ـه.
موتور UE3 که از رده خارجه شما چه جور این موتوررو با IT5 , CE2 مقایسه کردی ؟؟
UE3 اگه خبر نداری برای این نسل ساخته شده و تا آخر این نسل هم ساخت بازی باهاش ادامه داره.
و اعلام شده که تا قبل از 2012 موتور UE4 آماده نمیشه!
باز هم میگم اگر کرایسیس برای کنسول ها نیومد تنها برای رم کم دستگاه هست
کنسولها از این جهت مشکلی ندارن.
Crytek میتونه با حذف مقداری از افکتهای سنگین و اضافی بازی با فرمی در حد 30fps (که معقول بنظر میرسه) رو پورت کنن روی کنسول و اگه نتونن این کارو بکنن ضعف خودشونو توی برنامه نویسی ثابت کردن ..

قاعدتا Crysis با گرافیکی در حالت High با 30fps،فکر نمیکنم مشکلی برای 360 و Crytek پیش بیاد چون کلا Crysis نه محیطی به اون بزرگی که شما میگی داره و نه گرافیکی در اون حد داره که کسی نتونه روی کنسول بسازه.(تا 1 سال دیگه گرافیک بازیها روی کنسول چیزی دو برابر Crysis الان میشه!)
نمونه ی قدرت یرلی هم در بازی FAR CRY بود که نسخه ی XBOX با موتور CE1 ساخته شد
عجب! :laughing:
یک Far Cry Instincts داشتیم روی Xbox1 ، و یک Far Cry Instincts Predator داشتیم روی X360 که هر دو از موتور ارتقا یافته Prince of Persia قدیم استفاده شدن و CE یی چیزی در کار نبوده و هر دو رو Ubisoft Montreal زحمت ساختش رو کشید و Cevat Yerli هم خونه عمش بوده.
پس موتور بازی ایرادی نداره
کلا هر دو نسخه انجین Crytek برای ساخت بازی کنسولی مشکل دارن.
البته PC هم با ساخت Crysis مشکل ساز بوده و هنوز که هنوزه ملت نمیتونن با Pc های High End فرم ریت بالا بگیرن.
حقیقت رو قبول نمی کنید
کلا حقیقتی که شما میدونستی از بیخ و بن ایراد داشته .. و اگه قدرت درک اون پست بالا رو نداشتی زودتر اعلام میکردی تا ما بیخیال بشیم!
خواهشا دیگه سعی کن در بحث هایی که اطلاعاتی ازشون نداری خودتو وسط نندازی.

Last edited by a moderator:
1- من از شما سوال میکنم که از کجا مطمئن هستید که این عکس ها و تصاویر بروی pc نیست؟؟
از اونجایی که نمیشه گفت روی کدوم پلتفرمه ! و از انوجایی که کارمک بارها و بارها گفته کیفت گرافیکی تمام پلتفرمها یکی خواهد بود .
2- یکی از دوستان گفته قدرت یه 360 برابر 8800gtx هست !!! باید به عرض ایشون برسونم که این کارت 3 برابر xenos قدرت داره نمیدونم شما چه طورمی گید که این دو. با هم برابر هستن!
اولا دوستمون نگفتن که قدرتش با 8800 یکی هست . گفت دیگه بخوان از 8800 نمیتونن قویتر باشن . این خیلی واضحه معنیش که علی چی گفت .
ودوما در اینده نزدیک این موضوع برای شما هممشخص میشه که شاید قدرت بیشتری هم از کنسول کشید بیرون .

اگر این بازی برای قدرت 8800 بهینه میشد که شما کنسولی ها باید ..........
اره دیگه یکی از مشکلات pc همینه هیچ وقت از قدرت نهایی gpu استفاده نمیشه و همینطوری نصف راهه ولش میکنن و اونوقته که مکنه gpu کنسول که از نهایت قدرتش استفاده میشه از یه 8800 هم خوب عمل کنه .
باز اگر میگفتی کل قدرت PS3 یه چیزی تازه اونم کل قدرت PS3 که اصلا نمیشه عملیش کرد
به به مثل اینکه ps3 فن هستی:laughing:

3- در نسل قبل هم بعد از عرضه ی بازیه d00m3 که شما به موتور اون ایمان دارید بازیه fear اومد
که دیدیم موتوربازی بسیار قوی تر بود و بازی از افکت هایی استفاده میکرد که خود کارمک هم توش مونده بود
وای چه شگفت انگیز !:laughing:
fear کی اومد ؟! و doom3 مال کی بود
doom3 مال 2004 بود یادت میاد ؟:laughing:
هرچند که باز گرافیک doom3 از خیلی جهات بهتر از fear بود .
که دیگه حوصله ندارم بیام یه بازی 2004 را براتون تعریف کنم .

