تصاویر بازی The Last of Us

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر فعال

the_last_of_us_news.jpg

بعد از منتشر شدن دو تیزر مفهومی از انحصاری کنسول PS3 با نام The Last of Us امروز سایت این بازی به روز شد و دو تصویر که یکی از محیط جنگل بسیار زیبا و با گرافیک عالی میباشد را به نمایش میگذارد و در دیگر تصویر نیز روزنامه ای است که داخل قفسه ای قدیمی گزاشته است که نام همین بازی را نشان میدهد و این جمله “millions feared dead or infected” بسیار میتواند جالب باشد . تصاویر در زیر قرار دارند .

نکته : در روی این قفسه . Made in America ذکر شده است که میتوان گفت رویدادها در این کشور اتفاق میافتد

http://www.lastofus.com/wallpapers/TLOU_image_2.jpg
http://www.lastofus.com/wallpapers/TLOU_image_1.jpg

تصاویر جدیدی از بازی

این هم یک والپیپر که تو سایت ND بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MNoire
داخلش cell هست:d
+
از شتاب دهنده ی گرافیکی Open GL استفاده شده.

نکته : علت برتری iPad های Apple هم نسبت به سایر تبلت ها همینه.

البته برنامه نویسیش هم سخت تر از رقیبش یعنی DirectX هست.
برنامه نویسی برای خود Cell هم پیچیده و سخته، اما اگه کار بلد باشی و از این پردازنده و این شتاب دهنده بهترین استفاده رو کنی، نتیجه اش میشه ایییییییییییییییییییییییییییییین ....

بچه ها دقت کردین این Naughty Dog از زمان کودکیمون تا این زمان همش بهمون حال داده؟! :d انصافا همیشه بهترین بود و هست! اووووووو، چه جالب، دقت کردین فقط هم واسه PlayStation بازی میسازه؟:d(درست میگم؟) من که توفیق نسیبم نشد Uncharted رو بازی کنم، اینم روش! با اینکه با گیم های انحصاریش همیشه حالم رو گرفته اما درکل نمیدونم چرا با این کمپانی خیلی حال میکنم!:d

چیزی که منو میترسونه اینه کا اختلاف گرافیک بازی توی کات سین نسبت به گیم پلی خیلی به چشم میزنه ! نمیدونم شاید من این حس رو دارم ولی توی آنچارتد فکر کنم اینطور نبودا ! بود ؟

چیزی که منو میترسونه اینه کا اختلاف گرافیک بازی توی کات سین نسبت به گیم پلی خیلی به چشم میزنه ! نمیدونم شاید من این حس رو دارم ولی توی آنچارتد فکر کنم اینطور نبودا ! بود ؟
اتفاقا تو این بازی تقریبا هیچ اختلافی بین کات سین و گیم پلی نیست. اصلا یکی از پیشرفت های بازی نسبت به آنچارتد همین بوده!

اگر اشتباه نکنم کات سین ها هم تماما Real-Time هستن در صورتی که کات سین های آنچارتد Pre-Rendered بودن.

خیلی عجیبه حرفت من که هیچ تفاوتی نمیبینم بین گیم پلی و کات سین

بعد از ریلیس کات سین "خانه امن بیل" و از اونجایی که در همه موارد با گیم پلی که توی E3 نشون دادن کوچکترین تفاوتی نداشت در این مورد بنده شخصاً از یکی از کارکنان ناتی داگ (Eric Monacelli) پرسیدم که آیا این کات سین هم مثل کات سین ابتدائی (که اعلام شده بود رئل تایم هست و مستقیماً از روی PS3 کپچر شده) هست ؟
در جواب:
It was captured the same way the announcement trailer was.
All cutscenes are captured using our game assets & engine keeping the look consistent with the gameplay.
معنیش واضحه! نیازی به توضیح نداره .

نمایش E3 مستقیم از کات سین به گیم پلی بود، اختلاف چی به چشم میزنه خدا داند !

نمایش E3 مستقیم از کات سین به گیم پلی بود، اختلاف چی به چشم میزنه خدا داند !

من دارم از روی تصاویر گیم پلی و کات ها قضاوت میکنم و به نظرم اینطور اومد الان با چند عکس نظرمو میگم :

این عکس از گیم پلی :

عکس از کات :

عکس از گیم پلی :

عکس از کات :

عکس از گیم پلی

عکس از کات :

عکس از گیم پلی :

اما چیزی که بیشتر باعث شد من بگم تفاوت بین کاتهای بازی و گیم پلی زیاده این عکس هست :

آخرین ویرایش:
این تصاویر هیچ کدومشون از کات سین نیستن و همه گیم پلی ان . اگر میبینی بعضیا ترو تمیز تر و برخی هم عین عکس هایی که گیمر ساید خودش گرفته کیفیت کمتری دارن مربوط به نوع کپچر هست . کلاً عکس هایی که گیمر ساید از بازی ها قرار میده بدترین نوع کپچر و کیفیت رو دارن و قابل مقایسه با اون چیزی که در نهایت خودت میبینی نیستن.
منظور مدلسازی، نورپردازی، بافت ها انیمیشن و این دست موارد هست که کوچکترین تفاوتی بین کات سین و گیم پلی وجود نداره, 200 تا عکس و... هم میتونم در این مورد ردیف کنم .

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or