تصاویر بازی The Last of Us

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

the_last_of_us_news.jpg

بعد از منتشر شدن دو تیزر مفهومی از انحصاری کنسول PS3 با نام The Last of Us امروز سایت این بازی به روز شد و دو تصویر که یکی از محیط جنگل بسیار زیبا و با گرافیک عالی میباشد را به نمایش میگذارد و در دیگر تصویر نیز روزنامه ای است که داخل قفسه ای قدیمی گزاشته است که نام همین بازی را نشان میدهد و این جمله “millions feared dead or infected” بسیار میتواند جالب باشد . تصاویر در زیر قرار دارند .

نکته : در روی این قفسه . Made in America ذکر شده است که میتوان گفت رویدادها در این کشور اتفاق میافتد

http://www.lastofus.com/wallpapers/TLOU_image_2.jpg
http://www.lastofus.com/wallpapers/TLOU_image_1.jpg

تصاویر جدیدی از بازی

این هم یک والپیپر که تو سایت ND بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MNoire
این تصاویر هیچ کدومشون از کات سین نیستن و همه گیم پلی ان . اگر میبینی بعضیا ترو تمیز تر و برخی هم عین عکس هایی که گیمر ساید خودش گرفته کیفیت کمتری دارن مربوط به نوع کپچر هست . کلاً عکس هایی که گیمر ساید از بازی ها قرار میده بدترین نوع کپچر و کیفیت رو دارن و قابل مقایسه با اون چیزی که در نهایت خودت میبینی نیستن.
منظور مدلسازی، نورپردازی، بافت ها انیمیشن و این دست موارد هست که کوچکترین تفاوتی بین کات سین و گیم پلی وجود نداره, 200 تا عکس و... هم میتونم در این مورد ردیف کنم .

الان عکس پایینی و این دندونه ها ربطی به کیفیت کپچر داره ؟؟

الان یعنی میخوای بگی این عکس پایینی گیم پلی بازی هست و شما میتونی توی حرکت دوربین و حرکتش نقشی داشته باشی ؟؟؟ یعنی گرافیک این عکس با عکسهای
صفحه قبلی که نمایش دادم یکیه ؟ با توجه به عکس بالا اینو باور میکنی ؟؟؟

منظورم از کات اینکه اون موقع کنترل دوربین و حرکتش دست شما نیست مثلا عکس پایین : مثلا اینجا کنترل شخصیت دست شماست ؟؟ و یا فقط نظاره گرید ؟ مطمعنا فقط یک کات هست
و اگر توی این بین دکه ای چیزی به شما نشون بده که باید بزنید تصویر یک لحظه قطع میشه و یک کات دیگه که مربوط به اون دکمه باشه نمایش داده میشه .

آخرین ویرایش:
الان یعنی میخوای بگی این گیم پلی بازی هست و شما میتونی توی حرکت دوربین و حرکتش نقشی داشته باشی ؟؟؟

منظورم از کات اینکه اون موقع کنترل دوربین و حرکتش دست شما نیست مثلا عکس پایین : مثلا اینجا کنترل شخصیت دست شماست ؟؟ و یا فقط نظاره گرید ؟

شما کلاً تو تشخیص کات سین از گیم پلی دچار مشگل شدی . پائینی کات سینه اما بالایی از گیم پلی ـه باو یعنی درکش اینقدر سخته ؟ این همون قسمتیه که از پله میزن بالا منتها ناتی داگ دوربین رو کلوز-آپ کرده عکس گرفته.
اینجاست:
21529857610395377549.png

شما کلاً تو تشخیص کات سین از گیم پلی دچار مشگل شدی . پائینی کات سینه اما بالایی از گیم پلی ـه باو یعنی درکش اینقدر سخته ؟ این همون قسمتیه که از پله میزن بالا منتها ناتی داگ دوربین رو کلوز-آپ کرده عکس گرفته.
اینجاست:
21529857610395377549.png

اون قسمتی که میگین داره از راه پله میره بالا و فقط کلوزاپ شده اصلا در دست گیمر نیست و میتونه حقه ی سازنده باشه و در ضمن همین تصویر زمین تا آسمون با عکس کلوزاپ
شده فرق داره . اگر حرفتون با مدرکه فقط یک عکس از گیم پلی ( در حال تیر اندازی و یا دویدن که توسط خود ما انجام بشه ) نشون بدید که بتونه یا این به اصطلاح کلوزاپ مطابقت
داشه باشه .