4- گرافیک این بازی چیزی فرا تر از قدرت سخت افزاریه کنسولها نیست که شما ها تعجب کردی
:lol::lol::lol:
تو را خدا یکم برو این حرفت رو تو فروم های معتبر خارجی بگو ببین چی میگن برات ؟
البته درسته این بازی برای کنسولها میاد ولی حرف تو یه چیز بود میخوای گرافیک بازی را زیر سوال ببری :laughing:
و من مطمئن هستم
حالا مطمئن هم هست :lol:
ناسلامتی قدرت gpu کنسولها در حد یک 7800gtx هست
:laughing::laughing:
برو gears of war همون یکش را تو 7800gtx ببین کیفت 360 را میگیری .
حالا شماره دومش را هم که فکر کنم هنگ میکنه کلا .
5- یرلی در مصاحبه هایش اشاره کرده بود که به علت رم کم کنسول ها این بازی برای کنسول ها نمیاد و اگر دقت کنید این موضوع درسته محیط های باز و بزرگ بازی کرایسیس این امر رو موجب میشه
مثلا الان farcry2 چطور میخواد بیاد روی کنسولها
که فضاهاش هم بزرگ هستند .
اهان نه مثل اینکه اینبار موتور دنیا و ubisoft پشته کاره . فکر کنم بازم ضعف یرلی و موتورش اینجا مشخص میشه .
بازیهای دیگه هم این قبیل هستند . Assassins Greed محیط کاملا باز و بزرگی داشت .
یا Oblivion و یا Warhound و یا چرا دور بریم خود rage نمونه بارزش !
ببینم
واقعا یکی از حسن های بازی بود :laughing:
ادم چرا بخواد این همه روی حرف خودش پا فشاری کنه؟!

یعنی شما ها بیشتر از یرلی در مورد بازی سازی بارتونه !!!! با با بیخیال شما ها یه کد نویسیه ساده هم بلد نیستید بعد میاید و سوات یرلی رو می برید زیر سوال!!!!!!!!!!!!!
یرلی موتور بلده بسازه ولی هیچ وقت موتورش بهینه نبوده و کارایی خوبی نداشته .
نمونش که علی جان بالا گفت که وقتی CRYENGINE1 اومد هیچ شرکت بازی نتونست با خرید موترش یه بازی بهتر از FARCRY بده بیرون و حتی نصف گرافیکش هم نتونستن خلق کنن .

در حالی اینکه IDTECH4 و source engine بودن که کارایی خیلی خوبی روی سیستم داشتند و گرافیک doom3 هم که سروری میکرد این وسط و............
6- من نمیگم که بازی از لخاظ گرافیکی کمتر از crysis هست همون طور که در پست های قبلی هم گفتم این بازی فرق چندانی با crysis نداره منظورم اینه که بازی از گرافیک زیادی برخورداره ولی تفاوت اون چندان هم محسوس نیست

همینجاست که میگن کمی چشم بصیرت لازمه امیدوار بودم که با گذاشتن اون عکسها کمی قبول کرده باشی که نشدی !
هر وقت تونست کرایسیس روی کارکتر و محیط با چنین جزئیات مثل rage رقابت کرد اونوقت بیا حرفت را تکرار کن با چنین انمیشن و فزیک قانونمند و تکسچر بیبشمار . که ماشلا هیچ کدوم از اینها را نمیبینی و توضیحات ادم که برات میده حواله هوا میشه دیگه همینی که هستی .

7- موتور UE3 که از رده خارجه شما چه جور این موتوررو با IT5 , CE2 مقایسه کردی ؟؟
:laughing: اره به همین خاطره موتورش اینهمه خریدار داره و هنوز داره فروش میره .
شما اپدیت جدید موتور را نگاه کنی که با gears of war2 چیکار کردهPerformance بازی را نگاه کنی .
با محیط فوق العاده با جو گیرا که crysis اینها را هم تو خوابش ندیده بود . که همین عامل هم باعث شد Ign بهترین گرافیک نمایشگاه e32008 را خطاب کنه . ظاهرا شما دوست نداری چیزهایی که به ضرر خودته ببینی .

