H hitman- 47 کاربر سایت May 7, 2013 #1 PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One Published : Bethesda Softworks Developed : MachineGames Release Date : 2014 آخرین ویرایش: Aug 15, 2013
PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One Published : Bethesda Softworks Developed : MachineGames Release Date : 2014
bigbox کاربر سایت May 18, 2013 #7 چه گرافیکه شاهکاری داره این بازی هایپم کرد بدجور واقعا AAA و نورپردازی و طاحی ها بخصوص طراحی اسلحه ها به بهترین شکل انجام شده
چه گرافیکه شاهکاری داره این بازی هایپم کرد بدجور واقعا AAA و نورپردازی و طاحی ها بخصوص طراحی اسلحه ها به بهترین شکل انجام شده
Zack_Fair کاربر سایت May 28, 2013 #9 من آخر نفهمیدم این عکس ها واسه نسل حاضره یا نکست جن؟ اگه واسه نسل بعده چرا توشون باکس آرت نسخه PS3 دیده می شه؟
من آخر نفهمیدم این عکس ها واسه نسل حاضره یا نکست جن؟ اگه واسه نسل بعده چرا توشون باکس آرت نسخه PS3 دیده می شه؟
mehran3500 کاربر سایت May 28, 2013 #10 این بازی برا هر دو نسل می یاد. ولی چه موتور بازی خوبیه این id5 . از همون بازی ریج هم بعضی جاها روان بودن انیمیشنها و حرکات پیدا بود.
این بازی برا هر دو نسل می یاد. ولی چه موتور بازی خوبیه این id5 . از همون بازی ریج هم بعضی جاها روان بودن انیمیشنها و حرکات پیدا بود.
ZETSU کاربر سایت Jun 6, 2013 #12 تا جایی که یادم میاد این بازی زمانش برای جنگ جهانی بود فک کنم ، الان که همه چیزاش مدرن شده... یطور مثل سینگولارتیه پس(منظورم اسلحه و این چیزاست)
تا جایی که یادم میاد این بازی زمانش برای جنگ جهانی بود فک کنم ، الان که همه چیزاش مدرن شده... یطور مثل سینگولارتیه پس(منظورم اسلحه و این چیزاست)
H hitman- 47 کاربر سایت Aug 15, 2013 #14 نوشته شده توسط ZETSU: تا جایی که یادم میاد این بازی زمانش برای جنگ جهانی بود فک کنم ، الان که همه چیزاش مدرن شده... یطور مثل سینگولارتیه پس(منظورم اسلحه و این چیزاست) بیشتر... خوب درسته تو دهه 60 ولی بالاخره یک بازی تخیلی
نوشته شده توسط ZETSU: تا جایی که یادم میاد این بازی زمانش برای جنگ جهانی بود فک کنم ، الان که همه چیزاش مدرن شده... یطور مثل سینگولارتیه پس(منظورم اسلحه و این چیزاست) بیشتر... خوب درسته تو دهه 60 ولی بالاخره یک بازی تخیلی
xXKinGStaRXx کاربر سایت Aug 15, 2013 #15 عالیه نور پردازیش فوق العاده است اصلا همه چیزش عالیه:bighug: