H hitman- 47 کاربر سایت May 7, 2013 #1 PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One Published : Bethesda Softworks Developed : MachineGames Release Date : 2014 آخرین ویرایش: Aug 15, 2013
PC, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4, Xbox One Published : Bethesda Softworks Developed : MachineGames Release Date : 2014
uriel کاربر سایت Feb 24, 2014 #20 گرافیک بازی توی عکسا خیلی خوب به نظر میاد، حیف که جو wolf رو توش احساس نمیکنیم وگرنه توی این تریلر آخری بازی از نظر گرافیک و ویژوال و همینطور گیم پلی به نظر خوب میاد.
گرافیک بازی توی عکسا خیلی خوب به نظر میاد، حیف که جو wolf رو توش احساس نمیکنیم وگرنه توی این تریلر آخری بازی از نظر گرافیک و ویژوال و همینطور گیم پلی به نظر خوب میاد.
Democracy Stay hungry. Stay foolish. کاربر سایت Feb 24, 2014 #22 این تصویر منو کشت o:-) روز اولی که PC خریده بودم این بازی روش نصب بود. چقدر ازش خاطره دارم. چقدر کاراکتر بازی تغییر کرده. یعنی منم به همین اندازه تغییر کردم و پیر شدم ؟
این تصویر منو کشت o:-) روز اولی که PC خریده بودم این بازی روش نصب بود. چقدر ازش خاطره دارم. چقدر کاراکتر بازی تغییر کرده. یعنی منم به همین اندازه تغییر کردم و پیر شدم ؟