در ضمن وقتی یک بازی این همه جزییات رو توی گیم پلی اصلی داشته باشه نظرتون راجع به عکس پایین نگفتین . کیفیت کپچر که ربطی به دندونه ای بودن و بی کیفیت بودن درب نداره ! داره ؟

اون قسمتی که میگین داره از راه پله میره بالا و فقط کلوزاپ شده اصلا در دست گیمر نیست و میتونه حقه ی سازنده باشه
فقط همین یک تیکه کافیه . واسه چی دارم بحث میکنم من ؟! :دی مثل اینه که بیام ثابت کنم الآن شبه . بیخیال حق با شماست ما بریم آماده شیم واسه فوتبال .

پ.ن: اینم چندتا کلوز-آپ از گیم پلی امیدوار دیگه پستی در این مورد نبینم:

آخرین ویرایش:
فقط همین یک تیکه کافیه . واسه چی دارم بحث میکنم من ؟! :دی مثل اینه که بیام ثابت کنم الآن شبه . بیخیال حق با شماست ما بریم آماده شیم واسه فوتبال .

پ.ن: اینم چندتا کلوز-آپ از گیم پلی امیدوار دیگه پستی در این مورد نبینم:

چی پیش خودت فکر کردی ؟؟؟ من دارم میگم تنها و تنها و تنها یک تصویر از گیم پلی بازی که شخصیت در کنترل خودمون هست و چرخش دوربین بوسیله ی ما انجام میشه رو ارایه بده که
بتونه ثابت کنه گرافیک کات و بازی یکی هست و بعدش دوباره میایی یک تصویر که از نمای تصویری بسته و بدون هیچ دخالت در چرخش دوربین ارایه میدی ؟ واقعا که از شما بعیده !

در ضمن خیلی زرنگ بازی در نیار و شما که میگی گرافیک بازی با کات یکیه چرا نمیتونی یک توضیح راجع به عکسهای پایین بدی ؟؟؟ تصاویری که مثل عکسهای پایین نشاندهنده ی
اینه که کلا دوربین و حرکت دست شماست رو ارایه بده نه چیز دیگر و در غیر این صورت چیزی نگی بهتره .

آتش رو توجه کنید و همچنین اجسام اطراف

عالم و آدم میدونن که من فن سونی و مخصوصا آنچارتد هستم ولی این موضوع تو کتم نمیره این تفاوتها . خواهشا نمیتونی جواب این دو عکس پایینی رو بدی نیا الکی دو تا
تصویر کلوزاپ دیگه بده که من فقط محیطی رو قبول دارم که شخصیت و دوربین کاملا در دست خودمون باشه نه چیز دیگه . من خودم تفاوت رو توی بازی آنچارتد کمتر از این بازی
دیدم هر چند اون بازی هم فرق داشت . راستی آقا رضا اگر نتونستی یک تصویر هم پیدا کنی بگو تا خودم 10 تا عکس دیگه برات ردیف کنم که تفاوت هست حالا کم و زیاد !

آخرین ویرایش:
facepalm.gif
باشه آقا شما درست میگی ولمون کن . چی فکر کردم پیش خودم بحث رو شروع کردم با شما .

میخ آهنین که هیچ کلنگ هم نرود ...

شما اصولا وقتی جوابی نداری همین حرف رو میزنی و بدبختی ما ملت اینه که وقتی جوابی هم نداریم
like_button.png
میخوریم !
همون اولش هم میدونستم میزنی جاده خاکی :| اینقدر هم با Google و Yahoo و Bing ور نرو چون تصویری که حرف شما رو ثابت کنه وجود نداره !
یا علی
lol

آخرین ویرایش:
facepalm.gif
باشه آقا شما درست میگی ولمون کن . چی فکر کردم پیش خودم بحث رو شروع کردم با شما .

میخ آهنین که هیچ کلنگ هم نرود ...

شما اصولا وقتی جوابی نداری همین حرف رو میزنی و بدبختی ما ملت اینه که وقتی جوابی هم نداریم
like_button.png
میخوریم !
همون اولش هم میدونستم میزنی جاده خاکی :| اینقدر هم با Google و Yahoo و Bing ور نرو چون تصویری که حرف شما رو ثابت کنه وجود نداره !
یا علی

جواب آدم پر ادعا :))

آخرین ویرایش:
سید مهدی جان شما انتظارت از ps3 خیلی بالاست، همین رو وقتی بازی کنی دیگه این چیزای ریز به چشم نمیاد بیشتر به کلیات دقت میکنی که در اون صورت حرف نداره

خودم داشتم آنچارتد 2 رو بازی میکردم گفتم عجب گرافیکی داره خـ...:| ولی خب یه سری عکس هم میشه گیر اورد ازش که گرافیکش قاطی باقالیا باشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or