8-باز هم میگم اگر کرایسیس برای کنسول ها نیومد تنها برای رم کم دستگاه هست نه قدرت کاریه سوات یرلی چون بازی در محیط های وسیع اجرا میشه

برات بالا مثال زدم و این دقیقا مربوط به ضعف یرلی هست به صورت تابلو که همینو روی pc هم نتونست عملی کنه .

اگر قرار این بازی برای کنسول ها بیاد چون بازی در محیط های بسته اجرا میشه و تنها در برخی جا ها هست که دارای مراحل باز هست پس قدرت سوات یرلی و تیمش رو زیر سوال نبرید
بازی که در حد تریلر برات نشون داده شده خیلی راحت نتیجه گرفتی که تو محیط های بسته اتفاق می افته :laughing::laughing:
که دقیقا داری برعکس میگی این بازی از تریلرش مشخصه که در محیط های باز اتفاق می افته اونم خیلی باز ! فکر کنم ماشین سواری هم و مسابقات تو محیط بسته انجام میشه :laughing:

نمونه محیط که تو صفحه قبل برات گذاشتم که ظاهرا باز ندیدی یا که.........
مشخصه که نه تریلر بازی را عمرا دیدی یعنی شرط میبندم و اطلاع هم از یه بازی نداری نیای چیزی بگی از بازی .
ولی یه نمونه دیگه :
rage_screenshot.jpg

من نمیدون با CRYENGINE2 هم میشه ریسینگ ساخت :laughing::laughing:

RAGE3.jpg

حالا جزئیات کار بماند .

من میدونم شما ها از چی خوش حالید چون این بازی با این گرافیک قرار ه برای کنسول ها بیاد ولی غافل از اینکه چون محیط ها کوچک هستن این کار شدنیه

غافل از اینکه شما حتی نمیدونی محیط بازی چقدره اندازش !
چون همون کراسیس تو محیطهای کوچیک هم جزئیاتش در حد و اندازه های RAGE نیست .

یک مورد دیگه هم اینه که هر موتوری برای یک چیز ساخته میشه موتور CE2 برای ساخت محیط های باز و بزرگ ساخته شد و برای همین با کنسول ها به مشکل میخورد ته من این قدر به تیم یرلی ایمان دارم که میدونم اگر یرلی میخواست میتونست CRYSIS رو برای کنسول ها با گرافیک کمتر بسازه
نمونه ی قدرت یرلی هم در بازی FAR CRY بود که نسخه ی XBOX با موتور CE1 ساخته شد و در اون زمان فک همه چسبید روی زمین درسته یا نه؟؟؟ پس موتور بازی ایرادی نداره
شما ها م از این بازی استفاده کنید تا بگید یرلی و کرایتک تو کارش مهارت نداره و کنسول ها قدرت فوق العاده زیادی دارند ولی حقیقت رو قبول نمی کنید

این قسمت خیلی ببخشید نارحت نشی . ولی اونقدر ابتدایی بود که نمیتونم جوابی بهش بدم .

آخرین ویرایش:
جُک‌های زیادی توی این تاپیک گفته شد، از جمله اینکه:

گرافیک Rage خیلی از Crysis بالاتره

تا 1 سال دیگه گرافیک بازیهای کنسولی 2 برابر گرافیک Crysis میشه

360 قدرتی در حد 8800GTX داره (که این یکی میتونه به عنوان جُک سال هم انتخاب بشه. خیلی جالبه کنسولی که November 2005 ریلیز شده چطوری میتونه قدرتی حتی نزدیک به کارت گرافیک High Endی که November 2006 ریلیز شده داشته باشه)

جزئیات چهره‌ی کاراکترها توی Rage از Crysis بیشتره (که این مورد هم پتانسیل تبدیل شدن به جک سال رو داره؛ چون هرکس Crysis رو بازی کرده باشه -البته نه روی Low و Medium - خیلی راحت میتونه تشخیص بده که جزئیات چهره‌ی کارکترها توی Crysis‌ به مراتب از چهره‌های نسبتا صاف کاراکترها توی Rage بیشتره)

-----

تاپیک قفل میشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or